Zon en maan vallen samen dus nieuwe maan verschijnt. Nieuwe maan is telkens weer een stukje nieuwe lei. Weten en voelen vallen samen en dit in het thema van het teken stier. Stier is een aards teken en staat voor betrouwbaarheid, familiemens, praktisch, realisme en een traag op gang komen en boven alles volhouden. Het is een energie die weet dat je een huis opbouwt, steen per steen. Als we het huis als metafoor voor je leven nemen dan is de steen je ervaring. Het is de bedoeling dat je van elke ervaring een bouwsteen kan maken, zodat je op het eind van dit leven je ziel een stevig en mooi huis kon schenken. Sommige ervaringen zijn bruikbaar en gebruik je om verder op te bouwen en andere niet.

Met de maan in stier wil jij maar wat graag herschikken, herinrichten, opfrissen, mooier en waardevoller maken.

Stier, wat is waardevol en bruikbaar voor je

Het focuspunt van de energie komt met deze nieuwe maan in stier te liggen. Daar waar je denkt rustig je gangetje te kunnen gaan, kan je vanaf 16 mei als het ware een optater krijgen. Je zal merken dat je snel boos kan worden en ongeduldig als je het idee hebt dat de mensen geen rekening houden met wat jij waardevol vind. Je zal kort van stof zijn al blijkt dat ze niet luisteren en je hetzelfde nogmaals dient te herhalen. Je zal de ander willen duidelijk maken dat hij dient rekening te houden met je waardenstelsel. Wordt daaraan voorbij gegaan kan je als een buskruitlontje gaan losknallen en koppig gedrag vertonen. In deze stier energie kan het een tijdje duren voor dingen echt insijpelen bij je en tolerantie naar de ander zal een pijnpunt en daar zullen we allemaal zijn en dat zal uitgewerkt worden in het 9de huis. Als mensen je waarden in vraag gaan stellen of negeren hmm, pak het dan niet te persoonlijk maar vertel rustig en duidelijk waarom dit voor je belangrijk en waardevol is.

Uranus verlaat namelijk ram en valt stier binnen

Uranus brengt vernieuwing op je financiële thema”s en op je fundamenten binnen de materie (lichaam, geld, natuur, ..) . Vanaf 16 mei en de rest van de volgende 7 jaar, mag je leren om je je eigen waarde uit te drukken in geld en materiële schoonheid. Ja lieve mensen, de 7 vette jaren kunnen eraan komen als jij bereid bent om een dagtaak te vervullen vanuit je eigen potentieel een levensvreugde. Als jij bereid bent om elk moment dat je wakker bent, te beleven vanuit je buikgevoel. Als jij bereid bent om je waarde te erkennen en hard te maken. Op die manier is er geen werken meer maar enkel nog genieten, proeven en beleving. Veel mensen vinden dat ik een zware job heb, ascetisch leef en dat ik teveel werk, 7op7. Maar ik geniet van elk moment, heb van mijn passie mijn dagtaak gemaakt dus ik heb een droomleven. Het is waardevol en verrijkend voor mij dus verrijk en vernieuw ik automatisch de wereld. Ik zou niet weten hoe ik me anders leuk en waardevol kan bezighouden. Dit ben ik en daar geniet ik van. Dat is wat veel lichtwerkers me komen vragen en dat is waar jij en de mensheid collectief, nu de volgende 7 jaar naartoe evolueren. Voor de mensen die blijven kiezen voor valse zekerheid en zichzelf daarmee pijnigen, zullen het woelige jaren worden.

Herken jij dit?

Laatst had ik een klante op coaching en vertelde ze me: “kijk ik doe mijn job niet graag maar om 16u sluit ik daar de deur achter me en kan ik dan mijn ding doen” Dat idee, dat ze dacht ruimte te hebben om haar ding was haar excuus om werkt te blijven doen die tegen haar goedvoelen inging. Maar wat was dan haar ding? Naar huis rushen, bekomen en ontstressen van het dingen doen tegen haar eigen frequentie, eten en gaan slapen en de dag erna weer opstaan en zichzelf wijsmaken dat ze tijd heeft om haar ding te doen vanaf 16u. Het lijkt wel op het verhaal van de ezel en de wortel! Zit de man lekker op de ezel met een lange stok, en aan die stok een wortel. Met die wortel houdt de man de ezel af van het pad dat hij zelf wil nemen.

