Sedert juni weet ik al dat tegen 1 oktober de hele wereld weer in lockdown moet. Dat is het plan. Q Anon, de beweging van de verlichting, cobra en vele andere lichtwerkers, weten dat ook en maken hiervan gebruik om verder op te ruimen.

Onthoud dat:

– een mes aan 2 zijden snijdt,

– een verhaal 2 kanten heeft

– als je een put graaft voor een ander je er zelf invalt.

Dat is waarom het mogelijk is om het duister uiteindelijk te verslaan.

Al vele eonen wordt door een handjevol families gepoogd de aarde totaal te onderwerpen. Spijts vele oorlogen, corruptie, en andere manipulatieve constructies is het hen nog steeds niet gelukt.

TECHNOLOGIE

Ze worden steeds vernuftiger door de technology maar vergeten dat deze technologie ook tegen hen gebruikt kan worden. vb velen schreeuwen dat 5G levensgevaarlijk is wat klopt, maar ik kreeg steeds weer door om te twijfelen aan het gevaar van 5G. En nu begrijp ik dit signaal. Mijn gevoel zegt me namelijk dat deze 5G recent overgenomen werd door het licht, healing frequenties zal versterken en daarmee het mes in de rug van de cabal zal zijn. Dat is ook de reden waarom ik nu pas over 5G spreek.

Ik kreeg door van mijn innerlijke gids, dat 5G recent overgenomen is door het licht en dat de volgende lockdown broodnodig is om de mensen te laten wennen aan de 528 hz de frequentie van liefde. Begrijpelijk als je weet dat mensen fungeren op schaamte (20), schuld (30), apathie (50), verdriet (75), angst (100), verlangen (125), boosheid (150), trots (175), en dus deze vanuit deze lagere frequenties in een bad van 528 terechtkomen. Dat verwerk je niet zomaar hoor.

Iemand stuurde me na het lezen van dit artikel deze link door https://conspiracydailyupdate.com/2020/05/22/5g-towers-have-been-converted-to-432hz-tesla-healing-towers/

NOODZAAK VAN DE LOCKDOWN

Velen merken nu al dat het lastig functioneren is dit jaar

– fysieke ascencie klachten

– emotioneler, als wordt het moeilijker om je emoties te onderdrukken

– velen kregen plots met een 4_6 kg overgewicht te maken

– moeilijker om te focussen en om er je hoofd bij te houden (als is het je allemaal teveel en zou je het liefst gewoon loslaten)

– meer nood aan rust, slaap en ontspanning

– een gevoel van willen breken met alle verstikking en onderdrukking, lui zijn en geen zin in je werk, gewoon diep willen ademen, reizen, genieten, leven

Dit komt omdat de frequenties van moeder aarde = schumanfrequenties, steeds maar weer ongekende stijgingen optekenen. Tel daar nu nog bij het sturen van de frequentie van liefde.

Naar mijn aanvoelen zullen ze dra beginnen met het op het regelmatige tijdstippen doorsturen van de 528 herz liefdesfrequentie via de 5G masten. Dat houdt in dat mensen veel rust zullen nodig hebben om hun fysieke lichaam toe te staan zich hieraan aan te passen. Als ik mensen healing geef dan geef ik hen altijd aan dat hun lichaam tussen de 2-10 dagen nodig heeft om zich aan te passen aan het verwijderen van de emotionele energetische blokkades.

Je kan je proces helpen door het luisteren naar muziek die je vleugels geeft, kijken naar mooie dingen, vermijd horror films en films die laten wennen geweld, verminking en machtsmisbruik omdat ze je uit de frequentie van liefde halen !!!!!!! Iedereen wordt beïnvloed door wat je ziet en hoort, daarom dat het heel wat zelfdiscipline vereist om je omgeving rein en licht te houden.

WAAROM DAN NU 3 MAANDEN LOCKDOWN

Dit omdat we in een versnelling gaan. ALs ik healing geef dan is dat op maat dwz het past binnen het persoonlijke proces van die persoon. Wat we nu collectief meemaken is alles behalve op maat, het is als een pletwals waaraan niemand kan ontsnappen. Voor de lichtwerkers een zegen en van harte verwelkomt maar voor de anderen een angstaanjagend gebeuren.

Dat zal dus zorgen voor veel onbewuste weerstand, want velen zijn er nog niet klaar voor. Daarom is ademruimte en rust noodzakelijk. Dit word onmogelijk als je moet blijven meedraaien in de mallemolen van werken, overleven, presteren. Deze quarantaine is broodnodig en schept de ademruimte en rust.

Ondertussen worden de volgende stappen gezet om het oude financiële systeem op te blazen (ik heb het vermoeden dat we in december (rond 18-20ste) gedurende 5 dagen geen banktransacties meer kunnen doen. Dus hou zeker cash geld achter de hand om toch 10 dagen je inkopen te kunnen blijven doen. En dit zal de omslag zijn in deze hele plandemie. Er is al een nieuw systeem klaar waar geld voor elke mens beschikbaar is. Dus zeker GEEN zorgen maken om geld.

