In het vorige artikel, volle maan 2 maart schreef ik al dat de maand maart een belangrijke maand inzake bekrachtiging (de 2 volle manen) zal zijn. En nu ik de maanradix bekeken heb, kan ik beamen, dat deze nieuwe maan een zeer belangrijk portaal is. Omdat het tussen 2 volle zonnen zit in één maand, is deze doorgang zeer kort en intens. Met deze nieuwe maan zal er zeer veel hulp zijn van engelen en andere etherische helpers, want de essentie van het jezelf “zwart” (laten) maken zal hier aangepakt worden. De volgende volle maan van 31 maart, zal die healingsproces afsluiten en bekrachtigen.

Nieuwe maan exact om 14:14u, en de bezetting binnen de radix

De eerste twee dingen die me direct opvielen waren het uur en de bezetting.

De meeste planeten staan in de rechterzijde, wat wil zeggen dat deze maan zal uitgewerkt worden in en via relaties. Dat doe je door dingen van jezelf op anderen te projecteren. Je zal in eerste instantie boos zijn op iemand maar als je de zelfreflectie zal maken, zal je ontdekken dat je eigenlijk boos bent op jezelf omdat je voorbeeld weer eens zweeg, over je grenzen liet lopen… De oorzaak is omdat jij je afhankelijk gemaakt hebt voor iets, van die ander. Zoek je afhankelijk en laat die los. Verder is de bovenste helft in de rechterzijde et sterkst bezet wat verwijst naar een zichtbaar maken van hoe jij meestal functioneert in de maatschappij en hoe jij je problemen en antwoorden buiten jou legt. De klemtoon ligt in het 3de kwadrant en zal je tonen dat jij op een moeilijke manier je verbind met de ander. In je contacten wegen de behoeften van anderen zwaarder door dan je eigen gevoelens. Je verkoopt jezelf als het ware aan de ander, vanuit een eigen belang, om iets van die ander te kunnen krijgen. Je contacten zijn getekend door iets wat jij belangrijk vind en denkt van de ander nodig te hebben = afhankelijkheid en zelfafwijzing.

Cheiron conjunct de maan, je diepste wond voelen en loslaten

Met bovenstaande bezetting krijg je zeker situaties op je ‘dak’ waarbij je je afhankelijk zal voelen van die ander en waarbij die ander ‘misbruik’ van je zal maken. Het zal emoties van woede of onrustige conflicten oproepen, die een diepe wond bij je zullen blootleggen, zodat je de sleutel kan omdraaien. Collectief zou deze constellatie kunnen gepaard gaan met grote rampen. Doch sowieso, zijn er nu onverwachte kansen om via inzicht en hoger bewustzijn je pijnen definitief te healen. Hieronder mijn cheiron verhaal die me al ‘te raken’ wist en hoe het jou misschien kan helpen om het ook anders aan te pakken in je eigen leven.

