Het leeuw teken is een teken met grote behoefte aan het voelen dat er geleefd wordt. En meestal wordt deze emotionele behoefte vervult met drama, show en trots gedoe. Het is een energie die loyaliteit en eerbetoon verwacht. Een grote nood aan aandacht.

ps er staan zeker schrijffouten in mijn teksten https://www.zichtbaar.be/fouten/

Elke mens draagt alle 12 facetten van de dierenriem in zich, dus ook dat leeuwenstukje.

Kijk eens in je eigen leven waarvoor jij aandacht vraag? Waarvoor jij eerbetoon verwacht en waarom de ander loyaal aan jou “moet” zijn?

Fysisch staat leeuw voor hart en rug. Dus werk met volgende thema”s

  • waar heb jij hart voor? Waar voel jij warmte voor?
  • Hoeveel hartelijkheid is er in je leven? Hoeveel waardering?

De leeuwenpoort van 8 augustus verhoogde je potentieel en zelfvertrouwen.

Wil jij al trouw zijn aan jezelf of ben je nog een marionet van de buitenwereld, in angstige “aanbidding” naar hen opkijkend voor oplossingen?

De positieve kant van de leeuw energie is :

  • moed: heb jij al de moed om je eigen keuzes te maken of laat jij je nog van alles wijsmaken?
  • Spontaan: hoe spontaan leef jij of ben je verstijft van angst en paniek?
  • Wilskrachtig: zet jij je wil in voor jezelf of tegen jezelf?
  • Hartelijk: leef jij vanuit je warme hart of vanuit je kille hoofd?
  • Zelfverzekerd: reken jij op jezelf of zoek je zekerheid in de buitenwereld?
  • Loyaal: ben jij loyaal aan je innerlijke weten of loyaal aan autoriteit buiten jezelf?


Mercurius samen met maan en zon in leeuw

Dit in huis 1, het huis van je bestaansrecht. Huis 1 is het huis van je persoontje, dus je zal de dingen zeer persoonlijk uitwerken. En dingen die te persoonlijk genomen worden zorgen altijd voor frustratie. Met mercurius draait het rond je gedachten en de commmunicatie. Door andere invloeden is er ook sprake van mogelijke confrontaties, passie, gebrek aan zelfcontrole, valsheid en immoreel gedrag. Ook zal belangrijke informatie naar buiten komen.

Mars vierkant saturnus kan zorgen voor ongeduld en de frustratie als je jezelf niet tot uiting brengt. Gaat over diepgaande groeistuipen, op elk mogelijk denkbaar niveau van je zijn. Traag en diepgaand. Er kan een idee van tekortschieten spelen, onjuistheden en onvolkomenheden die je wakker schudden. Wees flexibel, bekijk de dingen van alle kanten en wees open minded dan kan je de dingen oplossen. Er zullen diepgaande dingen spelen.

Maar maan driehoek mars nodigt uit om jezelf te uiten de leiding te nemen en om dit op positieve wijze te doen. Veel energie en vuur die in je borrelt en aan de slag wil. Goed moment om initiatieven te nemen vanuit je buikgevoel.

Maan inconjunct saturnus de moeder-vader as of het welkom /geborgenheid en veiligheid/autoriteit. Tijd om de juiste keuzes te maken en jezelf het bestaansrecht toe te kennen en de verantwoordelijkheid te nemen als enige autoriteit in je leven. Erken de macht van je gedachten en weet dat je gedachten BEPALEN wat je zal aantrekken. Je wil het probleem ten gronde aanpakken en dit zoeken naar de oplossing zal je zelfbeeld veranderen.

Maan / mercurius driehoek mars wil die trotse dramatische ego stukken in harmonie brengen. Waarom drama nodig als je vervulling kan hebben? Drama zijn emoties, emoties zijn gebrek aan eigenliefde. OPLOSSING meer eigenliefde en je leidt een (zelf) vervullend leven. Neem de macht terug, wees de enige autoriteit in je eigen leven en ban elke vorm van angst en twijfel en wees een zelfbewust scheppend wezen.

Leeuw is gelinkt aan de 3de chakra

Is het punt waar je uitwisselt met de ander, hoe je omgaat met de levensenergie. Het is een bindende kracht met een eerder rationele levensbeschouwing, zoals het taoïsme en confucianisme, resultaat van de eigen wijsheid en verbonden met de aardse spiritualiteit van de Stof. De frequentie van de zonnevlecht resoneert sterk in de steden Peking en Tokyo. De zonnevlecht geeft vorm aan de persoonlijkheid en het levenspad. Sleutelvragen zijn hier: wie wil ik zijn, hoe wil ik leven, met wie ik wil mijn leven delen, waaraan wil ik bouwen, wat wil ik in mijn leven doen?

Energetische ondersteuning en maanactivatie

Wie een stevige steun wenst tijdens deze zeer belangrijke processen dit jaar (2020 is het jaar van de definitieve omslag) kan zich inschrijven voor de super krachtige groepshealing Deze gaat door vanop afstand). Ik stem me op je af via je doopnaam. Al sinds 2016 gaan deze elke 2 weken door en hebben ze al vele mensen geholpen hun persoonlijke groei te versnellen. Lees hier feedback. Energetische blokkades worden hierbij weggenomen en 10 dagen later, krijg je extra inzichten en tools via het uitgebreide verslag. Kost maar 18€ ofwel 125€ abonnement (7+3 gratis). Inschrijven tot 3 augustus om 23u via isabelle@zichtbaar.be

Isabelle Lambrecht
energietherapeut/healer   &   bewustzijnscoach/psychotherapeut
www.zichtbaar.be