2017 sluiten we af met een nieuwe maan. En we sluiten niet alleen 2017 af, maar een heel intense periode van dooreengeschud te worden. De vingerwijzing van nieuwe maan in het eerste huis in boogschutter is een knipoog naar waar het de laatste jaren om gedraaid heeft, wat zich via jouw persoonlijkheid wou manifesteren of manifest maken.

Maan in boogschutter eerste huis, laatste decanaat 26°,

Ja dit wordt een knaller want het is alsof er een zegel geslagen wordt (bezegeling) op je idealen, verhoogde visie. Boogschutter heeft je met saturnus 3 jaar het vuur aan de schenen gelegd. Pijlsnel schoot hij de ene na de andere pijl af om je bewustzijn te verruimen, verbanden te leggen, spontaan en flexibel te leren reageren, zette je wereld op zijn kop, wipte je uit de vaste routines van je oude patroon, leerde je impulsief te zijn en vanuit jezelf te handelen.

Maan in boogschutter, maakt nogmaals duidelijk dat je ziel zoekende was, hongerde naar die hogere visie van “er is meer dan wat we zien en denken”. Maar ook de zoektocht naar de zin van je leven, zodat je leven zinvol werd. Het waren zware jaren.

Met jupiter als heer, die in het 12de huis in schorpioen staat, toont het dat het over iets heel essentieels en diepgaands ging, nl over je eigen authentieke essentie, je bron kern. Schorpioen een waterteken, dus emoties. Voelde jij je als een vis in het water of deed je er alles aan om je emoties te onderdrukken, bang van hun kracht en de eventuele pijnlijke ladingen die ze voor je vasthouden? Ja, de emoties hebben gestuiterd van de ene kant naar de andere kant maar de vele kanten zijn uitgewerkt en rustiger vaarwater komt eraan.

Een emotionele rollercoaster

De laatste jaren waren een gigantische rollercoaster waar we zowel collectief als individueel binnenste buiten gekeerd werden. De innerlijke vervreemding en afwijzing van de eigen wijsheid en waarheid werd letterlijk in ons gezicht gesmeten via IS (de afkorting alleen al is zo veelzeggend) die het liefst alles zou opblazen.  Militairen in onze vliegvelden, nooit gedacht dit bij ons mee te maken. De vervreemding en de vreemdelingenproblematiek, het hoe iedereen er zijn zegje over meende te moeten doen. Ook in je eigen leven, zal dit mechanisme waarschijnlijk zichtbaar gemaakt zijn.

Het verhaal van de laatste 3 jaar ging over wie ben je, kleur bekennen, een vreemdeling in eigen huis/leven & huid? Dit danken we aan saturnus, die in december 2014 in het teken boogschutter aan de slag ging en deze maand verlaat hij het teken om op 20 december in steenbok de knuppel in het hoederhok te gaan gooien. Ja saturnus is de strenge huisvader, discipline & structuur en wie niet horen wil moet maar voelen. Dus saturnus “geselde” je vooruit, door je te dwingen in de praktijk te brengen en te ervaren wat je gelooft en preekt, om je eigen waarheid te ontdekken, te verfijnen en er loyaal aan zijn. Jij mag nu met deze nieuwe maan, kijken of jij erin geslaagd bent om een eigen waarheid te vormen de laatste 3 jaar en of je ernaar leeft. Neem nu de tijd om dit nogmaals te bekijken. De hamvraag is dus:

is wat je gelooft, je huidige visie een reflectie van je eigen authentieke zelf?

Intrekken in je nieuwe huis

Dit is heel belangrijk voor je toekomst want nu saturnus in steenbok gaat uitwerken wil dat zeggen dat jij nu je leven verder zal (uit)bouwen op je huidige visie. Ergens zal de wereld in rustiger vaarwater komen want de krijtlijnen zijn uitgezet en zullen nu gewoon worden uitgevoerd. De vorige jaren heb jij de plannen getekend en hertekend van het huis waarin je wil wonen. Steenbok laat het uitkristalliseren, structuur krijgen, maakt het tastbaar. Het is een aards teken dus materie vormen.