En ja hoor, bovenstaande bezetting liet bij mij alvast de pannen van mijn “dak” swingen. In de winter vertoef ik in het buitenland en heb veel internet nodig voor mijn werk. Met oa mijn skype coachingen verbruik ik zeer veel data. Dus de data simkaarten vlogen er hier door. Resultaat 228€ voor mijn internet in één maand, slik. Vast internet lukte hier niet, dus ik naar onderbuurvrouw vragen of ze haar wifi wou delen met me. Dat deed ze uiteindelijk na heel wat gepalaver. De afspraak was dat ik haar abonnement van 36€ zou betalen. Twee dagen later vertrok ze voor 3 weken naar België en vroeg ze me haar te helpen want ze zag geen klaar. Toen ik haar flat betrad, zag die eruit alsof er een bom ontploft was ( achteraf ontdekte ik dat dit meestal zo was), met vuile vaat en overvolle wasmanden (ze heeft hersen- en evenwichtsproblemen en neemt medicijnen). Dus voor ze vertrekt zegt ze me snel: “ weet je, je moet niet betalen maar kuis mijn flat op”. Mijn eerste reactie was:” zeg ik ben wel geen kuisvrouw hé en je zou dat best wel wat vriendelijker mogen vragen. Ik heb zelf zoveel werk te doen waar ik alleen voor sta. Maar ik slikte deze onuitgesproken woorden in want mijn “super; super slimme ik” nam het roer over :” allé lambrecht, hoe grof om je er zo gemakkelijk vanaf te maken met enkel het betalen van die 36€. Hoe grof van je dat je die arme dame in zo een stal terug laat thuis komen. Hoe zou jij dat vinden? Dus hopla mijn gevoel zwart (maw onzichtbaar) en tada de redder in nood was present. Ikke met een groot hart 4,5 u de boel opruimen en dweilen en alles picobello. Ze komt terug en het spelletje zet in. Een dag later komt ze aankloppen, ziet mijn gilet en zegt nogal aandringend: “mag ik je gilet hebben, mag ik hem eens passen” . Ik antwoord ongemakkelijk vanwege haar opdringerigheid nee. Nog een andere dag, ziet ze mijn fleecedeken en zegt aandringend: “ooh zo mooi en zacht, mag ik het hebben! Ik, antwoord weer nee, maar vind het allesbehalve leuk; dat ze steeds maar dingen van me nodig heeft of wil. Wat later is er weer contact en zegt ze me doodleuk, dat ik een opportunist ben. Wat had ik al gedaan voor haar gedaan in ruil voor de wifi die ik van haar kreeg? Phu een paar uurtjes gekuist, amper 8€ per uur, wist ze me fijntjes in te wrijven. Stoofpotje voor haar gemaakt, wat luisteren naar haar miserie met haar dochter, exen en heel de wereld en er wat over babbelen. Niks speciaals volgens haar want dat is toch normaal onder vrienden! Dus in no time was ik van een drukke, succesvol healer en coach, getransformeerd in een kuisvrouw en verplicht helpende waardeloze vriendin. Wanneer ik haar zeg dat ze enkel mijn onderbuurvrouw is en dat dat “babbelen” toevallig mijn werk is en behoorlijk wat energie van me vergt, begint ze weer dat het normaal is dat mensen elkaar helpen. Ik zwijg en trap het gewoon af want ik haat zinloze discussies of gelijk willen halen. Mijn wifi ben ik alvast kwijt.

Dit eigenwaarde thema is een zeer oud thema bij mij en ik liet me weer vangen. Was ik eerlijk en authentiek geweest dan had ik mijn grenzen (drukke job) gerespecteerd en betaalt, dan was ik nooit kunnen verzeilen raken in deze afhankelijkheid. Door over mijn grenzen te gaan, kreeg ze macht over me want mijn internet werd belangrijker dan mezelf. Haar chaos is haar manier om aandacht (medelijden) te krijgen, want er zit natuurlijk een bijzonder ” meelijwekkend” verhaal achter, voor dramatiserende ikken.

Medelijden, mijn oude valkuil. Waarvan ik dacht deze toch al vrij goed onder controle te hebben. Het waren blijkbaar de laatste losse eindjes, want ik voel me totaal vrij nu. Zolang er nog een “onder controle is” hou je het in stand, op non actief wel maar het kan elk moment weer actief zijn. I

