Voor veel mensen is de vissenenergie onbegrepen. In de klassieke leringen lees je altijd dat vissen verbonden is met dromen, verwarring, verslavingen, geen geld kunnen beheren, zweverig, zelfopoffering…… Dat is inderdaad de zijde van de vissen als je nog onbewust leeft. Onbewust leven is leven vanuit zelfafwijzing.

DISCLAMER er staan schrijffouten in mijn artikels, lees hier waarom dat ok is voor mij.

De kracht van de vissen energie

 In de laatste 2000 jaar leefde de aarde in het vissentijdperk, een tijdperk van verwarring, oorlog, zelfopoffering en opgaan in de massa. Maar nog steeds begrijpt men de vissenenergie niet. Christus offerde zichzelf op, is wat we leren op school. Niks is minder waar. Het enige wat hij offerde was zijn persoonlijkheid of ego,  en daardoor kon zijn essentie en ware zelf zuiver en krachtig blijven.  Vandaar zijn wederopstandig want hij was gelouterd en vrij van alle angsten en begeertes. Dat is uiteindelijk het einddoel van elke mens, om door loutering je menselijke ik los te laten en om weer een zuivere expressie van de hogere almacht te zijn.

Als de vissenenergie in het spel is, mag jij in je eigen leven kijken naar welke begeertes en verslavingen jou nog weghouden van je zuivere zelfexpressie.

Met maan in huis 7, kom je in contact met je behoefte / nood aan een relatie. Tijd om ruimte te maken voor je droom op relatiegebied. Dromen zijn dromen en daarom onlogisch. Als jij al op voorhand zegt dat het niet bestaat dan ken jij de bedoeling van de dromen niet. Dromen & visualisatie maken schepping mogelijk. Droom er maar lekker op los hoe je witte prins(es) eruit ziet. De  retrograde mercurius  ook in vissen, ondersteund dit proces. Droom groots, zonder je af te vragen of het wel strookt met de realiteit want het zijn dromen die de realiteit maken.  Om te zien hoe jij jezelf boycot of in hoevere jij je droomrelatie durft toe te laten, mag je  kijken hoe jij je verhoud tot de ander in de relatie.  Durf jij open en kwetsbaar op te stellen of zit jij nog in de weerstand en zelfbescherming? Wat heb jij nog nodig van de ander, wat verwijt jij de ander nog en hoe cijfer jij jezelf weg en ontloop jij je eigen verantwoordelijkheden. Waar je mag over mijmeren is hoe je elkaar kan aanvullen in plaats van de ander te verwachten dat hij/zij je vervult. Wat is voor jou de droom relatie en waarom.

Het is exact nieuwe maan om 16:33:44u en wat mij hierbij sterk in het oog sprong, waren de minuten en seconden.

Met de nieuwe maan in vissen, kan je achter de materie zien of maw grip krijgen op de illusies die jou in hun greep houden. Een vis kan begrijpen dat wat je ziet juist de illusie is en dat wat je voelt de echte realiteit is. Het gekke is dat je als vis de dingen begrijpt vanuit het gevoel en dat woorden soms ontoereikend zijn.  Misschien ben ik daarom zo goed in wat ik doe. Ik leef vanuit mijn wetend voelen in plaats vanuit mijn denkend weten. Ik ben dan ook een rasechte onlogische verstrooide vis, die een soort van chaos nodig heeft om orde te kunnen scheppen (21-02). De materie of de situatie is dat wat je ziet, maar wat je niet ziet is het onderliggend mechanisme, het waarom iets zich voordoet. En om dit te begrijpen heb je je gevoel nodig om je door de illusie heen te leiden. Dat wat jij denkt, en voor waar aanvaard is wat je realiteit versluierd.

Vandaar dat ik door mijn gids, geattendeerd werd werd op het uur.  Meer bepaald de minuten en seconden of dat wat het uur exact maakt of meer uitleg geeft omtrent het uur. Soms is wat ik voel moeilijk uit te leggen maar laat ik zo proberen. Een seconde, kan het verschil uitmaken, tussen leven en dood. Afspreken om 16u of om 16.30u is een groot verschil. Je kan wel zeggen, ja ik ben er klaar voor (= symbolisch het is 16u) MAAR en dan komt de kat op de koord. Dat wat je nu remt kan je via  de 33 en 44 energie, deblokkeren.

De 33

De 33 minuten betekenen hier symbolisch, dat je maar de energie van de nieuwe maan in vissen zal kunnen aanboren als jij bereid bent om je oude ik los te laten, je te verbinden met je ware zelf en om je vrije wil en creativiteit te gebruiken om gestalt aan jezelf te geven. Dat doe je door het leven als leraar te accepteren. Lees hier meer over de 33. Om de 33 te bereiken zal je eerst moeten begrijpen waar je naartoe wil, dat zijn de seconden die je een inkijkje geven.

