Gisteren poste ik de ervaringen van 2 collega healers, wat zij energetisch waarnemen bij diegene die gevaccineerd zijn en ik beloofde je mijn ervaring te delen.

Deze morgen (27 maart 2021) heb ik een healing gedaan op een  zeer gelovige vrouw (moslim) van 69 jaar, die ongeveer 3 weken terug (op 3 maart) haar vaccin kreeg van het merk SINOVAC.  Op 31 maart krijgt ze haar tweede vaccin dan zal ik haar 10dagen later terug een healing geven en ben ik benieuwd wat ik zal ontmoeten. 

Ik was benieuwd wat ik energetische zou zien/ervaren.

Voordat ik aan haar healing begon had ik ook mijn hogere zelf gevraagd me een beeld te geven van wat het vaccin beoogd en doet; Op het moment dat ik mijn intentie zette om me klaar te maken voor haar healing, werd ik sterk misselijkheid in mijn plexus (zonnevlecht). De zonnevlecht (3de chakra) is ook het ego of persoonlijke centrum van waaruit je uitwisselt met de buitenwereld.  Ik word altijd misselijk als iets een leugen is of onzuiver. Dat was op zich al raar want ik ken die dame vrij goed en zij is echt een schat van een vrouw, eerlijk en zeer zorgzaam en had me al altijd goed gevoeld bij haar.

Van zodra er contact was, was het eerste wat binnenkwam: verwarring, desoriëntatie vanuit de ziel en een duidelijke opsplitsing tussen de ziel en  de persoonlijkheid die zich nergens van bewust was.  Haar energie veld voelde stroperig aan, verwarrend en was  een dichte witte mist.  Ik merkte heel veel druk op de achterkant van de hartchakra en de keel. 

4b chakra  staat in verband met ego-wil. En als hier blokkades op zitten dan heb je het moeilijk om anderen te zien als steun of spiegel in je leven want je ervaart het leven eerder vijandig. Hierdoor ontstaat weerstand tegen het volbrengen van je levenstaken, omdat je dit maar kan via het spiegelen en uitwisselen met anderen. Met een blokkade hier zie je anderen als laten zij je in de steek ipv dat je ze als steun of verrijking ervaart. De uiterlijk wereld is altijd een afspiegeling van je innerlijke wereld omdat jij vanuit je geest projecteert.

De keel (5de chakra) is het jezelf een stem geven, dat wat in jou leeft naar buiten brengen, zelfexpressie vanuit passie (je buik 2de chakra)

Ik vroeg hulp aan god en toen verscheen een beeld. Ik werk vaak via beelden. 

Ik zag een soort jezus figuur in wit kleed vol in het licht de hand uitsteken naar haar.  Ze leefde op, lachen en ogen stralen en wou ernaartoe en toen was er de afvlakking. ALsof plots het licht uitging bij haar, het leven uit haar ogen verdween (werd als een robot) ze keerde zich af van het licht En er  verscheen voor haar hart een glimlachende ronde smiley.  Dan zag ik een open buggy en het stuur was die ronde vaste schijf met de smiley, de buggy stond op sporen dus kon enkel via die sporen rijden. Het stuur was er dus voor de show en was een glimlachende smiley. 

Wat het beeld toonde was een totaal gebrek aan eigen wil, een zich afkeren van het hogere, de schepper, het hart was niet meer dan een smiley die het stuur van het nieuwe leven (de buggy) vormden en een tevreden zijn met de materiele dimensie en het feit dat alles 100% geleidt wordt voor jou. 

Toen ik scande waarde ziel was zag ik die gefrustreerd staan bonken ergens hoog in de lucht achter een grote glazen wand terwijl de persoon nietsvermoedend, tevreden doch levenloos in de buggy zat. Toen zei ik de ziel ” jij bent diegene die een belofte deed aan de schepper (bron) en dat zij  nu maar actie moest ondernemen.  Hierop werd de ziel zeer groot, stapte over de glaswand.  Ze tilde haar mens uit de bubby en nam haar bij de hand.  Ze stonden met de rug naar de heer en de heer stuurde licht naar ziel en haar mens. Hierop sloten mens en ziel elkaar terug in de armen en was de éénheid herstelt. Mist, desoriëntatie en afvlakking verdwenen ook en de rest van het verhaal betrof dan haar huidige incarnatie dus dat vermeld ik niet meer verder. 

Dus ja ik was echt wel verbijsterd over die splitsing tussen ziel en haar mens, die misselijkheid,  die ontzettende verwarring en totale desoriëntatie. Nog nooit meegemaakt tijdens een healing (en ben al 10 jaar healer).  Wel al chaos meegemaakt nadat ze aan een ayahuasca ceremonie meededen of mensen die veel marihuana gebruiken,  maar nog nooit zoals dit. 

Het fun vax bestaat echt en versterkt de splitsing die de mens al in zich heeft als hij/zij leeft vanuit angst/zelfafwijzing/plicht.  Kieper maar zo snel mogelijk elke vorm van vroomheid overboord en ga leven vanuit je geweten

dd 27 maart 2021, op 20 april zal ik deze dame nog eens energetisch checken

UPDATE 21 aug 2021 ik merk dat de eerste injecties voor grote shock zorgden maar blijkbaar is er al voldoende healing in het veld want als ik nu gevaccineerden heal dan merk ik niks meer van bovenstaande zware shock en chaos. Wel is de energie veel trager, vraagt de healing van mij veel meer dan bij niet gevaccineerden, maar die splitsing met de ziel zoals bij de eersten die merk ik niet meer. De natuur is krachtiger dan de mens dus ik ga ervanuit dat de natuur op de één of andere wijze de balans zal herstellen, wel leren we in de germaanse geneeskunde dat natuurlijk herstel altijd met pijn gepaard gaat, omdat de biologische wetten reageren met celtoename of celafname naargelang de hersenlaag waar de shock inslaat.

Isabelle Lambrecht Ⓢ

healer, bewustzijnscoach, psychotherapeut, bemiddelaar                                                                                                                                    www.zichtbaar.be       www.levende-gemeenschap.eu 

https://www.facebook.com/isabellelambrecht.healing/