De “gebeten” hond zijn en trouw blijven aan jezelf

Een paar uur later wandel ik op mijn gemak, in mezelf foeterend, langs het strand als ik recht voor mij een grote hond opmerk. Van zodra ik oogcontact maak, focust die naar me (zoals een stier naar een rode lap) en voor ik het goed en wel besef, schiet hij op me af. Het baasje roept en springt recht maar het is al te laat. Ik blijf stilstaan en de hond springt blaffend tegen me aan. Maar dan is het baasje al bij mij en houdt de hond van me af. Een dikke schram, licht bloedende schram achterlatend op mijn rechter been van halverwege de bil tot kuit. Die de dag erna helemaal blauw ziet. Baasje, zegt sorry en ik zeg: “het is niks”. Het baasje snapt niet dat ik niet boos uitvlieg, maar ze verwijderd zich snel van me, bang dat ik me misschien nog bedenk en toch boos wordt. Maar waarom zou ik boos zijn op de hond? Ik weet buitenwereld reageert op mijn energie, dus moest de hond een spiegel zijn voor me. Ik speelde het plaatje nog eens af in mijn hoofd, zag die verbeten hond en ik schoot in een lach uit. Zo grappig, maar ik snapte het maar al te goed. Ik zag de humor ervan in, mijn energie klaarde op en ik kon het buurvrouw gebeuren anders bekijken en plaatsen. Twee dagen later reageert mijn lichaam; ik ben die dag zeer moe en heb zin in cosy chillen en lekker licht filmpje. Echter de derde dag merk ik iets heel raars. De hele middenstrook van mijn tong is donker grijs/zwart met een harige verdikking. Jakkes was mijn eerste gedachte maar toen liet ik het jakkes los en vertrouw ik op mijn lichaam. Dankzij de germaanse geneeskunde weet ik dat het een genezingsreactie is, op de situatie van de laatste dagen. De tong heeft te maken met een scheidingsconflict en het gesproken woord. Ik wou inderdaad van dat ondankbare, veeleisende mens af. Verder keek ik naar de symboliek van de tong; die verwijst naar het jezelf een stem geven, (het hart op de tong dragen, over de tong gaan, je tong moeten afbijten) en ik legde de link= de zwarte tong was het feit dat ik mij had laten “zwart” maken en dat mijn tong levensloos/onbruikbaar was. Als je anderen zwart maakt wijs je daarmee de essentie en de waarde van die ander af. Je wist als het ware het licht van die ander. Het groter plaatje was klaar en duidelijk voor mij dus kon ik mijn ik een stap terug laten doen, zodat mijn ware essentie weer het voortouw mag nemen.

Ik vind al die symboliek altijd fantastisch. De nieuwe maan, de maan (eigen gevoelens) is zwart en weerkaatst geen licht. Mijn tong (ziel/hart) grijs/zwart gemaakt. Als ongewenst kind vertelde mijn moeder me altijd dat ik haar veel pijn gedaan had door geboren te zijn en dat ze dankzij mij het lachen verleerd was. Ik voelde me een monster en mijn zieltje werd zwarter en zwarter. Ik merk dat ik de laatste 2 jaar veel binnen dit thema aan het uitwerken ben, want het speelt ook mijn dochter parten, en ook mijn moeder maar die steigert compleet. Dit zal bij veel vrouwen nu spelen, want het is allemaal onderdeel van het collectieve feit dat we nu de vrouwelijke lijnen en energie aan het genezen zijn. Hier schrijf ik later nog een artikel over.

Verleden en heden vloeide als het ware weer samen en mijn tong toont dat ik deze oude wond, mijn zwart zieltje, genezen heb. Ik ben blij dat ik een mens geworden ben die durf de opportuniteit aan te gaan om te leven, creatief te zijn en voor mezelf te kiezen. Ik ben blij een opportunist te durven zijn.

Cheiron (innerlijke wond, die je kracht wordt) vierkant mars

Deze is een ‘zware’ want die raakt pijnen aan van alle vormen van misbruik, seksueel en ander geweld en van seksuele problemen. Collectief kan dat resulteren in meer passionele moorden en wurgingen geweld en verwondingen met wapens want mars is in zijn negatieve uitwerking geblokkeerde daadkracht. In plaats van assertief te handelen wordt er agressief gehandeld.

Nieuwe maan in de vissen energie

Het is er nu de tijd voor lief hart, om jezelf te eren en te feliciteren met alles wat je tot nu toe bereikt hebt. Al zeer vele levens bracht jij door op aarde om jezelf en je zielegroep naar een hoger niveau te tillen. Maar dit leven, in deze tijd, is een zeer cruciaal leven. Het is geweten dat de meeste zieleclusters in deze tijdsgeest, hun sterkste zielen naar de aarde gestuurd hebben, en daar ben jij er ook één van. Anders zou je deze tekst nu niet lezen. Het leven op aarde, moeilijk, confronterend maar je doet het toch maar; je bent er dus feliciteer jezelf. Met mijn artikels toont ik dat als je je hart en ziel volgt het makkelijk en gemakkelijker wordt om het vuil (veroordeling) het zwart (oordeel) en de modder (verwachtingen/eisen) te transformeren tot puur water en licht (voelen en weten). Gebruik de kracht van deze nieuwe maan om dankbaar tezijn naar jezelf en naar alle zielen met wie je wrijvingen hebt/had. Want het zijn deze wrijvingen die energie en beweging voortbrengen waardoor jij in beweging komt. Accepteer en wees dankbaar en verwijs schuld en schaamte naar fabeltjesland, want dat is een verzinsel van je geest die je afhankelijk maakt van de ander. Soms vragen de mensen me dan: “moet ik alles en iedereen, inclusief mezelf vergeven? “ Denk nu zelf eens na: valt er iets te vergeven in godsnaam, als er noch goed nog kwaad bestaat, als er alleen gemakkelijk en moeilijke keuzes zijn? Wie kan over de ander oordelen, als de ander het zichzelf moeilijk maakt? Als jij nu liever je angstige mind volgt in plaats van je gevoel van vreugde dan is dat MAAR een keus. Je hebt de vrije wil en daarmee maak je je keuzes! Wordt je slimmer en kies er ervoor om het jezelf gemakkelijker te maken, des te beter maar het moet niet, het mag!

