Na de stevige inzet in januari of de kosmische-met-de-deur-in-huis-vallen energie denk je nu misschien dat het rustiger zal zijn in februari. Maar niks is minder waar. Met deze nieuwe maan en haar zonsverduistering is er een zeer krachtig verfijning van het jaar thema, eigenliefde en stralen van liefde.De zonsverduistering legt je “luidruchtige” ego eventjes het zwijgen op zodat jij heel zacht en teder naar een heel diep en fragiel collectief stuk mag gaan, namelijk de ware liefde. Voor 95% van mensheid staat liefde gelijk aan pijn en het is deze wonde die de kosmos nu probeert in de genezingsfase te brengen.

Het eerste wat me opviel was het kwartet Mercurius, Juno, maan en zon, in het 5de huis in waterman. Muziek kwam direct bij mij op, meer bepaald welke melodie of welk spelletje de kosmos ons aanreikt om de liefde weer in zijn schittering en ware pracht te herstellen. Het getal 4 verwijst naar materie & jouw levensstructuur, dus mocht je “toevallig” op zoek zijn de ware liefde geeft de kosmos je volgend pad aan. Mercurius opent in elk geval de weg en verwijst naar wat jij communiceert of een stem geeft.

Hoe klinkt jouw symfonie?

Ga jij zingend door het leven of klinkt de klaagzang van ;” ooh arme ik, ik ben voor het ongeluk geboren, diene narcist loopt over me heen, mijn geldbeugel is veel te klein, ik voel me verstikt en geremd in mijn lichaam, alles doet pijn, ik snap er geen bal van, ik ben overspannen ….met als crescendo ik haat dit aardse gedoe en wil hier weg”. Hé hé en nu ben je als een leeggelopen ballon? Bah voel me nu zelf wat mottig na deze 3 zinnen. Laat ik eerst maar eens diep inademen, weer intunen en hup, ik ben weer mee met de levendigheid van Mercurius.

Is er een uitweg? Jazeker, snel de kosmische partituur erbij nemen (ja ik heb een zeer actieve Mercurius) . Het juiste ritme mogen jullie zelf uitzoeken maar Mercurius zet in met een snel en levendig ritme. Wist je dat hij vleugels heeft aan zijn voeten. Nog nooit geen vleugels gehad aan je voeten, oeps, dan wens ik je dat van harte toe hoor. Wie leeft vanuit zijn/haar passie, weet wat het is om vleugels aan je voeten te hebben. Hij staat ook voor je geest, manier van denken & analyseren, je vermogen om te leren, je sociale contacten, humor, expressie en plezier en dat alles is gekoppeld aan het materiële luik financiën & handel. Verder is hij naar persoonlijkheid toe eerder een jongeling in de fleur van zijn leven met die heerlijk alles overweldigende bravoure van de jeugd. Dat wil zeggen als jij jouw Mercurius niet begrijpt jij inderdaad in klaagzangen vervalt. Kies jij voor zekerheid en vertrouwde comfort zone dan ontneem jij jouw Mercurius alle nodige zuurstof en speelruimte. Jouw zielemelodie zal snel stilvallen.

Wil je mee op de rijke invloed van 2018 wees dan bereidt om vleugels aan je voeten te sjoren en te ontdekken in plaats van te proberen stand te houden. Durf vandaag ja en morgen nee te zeggen en heb je een omgeving die snerend zegt ” zeg weet je nu nog niet wat je wil” vlieg dan vrolijk verder en laat je niet van de wijs brengen door de oude moppert. Elk heeft de vrije wil! Toen ik een paar maand geleden mijn vader mijn vader wat wou uitleggen zei hij me vlakaf: ‘ Isabelle, ik ben van de oude stempel, jij van de nieuwe “ Tja en klaar was kees,dus lieve mensen, elk heeft de vrije wil om te leven of om te overleven. Kies voor jezelf en laat de keus van de ander BIJ de ander. Mercurius is snel en levendig, proeft en stuurt direct bij, stagnatie is niet aan hem besteed. Een gekortwiekte innerlijke Mercurius herken je aan achteloosheid, oppervlakkigheid, gebrek aan wilskracht, ongevoeligheid, instabiel en nervositeit.

OEFENING: vraag jouw innerlijke Mercurius om te voorschijn te komen en kijk welk beeld of idee jij hierbij krijgt. Is hij de koning der ketenen, draagt hij loden schoenen, de mond gesnoerd ……dan mag jij nu jouw innerlijke Mercurius weer bevrijden met de opdracht: ‘Innerlijke Mercurius ik geef je hierbij de toestemming je te ontketenen en weer je vrije en levendig zelf zijn.

