De eerste nieuwe maan gaat er al direct “hard” tegenaan. Steenbok gaat over het skelet, over dat wat je hard maakt, jouw realiteit en houvast. In ons geval op vandaag gaat het over de eigen AUTONOMIE = vrijheid & zelfbeschikkingsrecht.

Welke waarheid wil jij hard maken, tastbaar en zichtbaar neerzetten in 2021? Dit zal het thema zijn dit jaar. 2021 valt ook onder de 5 energie en is daarmee gelinkt aan mercurius. Kom ik verder op terug.

Het wordt een super beweeglijk, uitdagend en boeiend jaar lieve mensen. Komt er een veelheid aan informatie op je af in 2021, hak het dan op in stukjes en thema”s en ga erdoor. Doorzetten zal belangrijk zijn dit jaar. Je mag dus heel veel communicatie en gedachten uitwisselingen verwachten omtrent het vormgeven van de NIEUWE waterman structuren op alle domeinen: rechten, wetten, economie, financieel, media

Nieuwe maan in steenbok

Steenbok staat in de materiële wereld voor het gezag (wetten, rechten, plichten) is gelinkt aan saturnus en wordt vaak ervaren als wordt je op de proef gesteld, getest, uitgedaagd. Dit omdat je geconfronteerd wordt met het tastbaar resultaat van de waarheid waarnaar je leeft. Vb wie streeft naar waarheid en vrijheid ontdekt altijd wegen die dit waar kunnen maken. Wie leeft vanuit angst, zal heel wat angstaanjagende situaties ervaren.

Dit geconfronteerd worden met je resultaat van je wat jij voor waar aanneemt= wat jij als grens en enige mogelijkheid aanneemt, zorgt voor groei. In steenbok zal je dus tegen je zelfgecreëerde muur blijven oplopen totdat jij zegt: “en nu is het genoeg geweest, ik ga het anders doen en luisteren naar mijn gevoel ipv naar mijn denken.”

Bezin je over deze zin, als inloop van 2021:

De wetten dienen de “waakzamen” en niet de “ slapende schapen”.

(vigilantibus non dormientibus jura subveniuit)                           

                                                                                                              Broom”s Maximes of Law 1845

Steenbok daagt je uit om door te zetten en om op eigen benen te staan, de ruggegraat te zijn van je eigen leven ! Verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf, het enige gezag te zijn in je eigen leven!

Wat ontzettend opvalt in de horoscoop is:

  • dat alle planeten onder de middellijn staan. Dwz dat je de krachten van steenbok in jezelf zal mogen uitwerken in de volgende weken.
  • steenbok staat in 2de huis dus zal draaien rond bezit, geld, financiën, wat jij waardevol en mooi vind.
  • er staan 6 planten in huis 2 en er zijn 3 groepen van gebundelde kracht waarvan 2 in huis 2!!!!!

De enorme klemtoon die op huis 2 ligt.

Gaat over je zekerheden en kennis. Want dankzij kennis kan jij je bezit en emotioneel welzijn veilig stellen. Thema is je waarden, talenten, professionele ambities, wat je verwerft en paart omdat je het belangrijk vind, je financieel bezit en bron van inkomsten.
Ook de emotionele gehechtheid aan dingen. Onderaan dit artikel vind je heel belangrijke kennis die je zal helpen om je bezit en overvloed VEILIG te stellen !!!!

Maan, zon en pluto bundelen hun krachten in steenbok in huis 2: voelen, denken en ziel die de krachten bundelen. Wauw dat wordt een knaller en een jackpot. Pluto in huis 2 in steenbok zal je hard laten voelen/confronteren met je minderwaardigheidscomplex is, het onder je eigen niveau functioneren, angst voor eigen kwaliteit en talenten, het idee dat je het toch steeds verkeerd doet.

Steenbok: is verantwoordelijkheid nemen

Saturnus, jupiter en mercurius bundelen hun krachten in waterman in huis 2: saturnus zijn de keuzes die je maakt, jupiter je hoger weten en mercurius waar jij je mee verbindt en wat jij tot uitdrukking brengt. Het worden 3 zeer intense weken mensen !!!!!!!! Ga ervoor, open jezelf voor je hogere weten en kies onomwonden voor vrijheid en autonomie, want de verandering stuwt om zich zichtbaar te laten maken

Waterman: is vernieuwing brengen, verouderde structuren van de maatschappij doorbreken en een vrije, eerlijke en menselijke maatschappij mogelijk maken

Mars en uranus bundelen hun krachten in stier in huis 4: je daadkracht en wil tot zelfrealisatie, urnanus doet de dingen anders en op zijn manier en staat voor individuatie (zelfbewustzijn). In huis 4 vind je je wortels en daarmee ook de facetten van jezelf die je in je kindertijd leerde te onderdrukken.