Deze nieuwe maan, zal helpen om je deelfacetten, die je ooit in je zielebestaan tijdens je vele incarnaties afgewezen hebt , weer tot één geheel te brengen. Het uur van de nieuwe maan 14:14 is een belangrijke vingerwijzing. Deze cijfers verwijzen naar de christus mens, die samenwerkt met de engelen en andere goddelijk helpers. Vraag duidelijk om hulp bij de realisatie van je HARTSwensen en het meer jezelf kunnen zijn. De wensen gedragen door angst en weerstand zijn onbegrijpelijk voor de engelen dus zal je daar geen respons op krijgen. De christus mens is het kanaal voor de kristallisatie van de goddelijke energie. Ben jij een karikatuur vanwege je kritiek op het leven of ben jij een ware kristal en daarmee en onpersoonlijk instrument voor de goddelijke wil, die de goddelijke schoonheid kan weerkaatsen?

Ik stapte opzij

Deze week had ik een fantastische coaching met iemand en het sluit zo mooi aan bij wat nu gaande is. Die persoon worstelde met een verleden van seksueel misbruik. Ik begin met de coaching, zoek mijn ingang maar stuit steeds weer op de afweer. Gaandeweg de sessie zie ik af en toe een flitsen, alsof het licht aan en uit gaat bij die persoon. En dan komt het verlossende moment waarop hij boos zegt: “ zeg, ik wel wel betere manieren hoor om te groeien en te leren !”. Ik had de angel van zijn weerstand gevonden en hoe verder we gingen, hoe meer ik zijn gezicht zag oplichten en stralen. Op het eind van deze 1ste en enige sessie, was hij een verlost man; licht en stralend. Toen ik hem vroeg om een korte feedback te geven van de sessie wist ik aan de éénvoud van zijn antwoord, dat hij het 100% gesnapt heeft en bevrijdt was van deze jarenlange last. Zijn feedback was: Isabelle liet me tot een inzicht komen op een vraag waar ik al 20j mee worstel. Het worstelen is voorbij want ‘ik’ stapte opzij. Van harte bedankt.

Het “ik” stapte opzij, lieve mensen en dat is waar we nu allemaal voor staan, ons “ik” laten opzij stappen, zodat we een kanaal van de goddelijke wil worden, zoals christus ons leerde. Bovenstaande toont ook dat het snel kan cfr 1 coaching. Daar waar we vroeger vele jaren mochten zwoegen, is er voor ons nu zoveel hulp dat het allemaal versnelt en GEMAKKELIJK mag losgelaten worden! Sommige klanten meesmuilen me dat ze nog veel werk voor de boeg hebben. Dan antwoord ik altijd: “ als jij dat denkt, zal het zo zijn, maar je mag het jezelf gemakkelijker maken hoor.

Voor de mensen die nog niet goed snappen wat het “ik” is, dat zijn al je oordelen , verwachtingen, angsten en weerstand. Hij kon opzij stappen door zijn oordeel los te laten dat er misbruik was en dat misbruik slecht en fout is. Je kleine ik heeft geen contact met je ziel en is daardoor zeer beperkt. Je kleine ik heeft enkel zijn eigen levensboek, waarin het kan terugbladeren. Maar je ziel heeft toegang tot de askashakronieken (de hele menselijke bibliotheek, sedert het ontstaan).