De realisatie start op 20/12/2017, dan gaat saturnus naar steenbok. Als je wil weten hoe het zich een beetje zal uitwerken in jouw leven kijk dan wat er in 1990 de rode draad was? En deze rode draad mag jij nu weer uitwerken maar vanuit een verhoogde visie. Want het leven beweegt zich in spiralen omhoog. In 1990 ging jij een spiraal binnen en deze is nu uitgewerkt en gaat over naar de volgende spiraalronde. Je bent namelijk volwassen geworden en je kijkt nu anders aan tegen :” wat is geluk echt voor jou? Wat is essentieel en belangrijk in jouw leven? Wie ben jij?

Bij mij is het wel echt symbolisch want in 1990 ben ik bevallen van mijn enig kind en zijn we verhuisd naar onze nieuwbouw woning. Dus voor mij was het de start van mijn gezinsleven en het genot van een eigen zelf ontworpen woning. Ik wist heel goed wat ik wou maar idd vielen 10jaar later de schellen van mijn ogen en ben ik in 2000 gescheiden. Als ik nu kijk naar wie ik toen was had ik maar een klein, angstig perspectief. Mijn perspectief heeft zich zo ontzettend verruimd dat ik nu inderdaad het gevoel heb van : “ ik ben bezig aan mijn 2de leven, ik leef eindelijk” . En ik heb vorige maand besloten om mijn huis te verkopen en om te verhuizen naar het buitenland. Ik kan duidelijk de lijn trekken met 1990. Zelfs de bevalling want een idee is een geestelijk kind.

Dus saturnus zal je nu weer een 3-tal jaar bezighouden met structuur, structuur en structuur. De krijtlijnen en plannen van de laatste 3 jaar tastbaar maken. Voor wie nog vanuit weerstand, angst en verwachtingen in het leven staat wordt het hard labeur. Saturnus zal je steeds terugbrengen naar wie je wil zijn, zoals je de laatste 3 jaar ontdekt en bepaalt hebt. Wees dus heel zorgvuldig nu met je gedachten, want deze neem jij straks mee om ze echt uit te werken.

Mercurius retrograde

Mercurius, loopt nog tot 23 december tegendraads dus verwarring en problemen troef op gebied van communicatie, leveringen, contacten, internetverbinding, afspraken en contracten, verkeer, auto, fiets, trein. Maar hierdoor krijg jij wel contact met de lading van de woorden dwz als iemand je zegt :” hé ik vind je tof” terwijl die ander eigenlijk gewoon aan het slijmen is, dan zal jij reageren op zijn werkelijk communicatie en kan jij hem vertellen dat hij liegt. Ook krijgen hierdoor onafgewerkte zaken uit het verleden de kans om naar boven te komen want mercurius retrograde wil zeggen terugspoelen. Ook oude vrienden van lang geleden kunnen weer boven water komen.

GROEPSHEALING

Je kan terug inschrijven voor de  fanatische groepshealing die doorgaat op afstand. Inschrijven tot 18/12 om 23.30u via isabelle@isahealing.eu..kost 15€ incl verslag of een abonnement is 120€ = 8+2 gratis

hier een greep uit de ervaringen van groepsleden.
 Hallo Isabelle, Ik was heel snel van mn rugpijn af merkte ik na de groepshealing.
 Hoi Isabelle, Wat een mooie Groepshealing weer. Ben blij en iedere keer weer verrast met je verslag. Bedankt hiervoor.
 Isa, ik ben zoblij met de steun van de healingen…het opent je ogen en brengt je helderheid….wat een geschenk
 Dank je wel voor het verslag, Dit geeft weer hoe ik steeds de fout in ging. Ik meld me weer graag aan voor de healing want
het voelde als of er gewicht van me schouders af viel