Ik word overstelpt met mailtjes dat mijn nieuwsbrief onbereikbaar is.

Tja als mercurius retrograde loopt dan werkt die zeer sterk door bij mij, omdat ik heel veel met communicatie bezig ben. Dan loopt uitgaande communicatie vierkant, afspraken worden uitgesteld, problemen met verzending nieuwsbrief, software problemen, online betalingen die niet lukken…… Gelukkig herken ik de tekenen nu en blijf ik er rustig onder omdat ik de uitdaging snap.

Mercurius, boodschapper van de goden
Mercurius staat voor alle mogelijk vormen van communicatie en is verbonden met onze analytische linkerhersenhelft. Maar als ie retrograde is, is hij verbonden met onze rechterhersenhelft of intuïtie. Hij helpt je om je bewust te worden van wat jij communiceert of naar buiten brengt en waarom! Zo krijg jij bij elke mercurius retrograde de kans om je innerlijke bron tot uiting te brengen of met andere woorden om meer vanuit liefde ivp uit angst en controle te communiceren.

Mercurius retrograde van 5-28 maart 2019
mercurius retrograde van 5-28 maart , nodigt uit om tot een ander perspectief te komen. Je eerdere visies en keuzes herbekijken, herplannen en herbeoordelen. Door het meer gevoelsmatig dan rationeel aan te pakken.  Het symbool voor mercurius is een halve maan= de kosmische insteek, die de ziel (de cirkel) verbindt. Pas als deze verbinding actief is ,kan ziel zichzelf zichtbaar maken in de materie (het plusteken).

ALs mens leven we meestal in een constante onrust omdat onze linkerhersenheft draait op angst en controle. Het geschenk van de retrograde mercurius is dat we een kans krijgen om te ervaren dat als dingen buiten onze controle vallen,  onze wereld niet vergaat. Hoe vierkant het ook loopt, we blijven leven, zonder dat er ons iets ergs overkomt. RELAX is de boodschap van de retrograde mercurius.  Vroeger was ik furieus toen mijn uitgaande communicatie “fout” liep. Nu is er nog een binnensmondse ” verdorie, t”is geen waar hé, t”is weer van dade”. Maar ik maak er geen drama meer van en blijf uit de dwangmatigheid van mijn ego. Het helpt me om de controle te leren loslaten en te ontdekken dat het leven er is voor mij in plaats van dat het leven een vijand is!

Deze energie laat je voeling krijgen met het waarom jij dit zo hardnekkig wil (= lees nodig hebt?)

Uitnodiging voor jou: hoe reageer jij als iets “fout” loopt? Nog boosheid? Stel jezelf dan de vraag: Waarom dit een “ramp” is of waarom je het als foutlopen bekijkt? Indien nog boosheid, accepteer dan dat iets anders MAG lopen en dat dit veilig is.  De kans die een retrograde mercurius geeft is  dat je mag ontdekken dat vastlopen ok is en dat als je dat kan accepteren er op intuïtief niveau ruimte gemaakt wordt. Een andere weg wordt dan zichtbaar, eentje die je meer rust en een goed gevoel zal geven omdat je je dwangmatigheid en controledwang afgeeft.

Het geschenk dat ik dankzij mercurius nu krijg, is te ontdekken hoeveel mensen er echt plezier beleven aan mijn nieuwsbrieven, artikels en ernaar uitkijken. Dank u wel mercurius om weer eventjes stokken in de wielen te steken 😉😍 zodat ik tot verstilling kon komen. Verstilling zorgt ervoor dat de essentie zichtbaar wordt. Het vergt echter een behoorlijk contact met jezelf en voldoende eigenliefde, om de verstilling te kunnen aangrijpen in plaats van in de weerstand te gaan en als een ketter te gaan ‘ver)vloeken.

Noteer hieronder gerust welke geschenk mercurius jou gegeven heeft de laatste dagen. Benieuwd.

Wie de kosmische invloed maximaal wil integreren in eigen leven, kan zich inschrijven voor de groepshealing van de volle super maan 21/03. Inschrijven enkel via isabelle@isahealing.eu, tot 21/3 om 23.30u en  kost maar 15€ incl verslag achteraf. Zelf hoef jij niks te doen. Gaat door vanop afstand na 23.30u, zodat de meeste mensen slapen en het impact veel intenser is.

DEEL  GERUST  DIT  BERICHT als je anderen ook een hart onder de riem wil steken.

Hartelijk groet,

Isabelle Lambrecht

healer & coach

ps wil je weten via welke hersenhelft jij in het leven staat? Linker rationeel of rechter intuïtief? Kijk dan welk richting de vrouw hieronder draait. Draait ze rechts sta jij intuïtief in het leven

 

Een goeie oefening om je beide hersenhelften aan het werk te zetten is deze. Wie sterk gericht is op de linkerhersenhelft zal de kleur noemen ipv de kleur te lezen die er staat.