Van hard naar hart

Zolang jij je hard blijft opstellen door te volharden in je kwetsingen en afwijzingen, kan je nooit vanuit je zachte hart liefhebben. Afwijzing, oordelen, verwachtingen, eisen, veroordelen, haat, represailles, roddel, de ander afbreken en zwart maken ….. is het je hard opstellen. We hebben dat nu vele eeuwen gedaan en hoe eng en hoe raar het ook is, we mogen terug vanuit onze zachte, krachtige harTskern leven. Leg je hart op je tong als je spreekt, en spreekt vanuit eigenwaarde en liefdevolle kracht.

Eénsgezindheid

Als visje heb ik geleerd dat elk thema, elke gebeurtenis en elke persoon in mijn leven een meerwaarde was. Na mijn jarenlange fysieke en emotionele struggles en studie naar het leven, het waarom; is mijn conclusie op vandaag. dat toeval in de zin van een gelukstreffer dikke onzin is. De dingen vallen je toe omdat je iets uitstuurde (bewust of onbewust) en dat was het antwoord van de kosmos. De kosmos is feilloos en herstelt altijd de balans. Wanneer ik iets niet direct begrijp. blijf ik nu gewoon alert in de wetenschap dat er een zeer duidelijke reden voor is, aangezien de kosmos foutloos “opereert” (herstelt & bijstuurt). In dat alert zijn doe ik aan zelfreflectie, want ik weet dat ik van alles de oorzakelijke schepper ben in mijn leven. Door te stoppen met het willen beter weten (typisch voor dat kleine ikje) of met het gelijk willen halen, kan ik me opstellen en de nodige informatie via mijn intuïtie ontvangen. Ik leerde me éénsgezind met het leven op te stellen. Met andere woorden, ik trek nu dezelfde lijn met mijn leven in plaats van als een nukkig, klein kind te vechten tegen windmolens. De vraag die je engelen (14:14) kan stellen is voorbeeld: “help me éénsgezind te zijn met het leven……help me te leven vanuit acceptatie ……..geef me de moed om vanuit vreugde in plaats vanuit angst te leven………..help me deze incarnatie volledig te accepteren.

Nieuwe maan in Vissen, die fysisch regeert over de voeten en tenen

Loop jij nog op je tenen? Laat jij nog met je voeten spelen? Sta jij in je eigen schoenen of loop je naast je schoenen? Ben jij gegrond en geworteld, omdat jij je incarnatie aanvaard? Vissen is verbonden aan het tegenoverstelde teken maagd; dwz zeggen zolang jij je in details blijft verliezen je nooit op eigen benen zal staan en je blijft hangen in boosheid, onmacht en irritaties. Vissen is het laatste teken van de totale dierenriem, dat wil zeggen dat je in vissen de kans hebt om elk aspect te integreren, want je doorleefde al alle andere. In vissen vorm je alles tot één geheel, alsof de puzzelstukjes allemaal op hun juiste plaats vallen. Vis is een waterteken en staat dus in het teken van Voelen. In vis staat voelen = aan weten, ook al kan je het niet verklaren je weet en daardoor kan je vertrouwen en je overgeven aan de levensprocessen. Lieve mensen, hou je weten vast, het is even ‘tastbaar’ als je denken! Dat is zo moeilijk voor de meeste mensen. Als ik tijdens de coaching vraag om te voelen, en erna vraag: “ weet je het zeker” dan zie ik sommige kronkelen als een aal op hun stoel. Het antwoord weet ik dan al en ja hoor, steevast komt eraan: “ik denk het “. Zolang je de dingen bedenkt, voel je niet dus weet je niet. Enkel mensen die ontspannen zijn en in overgave leven kunnen voelen. De perfectionisten (de maagd) die elk detail tot een goed eind wil brengen, kan niet voelen en dus niet weten. Ze denken het vanuit hun beperkte kennis.

Hoe leef jij vanuit je voelend weten (je vissenkracht) of vanuit je hersenspinsels (je maagd). Het “juiste” antwoord is de gulden middenweg, je voelend weten gebruiken om je praktische mind aan het werk te zetten.

