De eerste nieuwe maan van 2020, het ideale moment om je intentie voor 2020 uit te zetten.

Disclamer; al mijn artikels bevatten schrijffouten, lees hier waarom

Nieuwe maan is altijd goed om los te laten en nieuwe krijtlijnen uit te zetten. In waterman, gaat het om vernieuwing en verruiming van je werkelijkheid. Het je bewust worden van het feit dat jij, het leven , alles uit meerdere lagen en dimensies bestaat. En dat alles met elkaar verbonden is en als water in elkaar vloeit.

Deze nieuwe maan opent een magische poort omdat ze je bewust laat worden van je gelaagdheid en dimensies, want ze valt op 24-01-2020 om 22:44:11u.

Omdat alles dit jaar verbonden is met 2020, zal alles verbonden zijn met het hogere. Daarom ook dat 2020 een baanbrekend jaar zal zijn.

De 2 = staat hier voor je menselijke ik die contact maakt met je hogere zelf, dat zal je bewust maken van 4 = structuren/ meerdere lagen en dimensies. Je 01 = persoonlijkheid mag nu de stap maken naar 2020 meesterschap. Dat doe je via het meestergetal 22 (meester bouwer) = het hogere bewustzijn waarmee je je wilskracht & doorzettingsvermogen gebruikt om de materie te vormen in plaats van je te laten omvormen door het geld. De 22 leeft zowel in de hogere dimensie als in de aardse dimensie (als het ware met elk been in één dimensie). Via de 44 neem jij duidelijk de verantwoordelijkheid voor jezelf en organiseer je je leven op vindingrijke wijze en gebruik jij je gezond verstand, zodat je leven een zelf ondersteunende vorm krijgt. 11 laat zien dat jij de schepper en het levend beginsel bent van je eigen leven. Jij als bron van je leven.

Eigenlijk komt het erop neer dat je door jezelf volledig te verbinden (2) je je essentie (1) gestalte en vorm komt geven (44).

Als je begrijpt dat je angsten, altijd met gebrek (aan geld) verbonden zijn, dan heb jij de sleutel in handen om de andere kant op te gaan. En te ontdekken dat als je leeft vanuit eigenliefde, geld ten dienste van jou komt te staan in plaats van jij ten dienste van het geld. Dit is de waterman ten voeten uit.

Op 12 januari was er een belangrijke planetaire plexus activatie, die de aboriginals in Uluru Australie hebben ingeleid. Persoonlijk heb ik die sterk ervaren. Ik was heel moe vanaf 2 dagen ervoor tot 4 dagen erna. Ook voelde ik heel sterk dat er gewerkt werd in mijn ruggenmerg, alsof er nieuwe bedradingen bezig waren en ik had behoorlijk wat hoofdpijn. Ik heb ook 80% zwarte chocolade gevreten (nie normaal) dus waarschijnlijk voor de magnesium. Magnesium vind je verder ook in paranoten, pindanoten, avocado, bananen 

Nieuwe maan sextiel cheiron/lilith/vertex

Het samenvallen van cheiron, zwarte maan en vertex in het 7de huis, we het eerste wat me opviel in deze maanhoroscoop. Erna zag ik dat deze bovendien een positief aspect maakt met de nieuwe maan. 

Het 7de handelt over de verborgen eigenschappen in onszelf die proberen zichtbaar te maken via onze relaties. Je kan het dus het huis noemen van de aanvullende relaties = samenwerkingen, huwelijk, partners. Daarom is het ook het huis dat toont in hoevere we bereid zijn om uit te wisselen (geven & nemen).

Ram stuurt het 7de huis in deze horoscoop wat wil zeggen dat je mag leren om voor jezelf op te komen, je eigen behoeftes voorop te stellen, initiatief te nemen en je eigen ruimte in te nemen. Dat doe je door spontaan te reageren en zowel jezelf als de ander durven te vertrouwen. Het is ook een zeer lichamelijk teken dwz echt fysieke contact maken, dansen, bewegen, drummen, fietsen, tuinieren, timmeren, sporten, massage, seks, ….. contact met het eigen lichaam en iets anders in de materie (mens, dier, ding)

Cheiron staat hier = de grote kwetsing en wond in jezelf

Zwarte maan(lilith) = diepe en primitieve gevoelens die extreem gedrag oproepen (onderdrukte gevoelens van afwijzing, woede, onderdrukking). Ze is de pure vrouwelijke macht, het abnormale, genezing, waarheid en het vervullen van je persoonlijke missie. Ze is ook je intuïtie en stuwt je naar verlichting. Het is ook je wijsheid, meegedragen uit vorige levens. In ram wil ze dat je eigen ding doet , dat je leert uitdagingen of problemen te accepteren en om compromissen te sluiten. Niet door jezelf op de achtergrond te duwen maar juist door andere keuzes te maken. Vb dit werkt niet, ok het compromis is dat je opnieuw gaan invoelen, het anders bekijken en een keuzes maken die beter aansluit op dat wat goed voor je voelt. Alles op aarde is duaal of je sluit een compromis door dingen anders te bekijken of je wilt je gelijk halen.

Vertex= in ram vraagt je om de teugels in eigen handen te nemen, een nieuwe richting in te slaan, een standpunt in te nemen, remmingen te overwinnen en moedig te zijn.

