ISA  HEALING

Een weg naar verlichting via een herstellen van je verbinding met je innerlijk licht. Terug mogen thuiskomen in jezelf en het heractiveren van eigenliefde en zelfvertrouwen. 

 
De ISA healing blijkt een zeer krachtige manier te zijn om je frequenties te verhogen waardoor je vanzelf weer kan verbinden met je hogere kernwezen.  Op die manier worden blokkades zowel emotioneel, fysiek en astraal verwijderd. Healing is verlichting brengen, door energetische blokkades te verwijderen.
Deze healing methode is spontaan tot mij gekomen. Sommige klanten vragen is het zoiets als biomedische decodering, reconnection, (f)luisterkind methode, reiki…? Ik weet niet wat het is, wel dat ik een kanaal ben voor deze krachtige healende energie en dat ik het ISA healing noem.  Ik werk enkel vanop afstand omdat je weerbarstige ego dan niet kan storen. 

Waarom kan ik blokkades van jou overnemen?

Ik stem me op je af via je officiële naam en dan is het alsof jouw ziel eventjes gebruik maakt van mijn lichaam om dingen bij jou los te maken. Mijn lichaam fungeert  als een representant (plaatsvervanger) voor jou. Hierdoor kan ik via mijn eigen lichaam voelen waar je vastgelopen bent. Dan is het alsof een kracht buiten mij,  mijn handen en lichaam overneemt. Mijn handen en lichaam gaan dan vanzelf aan de slag. Omdat ik een open en neutraal kanaal ben, kan je ziel via mij voor jou aan de slag gaan, ongehinderd door jou weerbarstige, angstige ego.  Aan de hand van de hoofdblokkade en het advies, ontdekt jij meer over jezelf.

Feedback van een klant: Beste Isabelle,

Ontzettend bedankt voor je verslag van de healing. Wat je schrijft heb ik gelezen en herlezen. Door het laten bezinken vallen de kwartjes en daarmee komt ook de confrontatie met mezelf. Het is heel raak wat je schrijft en als ik er attent op ben in de dagelijkse dingen wordt wat je schrijft en waar mijn blokkade zit langzamer wat concreter.
Dat is het begin, mijn eigen bewustwording en daarna gaat het proces stromen. Ik neig ongeduldig te worden maar weet ook dat dit een proces mijn tijd en geduld nodig heeft. Nogmaals dank voor het inzicht dat je mee geeft.
Dank je.
Met hartelijke groet,  Esther B
Ik wil graag een healing

Jouw originele blauwdruk herstellen

Healing op afstand is mijn specialiteit is.  Ik neem je blokkades , zowel fysiek als emotioneel , over in mijn eigen lichaam. Zo kan ik je verlossen en verlichten zodat je ziel weer de nodige ruimte krijgt. Ook botbreuken en wervels worden rechtgezet en veel meer kan je lezen bij de 5 pagina’s klantenfeedback Je ziel leidt me in dit proces.

Altijd eerst starten met de basis 1 a 2 ISA healingen, ideaal in combinatie met 1 coaching(is healing, inzichten, antwoorden en bijsturing). Meer over de andere healing mogelijkheden vind je hier 

*** De ISAhealing op afstand werkt op niveau van ziel/dna/vorige levens/emotioneel & fysiek en dus de basis…..coaching is antwoorden/advies/ healing emotioneel & fysiek op huidige incarnatie en persoonlijkheid en hier werk jij actief mee. De coaching is via skype of bij mij in Kortrijk (België)

Ik ben een transformatie-coach en niet medisch geschoold en mag geen medisch advies geven. Wel is het zo dat ik van veel klanten verneem dat ze hun medicatie snel kunnen afbouwen of zelfs loslaten. Dat is volkomen logisch,  omdat de oorzaak van een ziekte altijd een energetische oorsprong heeft en ontstaan is door verziekend denkpatroon. Als je medicatie neemt zorg dan voor contact met een arts-homeopaat die inzicht heeft in energetisch werk. 

Meer dan de helft van de klanten, merkt dat al dingen veranderen van zodra je een healing bij mij boekt. Dat komt omdat vanaf dan ik al een connectie met je maak. Ik krijg deze bemerking van klanten, heel vaak te horen.  

Voordelen van een ISA healing

  • – werkt ook voor de non-believers en mag je aanvragen voor anderen
  • – is op afstand: je hoeft je niet te verplaatsen en je doet wat je anders zou doen
  • – geen moeilijk vragen beantwoorden of door pijnlijke emoties moeten gaan want je ziel leidt me
F.A.Q isahealing

Hieronder vind je alvast 2 ervaring van een klanten. 

♥ Laura: dankzij 3 ISA healingen stap ik, 11 dagen na de val met mijn paard, ZELF uit het ziekenhuis.

  • 28 januari: val met paard en 2 breuken in de rug. VERDICT  zware operatie en 12 m revalidatie
  • 29 & 30 januari: na 1ste ISA healing, herbekijkt de dokter de sitatie en kiest voor een lichtere operatie met maar 6 maand revalidatie
  • 4 februari: een geslaagde rugoperatie maar Laura heeft veel pijn en boosheid
  • 5 februari: na de 2de ISA healing bijna geen pijn meer
  • 8 februari: draing en sonde worden verwijderd en Laura wandelt zelf naar de liften, naar de auto en weg naar huis
  • 12 februari: Een checkup bij de dokter: de dokter heeft dat nog nooit meegemaakt.

De rug binnenin was een ravage, toch had de dokter uiteindelijk maar 2 bouten nodig om alles vast te zetten. Waarop Laura 4 dagen later al stapt. De rolstoel blijft ongebruikt staan. 12 maand later rijdt Laura weeral jumping!

♥  Hallo Isabelle

Duizendmaal dank voor wat je voor me gedaan hebt.

– Na de eerste healing heb ik mezelf volledig kunnen herpakken waardoor ik oa een grote financiële meevaller kreeg en als bonus een lang begeerde klant die eindelijk klant werd.

– Na de 2de healing was er het wonder van mijn been. Toen ik jockey was werd mijn been verbrijzeld en er was de keus tussen amputatie of met pijn leven. Een prothese werd verworpen omdat die maar 10-15j meegaan en een tweede prothese voor mij onmogelijk was omdat mijn bot niet sterk genoeg was. Ze hebben mijn been zo goed mogelijk gereconstrueerd met bouten enz doch ik leefde al 20 jaar met grote pijnen. Echter na jouw 2de healing was ik voor de eerste keer in 20 jaar PIJNVRIJ. Dat is voor mij echt een wonder, is super.

Dikke merci, Alexander

[wpforms id=”2146″ title=”true”]