Het symbool van de vissen

Het vissenteken toont je dat je leven altijd in balans is, er is altijd en pro en een contra en jij als persoonlijkheid bent het middelpunt die beiden integreert. Het leven is noch zwart, noch wit. Het leven is beweging! En sommige bewegingen zijn moeilijk en andere zijn gemakkelijk. Maar elke beweging is perfect zoals die is, want de mens is gelijk aan god, een schepper. Leer je bewegen vanuit je gevoel zal je merken dat alles gemakkelijker zal gaan, blijf jij in beweging vanuit je denken loopt alles vierkant.

Je krijgt nu de kans om harmonie te vinden, om de wensen van je hart tot voltooiing te brengen en alle andere dingen los te laten. Want dat wat je nu in 2018 neerzet, is de trend voor je toekomst. Met de vissen energie stijg je boven je kleine ik uit en kijk je naar het groter plaatje. Je doet de waarheid geweld aan als je die in stukjes opkapt, enkel het geheel of de som is de echte waarheid. Je we zijn allemaal als kind gekwetst (dat is de start), maar om in die kwetsing te blijven hangen en dat tot waarheid te bombarderen is onjuist. In je rit van kind tot nu heb je geproefd, geleerd, jezelf ontmoet (dat is het middenstuk) en zo evolueren we allemaal naar een zijn en éénheid, vanuit al onze ervaringen (einde). De waarheid bestaat uit het begin, midden en eind. Haal je één ding eruit, haal je het uit zijn ware context en wordt het een halve waarheid , dus maw een leugen. Zo had ik eens iemand die allemaal losse zinnen uit een chat conversatie doormailde en zo een slachtoffer leek. Toen ik de totale communicatie opvroeg veranderde het totale plaatje en leek zij eerder de manipulator dan het slachtoffer. Met vissen ,ben je je bewust van het totale plaatje, de pro’s en contra’s.

De aspecten die deze nieuwe maan maakt

  • vierkant met mars: iemand zal proberen om macht over je te laten gelden, wat leidt tot kleine ik (ego) conflicten. Kan met provocatie of agressie zijn. Met dit aspect kan er veel woede zijn, ook seksuele conflicten. Omdat de klemtoon ligt op herstel van vrouwelijke energie, kunnen mannen ‘terugslaan’ nu omdat ze zich bedreigt voelen door de beschuldiging van misbruik van de vrouwelijke energie of seksualiteit.
  • Half – sextiel met uranus: het licht zien, een klare kijk krijgen doe je de feiten logisch op een rijtje te zetten en bereidt zijn om de reflectie naar jezelf te maken. Het kan lijken alsof je van de hak op de tak springt, maar de energie van vissen laat je alle richtingen uitzwemmen, zodat je een goed overzicht krijgt. Routine is nu ‘onmogelijk’; je wordt in beweging gebracht.
  • Mars- sextiel uranus: je drang naar harmonie zal leuk en opwindend verlopen, want met uranus kan je je aan alles verwachten. Er zal veel op elkaar gebeuren. De energie is nu zeer beweeglijk en stimuleren. Ook op seksueel gebied sta je open voor nieuwe stappen en romances. Met deze stand zal je afscheid nemen van relaties (vrienden, partner, job) die je zelfexpressie en vrijheid beperken. Hier kan je zeker risico’s nemen als je op je intuïtie vertrouwt. 

Schrijf je in in de groepshealing op afstand.

Wil je maximaal profiteren van dit korte portaal, schrijf je dan in voor de groepshealing op afstand. Ik open de sessie om 14:14u maar de effectieve healing gaat door na 23.30u, wanneer de meeste mensen slapen. Dan is de energie veel krachtiger en zuiverder. Je kan inschrijven tot 17 maart om 23.30u, door me een email te sturen isabelle@isahealing.eu. Binnen de 10d erna krijg je je verslag.

Laat je verrassen door de rijke en veelzijdige ervaringen die anderen al mochten ervaren dankzij de groepshealing. Hier kan je de verhalen lezen.

Losse sessie kost 15€ en abonnement is 120€ (8+2gratis) ;omdat maart zo belangrijk is biedt ik de 2 volgende maan sessies (dd 17 & 31 maart) aan voor 25€ ivp 30€ incl verslag.