♥ ♥♥ Zoals altijd kan je ook nu weer deelnemen aan de groepshealing die ik geef vanop afstand. Inschrijven via isabelle@zichtbaar.be tot 23u 13 jan. Kost maar18€ incl verslag of abonnement 7+3 gratis . Deze zorgt bij jou voor verlichting & bekrachtiging. Via het verslag krijg je extra inzichten, weet je welke emotionele blokkade nu uitgewerkt wordt en een boodschap van de kosmische ziel via een beeld dat ze me stuurt. Lees hier ervaringsverhalen

2021 valt onder de 5 energie

wat zal staan voor doorbraken en verschuivingen door het verleggen van je grenzen en het verkennen van nieuwe wegen. Dus drang naar verandering, vrijheid en nieu we inzichten zulllen je in  2021  uitdagen om een  sprong in het diepe te wagen,  buiten je comfortzone te treden en het avontuur aan te gaan van zelfredzaamheid en autonomie.

Mercurius hoort bij de 5 en staat voor alle vormen van communicatie , is een kwikzilver (springt van de hak op de tak) kent angst noch vermoeidheid en onderwijst de mensen zowel in het recht, als in het bedrog. Hij opent wegen met zijn dynamiek en de drang tot beweging.

Het bedrog, waarom de overheden de mensenrechten 100% naast zich neer kunnen leggen is de waarheid over de matrix en de leugen van het systeem waarin de burgers vastzitten. Dit is de SLEUTEL om uit het systeem te stappen en het te ontmantelen. Deze materie is me sedert 8d onder ogen gekomen en ben ik nu aan het doorspitten en samenvatten.

Kort samengevat: op het moment dat “jij” je geboorteakte “krijgt” wordt jij van een levende MENS omgezet in een natuurlijk PERSOON waaraan een trust gekoppeld is (= economische activiteit en rechtsvorm). Een persoon kan zich NIET beroepen op mensenrechten !!!!!!!! Een trust is een financieel vehikel ( voertuig/vorm) om bezit te beheren. Je geboorteakte opent het recht op deze trust en er wordt een bedrag aan gekoppeld en als je de juiste procedures KENT krijg je op je 18de verjaardag een startsom als LEEFsom.

Wie vb van deze van handel met voorkennis profiteren, zijn o.a. de leden van het koningshuis. Dan lees je tandenknarsend in de Staatscourant, dat Amalia 1.5 miljoen startsalaris (uit haar Trust!) ontvangt, als zij 18 jaar wordt. Zij was op tijd !!! Ik herhaal nog eens wat ik hierboven aanhaalde: De wetten dienen de “waakzamen” en niet de “ slapende schapen”. (vigilantibus non dormientibus jura subveniuit) bron: Broom”s Maximes of Law 1845

Omdat er echter naar afkomst en geboorte geen enkel onderscheid mag worden gemaakt, geldt haar tijdige activatie voor alle geboortegeregistreerde Enige Erfgenamen – inwoners van het grondgebied.

EENDRACHT IS MACHT, laat ons de krachten bundelen en het systeem gebruiken zoals het bedoelt is nl voor ons ipv tegen ons !!!! OPROEP aan alle ouders met minderjarige kinderen, onderneem NU actie en stel de overvloed en toekomst van je kind ZEKER. Aan wij, de 18+ers, is het van belang om het beheer van onze trust terug in eigen handen te nemen. Elke levende mens dient de bevoegde instanties aan te schrijven om het beheer van je eigen lichaam, leven en bezit terug in eigen handen te krijgen. Het is geen gemakkelijke materie vanwege de juridische terminologie maar we zijn al met een grote groep. Hier vind je alle documenten en uitleg en er is een fb groep.

Op mijn site heb ik ook wat informatie gebundeld maar ik blijf me inlezen en inwerken. Verder heb ik ook en fb groep opgezet voor  al wie interesse heeft en ook voor die mensen die de lidmaatschapsvragen in de andere groep niet willen beantwoorden en daardoor uit de boot vallen. Heb je interesse en wil je op de hoogte gehouden worden, stuur me een email isabelle@zichtbaar.be met onderwerp: vrije mens, dan ontvang je een email telkens ik een nieuwe kennis heb binnen deze materie. Helpen doe ik natuurlijk ook graag dus heb je vragen er rond en je vond geen antwoord in de fb group of op de websites dan kan je ze me gerust stellen, maar doe eerst eigen research bij de aangegeven bronnen. Weet dat zowel ik als de mensen in de andere fb groep vrijwilligers zijn met nog een dagtaak vandaar de vraag om jezelf eerst wat vertrouwd te maken met de materie. Mensen zijn meestal liever lui dan moe : spreekwoord dat gemakzuchtig betekent

isabelle vdf lambrecht

healer, psychotherapeut, bewustzijnscoach

www.zichtbaar.be