Je wordt hierbij uitgenodigd om de teugels en het leiderschap van je eigen leven op te pakken, nieuwe richtingen in te slaan, een beslissende positie in te nemen, remmingen te overwinnen, moedig te zijn en angsten te overwinnen. overwint. Het zal je helpen om je leven te leiden ipv te lijden, problemen anders te bekijken en op te lossen en je naar een niveau brengen die jen nog nooit bereikte hiervoor. Je wordt je bewust van je identiteit en ook van het feit dat je meer bent dan dat. Het is een uitnodiging om de middelmatigheid los te laten en te transformeren naar authenticiteit.

Maan in aspect met vertex geeft harmonieuze invloeden weer die heel wat mogelijkheden openen naar een gelijkwaardige relatie met begrip en ondersteuning.

Maan in aspect met lilith vraagt je om terug contact te maken met je kernessentie

Maan in aspect met cheiron toont dat jij je goed voelt als je vanuit je kracht dienstbaar bent aan de ander.

Cheiron /lilith wil je uitnodigen om je terug open te stellen door anderen te helpen hun spiritueel pad terug te vinden. Pas dan, door jezelf volledig open te stellen kan je je diepe pijn (het gemis van de hemel op aarde) transformeren in een diep weten en mededogen. Echter zolang jij weigert om je eigen pijnen te aanvaarden en zolang jij je gevoelens onderdrukt zal je constant naar anderen uithalen en extreem gedrag vertonen. Het is tijd om op constructieve wijze om te gaan met AL je gevoelens. Het moment is aangebroken om je macht te leren hanteren en bewust te kanaliseren. Samen met vertex zal je dat doen door terug meester te worden over je eigen leven = leidingschap te nemen. Koppel je los van elke vorm van nieuw (tv & kranten) en zoek zorgvuldig de kanalen om kennis te vergaren.

De nieuwe maan valt in waterman in het 4de huis

Het moment om uit te breken en je eigen plek te zoeken, in te nemen en thuis te komen. Contacten wil je vanuit gelijkwaardigheid en met recht op je eigen ruimte. Sluit je aan bij mensen die jouw idealen delen. Familiebanden herstellen of beknellende familiebanden loslaten. Ook je bloedlijn thema”s te accepteren en t

Maan vierkant uranus maakt roekeloos en rebels als jij je geremd voelt. Verplichtingen zorgen voor rusteloosheid en je durft dit te laten merken nu. Met deze energie durf jij het je aan om je gevoelens te tonen en weerstand te bieden. Er is onbewust een behoefte naar opwinding, verandering en sensatie.

Saturnus / pluto spanningsaspect met juno

Saturnus/ pluto helpt je om jezelf te ontplooien, weer open te staan en nieuwsgierig te zijn naar de mogelijkheden hier op aarde en zorgen voor verdieping, verfijning en het herbevestigen van wie je in wezen bent. Juno gooit er nog een extra uitnodiging tegenaan door je bewust te maken van het feit dat je niemand nodig hebt. Dus relaties die niet ondersteunend zijn (die je aangaat omdat je bang bent om alleen te zijn of voor het geld, ergens willen bijhoren…) zullen hier zwaar onder druk komen te staan.

 

Saturnus / pluto conjunct met ceres in het 4de huis

Nodigt je uit om de controle los te laten en het alles op voorhand willen organiseren. Leef meer vanuit het spontane invoelen. Zoek je plek waar jij je thuis voelt. Velen voelen nu de aandrang om te verhuizen en zullen dit ook dit jaar realiseren. Zorg voor een omgeving die je voedt, verwijder wat je niet mooi meer vind. Er is genezing mogelijk nu voor vele fysieke ongemakken

Het beeld dat ik hierbij kreeg is een soort van vlinderpop (ik zag een rond wit ondoorzichtige eivorm) en dat wat erin zit kan er zomaar uitbarsten. Maar heeft helemaal geen benul van deze macht. Een vlinder heeft er een lastige taak aan om uit zijn pop te komen, net als het voor het kind lastig is om door het geboortekanaal te gaan. In het beeld dat ik kreeg, is er de energie van het uitbarsten, dus niet van het geboren worden. Het uitbarsten verwijst naar de macht van je woord of anders gezegd, je wil is wet in jouw leven. We zijn als kind geleerd dat alles moeilijk moet, maar de energie nu wil je terug bewust maken van het feit dat jij een schepper bent en dat als jij bewust schept vanuit eigenliefde je woord dan direct vorm krijgt.

Wil jij extra ondersteuning in dit proces dan kan je ook nu weer inschrijven voor de super krachtige groepshealing, die doorgaat vanop afstand. Ik stem me op je af via je doopnaam. Al sinds 2016 gaan deze elke 2 weken door en hebben ze al vele mensen geholpen hun persoonlijke groei te versnellen. Lees hier ervaringen van de groepsleden. Energetische blokkades worden hierbij weggenomen en 10 dagen later, krijg je extra inzichten en tools via het uitgebreide verslag. Kost 18€ ofwel 125€ abonnement (7+3 gratis). Inschrijven tot 24januari om 23u via isabelle@zichtbaar.be

Wil je anderen ook een riem onder het hart steken, deel dan gerust dit artikel

Van harte

Isabelle Lambrecht

healer & bewustzijnscoach