Ware liefde vanuit een vrije zelf expressie

Nu je weer levendig en vrij “bent”, kan Juno, ja de planeet die staat voor ware liefde/huwelijk/ soulmates/het recht om jezelf te zijn, tot volle expressie komen. Als je vrij bent kan je samen plezier maken en ben je creatief en vindingrijk genoeg om je relatie levendig en boeiend te houden. Het is een ideale tijd om een nieuwe liefde, meer bepaald de ware liefde aan te trekken, zowel voor alleenstaanden als voor mensen in een “foute” relatie. Eén van de geneugten van het leven op aarde is juist de fysieke uitwisseling met de partner van je dromen.

Juno zegt dat je vanzelf de juiste balans bereikt als jij levendig en speels bent (mercurius), want dan ben je ingevuld door het leven en weet en voel je wat juist is. Dan kunnen vrouw (maan) en man (zon) in balans bij elkaar zijn en kan je gevoel je daadkracht versterken zodat jij een compleet; authentiek (waterman) mens wordt. Want elke mens, dient eerst het heilige huwelijk in zichzelf te voltrekken voordat dit zich kan manifesteren in de buitenwereld. Als jij leeg bent, kan jij toch onmogelijk een magneet voor liefde zijn?

Het kwartet in waterman in 5de huis.

De nieuwe maan die verwijst naar je innerlijke essentie laat zien dat je innerlijke hunkert om je vindingrijkheid te testen, je onafhankelijk sterk te maken en je vrij te weten om alles te mogen wat je wil. Uniek, origineel en authentiek, dat is de stof waaruit alles in het universum bestaat. Met Mercurius naast de maan zegt de kosmos, laat je gevoel spreken en verbind je vanuit liefde (juno) met de ander. Velen denken dan direct dat ze medelijden moeten hebben maar niks is minder waar. De levens essentie is liefde, dus liefde (sterk, zelf invullend) en medelijden (zwak; laat invullen) hebben niks met elkaar te maken.

De grote behoefte aan mystieke éénwording.

Er is al veel over geschreven maar hoe meer mensen dichter bij zichzelf willen komen, hoe groter de wens naar vervulling en het vinden van je tweelingziel wordt. Ja je kan dat zoeken in de buitenwereld maar het mystieke huwelijk is de integratie van elk facet van jezelf, de balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie. Het terug androgeen of heel worden. Maar maak je geen zorgen, zolang we op aarde zijn leren we één worden via man en vrouw relaties. Gebruik je relaties wijs, want ze zijn je beste leermeerster.

Op het gebied van relaties is er al een tijdje zuivering bezig en ook nu weer met het vierkant jupiter maan/juno zal je merken dat jupiter de relatie zal uitvergroten. Dat wil zeggen dat, als je niet op dezelfde frequentie of golflengte zit, dit zal uitvergroot worden om te resulteren in een verwijdering tussen jullie. Een communicatie of uitwisseling op basis van gelijkheid, vrijheid en respect is de borstel die waterman zal gebruiken om de oude rolpatronen de deur uit te vegen om zowel de vrouwelijke als mannelijke kracht herstellen. Want als de ene uit balans is, is de andere automatisch ook uit balans. Dit zullen we goed voelen in 2018

Informatie zal doorsijpelen en ingang vinden in je systemen

Heel belangrijk is de wenk die Uranus, de heerser van Waterman, meegeeft. Hij maakt een positief of ondersteunend aspect met maan waardoor je je gemakkelijker zal kunnen bevrijden van zelfbeperkende mensen en meningen. Het zal heel gek zijn, maar lijken alsof je door een boek of tekst of film, je leven een nieuwe draai kan geven. Ik merk het ook in de coachingen van de laatste dagen dat de klanten asap de nieuwe informatie kunnen integreren en toepassen. Meestal is het zo dat mensen tijd nodig hebben om een nieuw patroon aan te pakken maar nu niet. Dus gebruik deze huidige energie, ze is zeer krachtig om oude informatie te overschrijven met nieuwe.

Krachtige integratie van deze energiecodes dankzij de groepshealing op afstand

Het is nu weer een belangrijke energiepoort omdat juno, de planeet van de tweelingzielen en ware liefde erbij betrokken is. Wil jij ook deze energiecodes maximaal kunnen opnemen schrijf je dan in voor de groepshealing, gaat door op afstand. 15€ incl verslag, inschrijven via isabelle@isahealing.eu tot 15 feb om 22u want om 22.06u is het exact nieuwe maan.

Lees hier alvast hoe krachtig de groepsleden de groepshealing ervaren, terwijl ze meestal comfortabel slapen. Je ziel doet het werk via de groepsziel