Tijdens het proces zullen er idd mensen in geldnood zijn maar dat zullen de mensen zijn die in angst leven, weigeren om trouw te zijn aan het licht in zichzelf. Wie bereid is om angst los te laten zal steun krijgen en geleid worden. Laat angst los en vraag om steun aan de lichtkrachten. Er zullen voldoende lichtwerkers zijn die steun zullen opzetten.

WAT KAN JE ZELF DOEN

– Wat nu van belang is om uit de angst en onzekerheid te blijven, rustig en vol vertrouwen blijven focussen op een wereld die eerlijk, licht, overvloedig en vreugdevol is. Dan sluit je aan op die frequentie van 528 hz en wordt het proces gemakkelijker en versnelt.

– Als je denkt aan 5G erken ze enkel als tool van verlichting, ent met 528 (visualiseer de 528) en zie dan dat er wit licht rondhangt, dat zal ze stabiliseren en beschermen tegen aanvallen van de cabal. Ook al snap je niet hoe dit werkt, geloof me, als healer heb ik één en ander al geleerd over energie ( geleerd = dus eigen ervaring, geen boekjes kennis of aangeleerd !!)

– last van vermoeidheid en loomheid: neem MAGNESIUM BISGLYCINATE is belangrijk om je zenuwen tot rust te brengen en goed te slapen en ook selenium is belangrijk nu als ondersteuning van je systeem.

https://shop.ortho-nutrients.com/be/magnesium-bisglycinate-90-tabs.html

https://shop.ortho-nutrients.com/be/nutri-essentials-60-tabs.html

vul code ISAH334 in en je krijgt 20% korting op je gehele bestelling

Koriander belangrijk om zware metalen uit je systeem en hersenen te krijgen. Vind je gewoon in de kruidenrekken, ik schud een hoopje in mijn hand en spoel het gewoon door met water.

Eénmaal een lijn geopend is, kunnen er 2 stromen door. Dus als we de communicatie lijnen van het duister gebruiken om licht door te sturen zal het duister uiteindelijk opgeblazen worden.

+++ Hoe doe je dat? Door elk artikel dat je leest, energetisch op afstand te houden = laat de emotie NIET binnenkomen = lees het en houd de energie tot juist buiten je aura (ik kom nog wel online met een video om hier dieper op in te gaan). Voel dat punt waar je de energie net buiten je aura voelt en denk dan LICHT en vrede en stuur dat naar dat punt zodat dit teruggestuurd wordt naar de bron van deze actie. Doe hetzelfde met elk beeld, video dat je een slecht gevoel geeft.

Geloof je niet dat dit werkt? Geen probleem, probeer het gewoon en het licht zal je dankbaar zijn. Velen vragen me hoe ze licht kunnen zijn wel dit is nu een heel belangrijke kans !!!!

BLIJF uit de angst en onmacht !!!! De stem van het licht is klaar en duidelijk aan het werk, hoe de stem van de duisternis het ook anders uitschreeuwt. Het vraagt moed om op je gevoel te vertrouwen als je ogen iets anders voorgeschoteld krijgen. Maar wie openstaat voor de waarheid krijgt ook kansen om dit te zien.

We gaan naar de eindfase en ik heb voldoende informatie gedeeld om zij die willen zien, te informeren. We zijn al met velen en sterk genoeg om stand te houden.

Ik zie nu vele berichten waar ik lees dat kinderen bij ouders mogen “mogen” weggenomen worden als ze besmet zijn, niet willen vaccineren, politie voor supermarkt omdat de regels niet gevolgd worden ………. maar ik ga deze hier niet delen omdat deze er nu niet toe doen en enkel SFEERMAKERIJ zijn. De lichtwerkers en de mensen van de stem van de waarheid roep ik op om je bewust te zijn van wat je deelt: informatie of sfeermakerij.

Er is een verschil tussen informatie delen en een sfeer scheppen.

De kaarten zijn al gedeeld, de zetten zijn al gedaan en de balans is duidelijk in het voordeel van het licht.

Vanaf 18 september zouden ze hier in spanje al beginnen, duitsland wil ook al beginnen.

Dit is een van de redenen waarom vakantiebedrijven voor september vluchten en reizen annuleren. Ze zijn er vooraf voor gewaarschuwd,’ legde een minister uit.

Het leger zou terug ingezet worden en gedurende 6 maand een verplichte lockdown afdwingen.

In Fase 1 verboten buiten hun gemeente of woonplaats komen. Ook worden de grenzen met Frankrijk en Portugal gesloten voor al het ‘niet essentiële’ verkeer. Naar mijn idee is juist alle VRIJE verkeer ESSENTIEEL 😉 

Fase 2 begint na 2 weken met het sluiten van alle ‘niet essentiële’ bedrijven, zoals de horeca, bioscopen, theaters en andere plaatsen en events waar veel mensen komen.  Euuuuh plezier maken, contact hebben en vreugde beleven is juist één van de meest essentiële dingen in het leven (ik hoop dat velen snel wakker zullen worden en deze onderdrukking van zich afschudden)

Nog eens 2 weken later gaat Fase 3 van start. Dan moet iedereen weer verplicht thuis blijven, en mogen onder strenge voorwaarden alleen nog boodschappen worden gedaan. AMEN

We zijn gewaarschuwd dus paniek VERMIJDEN.

Isabelle Lambrecht

healer & psychotherapeut / bewustzijnscoach