Neem eventjes tijd lieve mens om jouw wortel zichtbaar te maken. Noteer al je ;ja, maar”s & wat als & excuses waarom jij niet doet wat je graag zou doen, waarom jij je leven vult met moeten en plicht in plaats van met vreugde en licht. Noteer ze gewoon en lees ze af en toe. Dat zal al veel voor je in beweging brengen.

Wat geeft waarde ?

Jij bepaalt met jouw energie de waarde en schoonheid van de materie rondom jou. Leren ontdekken wat echt belangrijk en waardevol is voor jou en WAAROM zal een onbewuste drijfveer zijn de volgende 7 jaar. Vb je plaatst een lelijk stuk in je huis, want je denkt dat het waardevol is omdat het een grote naam is en anderen blijkbaar waarde hechten eraan. Het waarom jij dit stuk in huis haalt, is ongezond en zal je bijgevolg geen echte meerwaarde en schoonheid schenken. Echter je vind iets op de brocante voor 10€ maar je hart gaat zingen van blijdschap, wees er dan maar zeker van dat dit “goedkoop” stukje een waardevol pronkstukje zal worden. Ik had een prijzig kastje gekregen wat ik niet graag zag en heb dat vervangen door een goedkoper (120€) kastje uit de brocante. Maar ik word er zo blij van en het gekke is dat als mensen in mijn huis komen ze heel vaak spontaan verwijzen naar dit kastje. Het valt hen op omdat het opgeladen is mijn mijn vreugde en plezier. Je merkt lieve mensen dat alles wat je doet in je leven het waarom weergeeft. Doe je dingen uit plicht of uit eigenwaarde, mijmer daar gerust eens over als je meer schoonheid en vreugde in je leven wil. Je mag rekenen op de komische steun van uranus.

Dus waarde en schoonheid in je leven brengen hangt af van het WAAROM jij iets doet.

Uranus

Staat voor vrijheid, authentiek zijn, flitsen van inzicht vanuit een wetend voelen, vernieuwend, breekt verstarring af. Het is een electrische planeet dus bouwt op, krijgt piek momenten en dan de flits. Wie deze energie niet begrijpt kan er zich zeer overweldigd door voelen. Deze energie zal dus inspelen op je waardensysteem, het hoe jij naar geld kijkt, hoe jij kijkt naar hoeveel en wat jij waarde bent.

Het mens-zijn krijgt vorm in stier

In deze energie zal het contact en het aanvaarden van je lichaam ook een zeer belangrijke rol spelen. In ram werd je je bewust van de materie maar in stier verbind je je met je fysieke potentieel. Dat wil zeggen dat lichamelijk contact belangrijk zal zijn, intimiteit, seksualiteit, het je verbinden met de ander gewoon voor het plezier van te kunnen aanraken en aangeraakt te worden. Door te leren te genieten van je lichaam, zal je ook leren warmlopen voor de materie en krijg jij een stevig fundament en energie. Groeien in verbinding. Voor veel lichtwerkers is het leven op aarde moeilijk omdat ze het lichaam, de materie afwijzen.

Kan jij jezelf al toestemming geven ,om van je lichaam te genieten. Weet dat je lichaam voor je ziel een fantastische meerwaarde is. Je ziel voelt niet en kan proeven van wat voelen betekend dankzij je lichaam. Is je lichaam een vies, onrein lastig onding of sta jij al open om het wonder van je lichaam te ontdekken.

Zwarte maan Litith en vesta conjunct 5de huis

Lilith zijn je onderdrukte wensen en vesta je innerlijke maagdelijke vlam. In het 5de huis toont het dat je vlammend verlangt naar een relatie van toewijding, een gezin waar vreugde en plezier de plak zwaait, waar intimiteit vervullend ipv dwingend is. Een zelfexpressie dat helder en vol respect is. Maar ook het tijd maken om terug tot jezelf te komen en jezelf terug op te laden.

Groepshealing op afstand

Je kan ook nu weer inschrijven voor de groepshealing die doorgaat vanop afstand en dit met afstemming op de frequenties van de nieuwe maan.  De groepsleden ervaren deze groepshealingen als een grote steun en het verslag achteraf helpt om dingen verder uit te werken in je eigen leven. Kost maar 15€ incl uitgebreid verslag of een abonnement 120€ (8+2 gratis). Hier vind je maar een kleine greep uit de vele fantastische ervaringen van klanten dankzij de groepshealingen. Je kan dit ook gerust cadeau doen aan iemand. Inschrijven door een email te sturen naar isabelle@zichtbaar.be