De 44

De 44 herinnert je eraan dat het de bedoeling is dat jij gestalt geef aan jezelf vanuit je hartewensen in plaats vanuit wensdenken. Het vergt geduld en zelfdiscipline voordat je als mens je ego meester bent en je kan beginnen met je ware zelfexpressie. Tijd om te evolueren naar het hogere segment, door je talenten in te zetten voor het hoogste goed, in plaats van enkel voor eigen gewin en overleving. Lees hier meer over de 44.

Wat me verder opviel was dat bezetting van de rechterzijde. Ook hier weer een aanwijzing dat we de volgende 2 weken sterk met relaties zullen bezig zijn. Wees je bewust van je projecties, want wat je in de ander herkent is iets wat je in jezelf nog niet wil erkennen. Kijk ook eens hoe afhankelijk jij bent van anderen en hoe je deze afhankelijkheid zou kunnen loslaten. Onthoud dat de belangrijkste relatie die met jezelf is. Hou je van jezelf dan kan je pas van anderen houden, anders rommel je maar wat met voorwaardelijke liefde. De planeten staan mooi verspreid wat wijst op een periode van analyseren. Neem de tijd om stil te staan bij je ervaringen op relatie gebied. Doe dit op nuchtere rationele wijze, zonder mee te gaan in pijn of drama en zonder te wijzen naar de ander. Gewoon vaststellen wat gebeurde, kijken wat je programma is en bepalen wat je nu wil in een relatie.

Je hart luchten

Maan krijgt ondersteuning van de mercurius die retrograde is. Dat zal je een kans geven om je alsnog uit te spreken. Er is een ruzie of discussie waarbij jij je mond gehouden hebt en dat is blijven sudderen. Het ideale moment nu om alsnog je zegje te doen en jezelf een stem te geven.

Krijgen wat je wil

De maan krijgt versterking van mars, waardoor je het fijn vind om samen iets te doen en met deze energie krijg je meestal wat je wil omdat je je mannetje staat vanuit je gevoel.

Je unieke plek scheppen

Maan met uranus in stier, wil dat je een leefomgeving creëert die beter bij je aansluit. Bekijk eens je huis en begin maar met je lenteschoonmaak. Verwijder alles wat je oud of lelijk vind of wees creatief en koop je een potje krijtverf en schilder het. Het voordeel is dat je met krijtverf zelfs op vernis kan werken. Wel afwerken met een vernis laag dan. Het is nu ontzettend belangrijk om te kiezen voor wat je mooi vind. Bij mij is mijn renovatie rond en momenteel ben ik bezig met het inrichten van de b&b hier in Spanje. En ik merkte dat ik een stuk gemakkelijker wat geld kon uitgeven voor wat ik mooi vond en minder aandacht had voor het prijskaartje. Dat is typisch de stier energie. Leef je maar eens lekker uit en investeer in jezelf in plaats van slaaf van het geld te zijn.

Venus in vissen is de ultieme droom

Geniet nog maar eventjes van deze roze bril want op vrijdag duikt zij het harde teken ram in. Dus gedaan met rust, harmonie en dromen en het verlangen naar passie en avontuur. Je wil opwinding en als vrouw eis je je onafhankelijkheid op en wil je eigen baas zijn. Zorg ervoor dat je eerlijk bent in je de relatie met jezelf en de ander, dan zal je vanzelf merken dat je leven boeiend is en dat je een autonoom wezen bent. Dan pas is een relatie leuk, omdat elke vorm van dominantie ontbreekt en er interactie is vanuit een aanvullende evenwaardigheid. Oeps, idd de ultieme droom relatie ;-).

Wil jij extra ondersteuning in dit proces dan kan je ook nu weer inschrijven voor de super krachtige groepshealing, die doorgaat vanop afstand. Ik stem me op je af via je doopnaam. Al sinds 2016 gaan deze elke 2 weken door en hebben ze al vele mensen geholpen hun persoonlijke groei te versnellen. Lees hier ervaringen van de groepsleden. Energetische blokkades worden hierbij weggenomen en 10 dagen later, krijg je extra inzichten en tools via het uitgebreide verslag. Kost 18€ ofwel 125€ abonnement (7+3 gratis). Inschrijven tot 23 febr om 23u via isabelle@zichtbaar.be

Wil jij ook anderen helpen om bewuster te leven, deel dan gerust dit artikel.

Van harte

Isabelle Lambrecht 

healer & bewustzijnscoach

Ja, ik ontvang graag de 2-wekelijkse nieuwsbrief