Een nieuwe maan is een nieuwe intentie, nieuw begin en kent daardoor ook een soort balanspunt. Eenmaal de kogel door de kerk is er dat oef moment waarin alles goed is en dat hoopvolle naar je beoogd resultaat. Daar deze nieuwe maan sterk gekleurd wordt door venus (liefde) en mercurius (communicatie), zit er heel wat liefdespotentieel dat naar buiten gebracht wordt. Dus goed om je droom lover te vinden, ja te zeggen tegen jouw utopia of te dromen over je ideale liefde. Empathie is ook aanwezig. Het verhogen van de liefdesfactor en schoonheid speelt in elk geval een rol.

Maan staat voor je emoties en wat je een goed gevoel geeft. Met deze nieuwe maan zal je de volgende 10 dagen sterk getrokken worden richting uiting geven aan liefde, om je leven met schoonheid te vullen. Het concept ideale liefde laat zich voelen. Want pluto intensiveert alles. Je ziel laat je voelen wat zij nodig heeft en dat is heel wat anders dan wat je persoontje nodig heeft. Ze wil ook dat jij daar nu stem aan geeft.

De maan in vissen

Vissen is het laatste teken in de dierenriem en staat zowel voor totale integratie als totale potentie. Vissen houden van isolement omdat dit teken onthechting nastreeft= de persoonlijkheid volledig dient te worden losgelaten zodat je weer een kanaal/instrument van eenheid bent. Ben je zwak dan ga je onderuit en wil je enkel vluchten (verslavingen), echter heb je contact met je geweten dan zorg jij voor verlichting. In vis is het echt alles of niks. Vissen energie heeft altijd een onderstroom van chaos (merk je ook wel aan mijn artikels en websites.) Dingen zijn ooit perfect maar wel volmaakt en waardevol omdat het authentiek is en uniek.

Ook is het bijna onmogelijk om de vissen energie in een hokje vast te zetten, dra zwemt de vis weeral verder. Dus je kan het gevoel van chaos ervaren en sterk een gevoel van willen loslaten en de weg van de minste weerstand te willen nemen. Niet doen. Luister actief naar je geweten en intuïtie.

Met de venus erbij geeft het ruimte voor liefde, vrede, harmonie en schoonheid. Ideaal voor relaties of het ja zeggen tegen een nieuw project vanuit je hart.

Met neptunus erbij verhoogt het je intuïtie en kan jij vanuit je gevoel gemakkelijker misleiding doorprikken. Juist omdat de vis altijd chaos rond zich heeft, en daardoor ongrijpbaar is, kan ze voeling blijven houden met het ideaal beeld. Ze noemen vissen laatdunkend, dromers en vergeten dat alle materie ontstaan is uit een droom = een wens. Een wens is een idee, een intentie en de basis van een manifestatie. Noteer je gedachten en inspiraties die in de volgende dagen verschijnen, je zal er veel uit leren.

Dat wil zeggen dat jij nu ook duidelijker de droom of verhaallijn zal kunnen zien in je eigen leven en in de wereld. Vb corona welke verhaallijn is dit? Welke droom wordt hiermee gerealiseerd? De ene verhaallijn wil met corona juist de waarde, schoonheid, vrijheid en macht van de mens bekrachtigen en de andere verhaallijn wil met corona juist brood-lichaam- en energieroof plegen onder totale controle. Zie beide verhaallijnen heel duidelijk. Vorige week kreeg ik het beeld dat beide verhaallijnen LOSGEKOPPELD zijn van elkaar en de ene boven de andere zweeft. Nu zijn we ons nog bewust van beide verhaallijnen maar dat zal niet lang meer duren. Ik ben heel benieuwd naar de uitwerking hiervan.

In huis 11 worden nu gemakkelijk en snel bondgenootschappen gesloten. Maar leg niet je vertrouwen in die ander want dan zal je binnen 14dagen bedrogen uitkomen. Het gaat om het verbinden en niet om het opgaan in die andere groep.

Venus samen met neptunus is vruchtbare bodem voor een nieuwe liefde of een diepere spirituele verbinding in een bestaande relatie. Het vergroot utopisch denken, verbeelding en creativiteit wat we nu heel goed kunnen gebruiken. Voor de niet-zelfbewuste mens zal het eerder zorgen voor luiheid, scandalen, verliezen of problemen in relatie.

Wil jij ook maximaal profiteren van al deze power energieën en handvaten krijgen over hoe je dit het beste kan toepassen in je eigen leven, schrijf je dan zeker in voor de groepshealing tot13 maart om 23U. De healing gaat door na 23.30u. Inschrijven enkel via isabelle@zichtbaar.be en kost maar 18€ incl verslag. De ervaring die ik vandaag ontving in antwoord op het laatste verslag: ♥Dag Isabelle , ik ben blij dat ik heb mee gedaan aan deze groepshealing . Ik kan mij daar helemaal in terug vinden .  Dank je alles krijgt vorm maar door die groepshealing gebeurd dit sneller en zonder hoofdpijn of niet slapen . Dit was mijn ervaring .Lees hier nog veel meer ervaringen

Waardeer je mijn werk en steun,  kan je hier een gift (groot of klein, maakt niet uit zolang het maar vanuit je ♥ is) https://www.doneeractie.nl/steun-actie/-49944

Isabelle Lambrecht

healer, bewustzijnscoach, psychotherapeut,

www.levende-gemeenschap.site