Ja bij deze nieuwe maan rommelt het diep van binnen bij je. Net zoals in de natuur, is er nu de uitbloei die wel wil, maar de omstandigheden zijn nog niet optimaal. Het is nog te koud, er kan nog sneeuw vallen. Niet voor niks noemt men april de maand van de grillen. Toch zijn er al uitlopers, die zich nergens van aantrekken en al scheuten en bloemen laten zien. Zo is het momenteel ook bij jou.

De vorige volle maan liet je stilstaan bij de mogelijke realisatie van je plannen. En nu wil jij misschien al enthousiast uit de startblokken schieten. Maar, wacht eventjes.

 Computer algemeen

.

Maan in ram, 2de huis

Ben je er al echt klaar voor of is het een: “ ik doe het maar snel, zodat ik ervanaf ben. Of ik vlieg er maar in, beter iets doen dan niks!” Dat is een beetje typisch voor de rammen energie, de beuk erin en we zien dan wel of een jezelf er maar snel vanaf maken. De omstandigheden zijn nog niet volledig optimaal. Je dient eerst nog eens goed stilte staan bij, wat je echt verlangt. Een idee die voldoende gesudderd heeft, net als een lekker stoofpotje, zal nog zo rijk van smaak zijn.

Wat beoog je voor jezelf. Je gedrag kan gekleurd zijn door een gepieker en onzekerheid over je eigen financiële situatie. Veranderingen in je werk kunnen zich nu zeker voordoen. Het is belangrijk om je energie te richten op dat wat jij wel waardevol vind. Je kan door deze onzekerheid wat meer op jezelf gericht zijn, waardoor vrienden of partner zich buitengesloten voelen.

Ook kan je het nu echt wel moeilijk hebben met situaties waarbij je je aan banden gelegd voelt of met inmenging. Sol niet en reageer je niet af op de mensen die belangrijk voor je zijn.

Een duivelse maanstand

Het beeld hier, is iemand die met een dolk in de hand een groep vreedzaam spelende mensen probeert te provoceren, omdat ze geen aandacht aan hem besteden.

Het ego duiveltje dat zich altijd tekort gedaan voelt of kritiek heeft op jezelf en anderen, zal stevig van zich laten horen. Een vlaag van woede of agressie kan je overvallen, wanneer jij je buitengesloten voelt. Je bent gewaarschuwd dus als het je overvalt neem dan eventjes tijd voor jezelf, want hier ligt een geschenk voor jou. Als je je diepe innerlijke pijn nu wel onder ogen wil zien en erkennen, maak jij ruimte voor een belangrijk stukje van jezelf, die jij tot op vandaag buitengesloten hebt.

Dankzij mijn healingen en coachingen, is het voor mij heel duidelijk, dat onderhuidse woede één van de belangrijkste blokkades is. Het haalt je lever, maag, plexus, darmen helemaal overhoop. Het vertroebelt je 3de oog en legt je spijsverteringstelsel plat. Ik ontdekte zelfs dat woede er ook de oorzaak van is dat je, 1ste nekwervel (atlas) letterlijk verschuift. Woede zorgt ervoor dat jij de kraan van je eigen zieleenergie voor een stuk dichtdraait. Woede is je mannelijke energie die uit balans is.

Deze maanstand zal je helpen je kracht op een evenwichtige manier aan te wenden. Je mannetje staan vanuit kracht ipv uit onmacht.

 Wonen algemeen

.

Hogere ondersteuning

Mercurius en Uranus zullen je helpen om de dingen vanuit een ander standpunt te bekijken. Meer vanuit een globale kijk waardoor je inzicht kan krijgen in je eigen drijfveren. Wees gerust nieuwsgierig en probeer eens iets nieuws. Loopt een situatie een beetje uit de hand, gebruik deze kans om er iets uit te leren. Uranus zal je helpen je innerlijk zicht te openen voor andere standpunten en andere uitwegen. Je angsten om keuzes te maken en knopen door te hakken zullen hier belicht worden. Pas ook om voor intolerantie naar de ander. Net als jij mag de ander de ruimte krijgen om op zijn/haar tempo stappen te zetten. Vind je dat de ander stom bezig is, kijk dan eens bij jezelf waarom jij boos bent op jezelf. Waar je vind dat jijzelf tekort schiet.

Deze maanstand geeft je kansen om de zwakke plekken in je funderingen aan te pakken.

Tot de volgende

Inschrijven voor de groepshealing kan tot 28/3 om 23u. Losse sessie 15€ of een 10beurten abonnement 100€.

Isabelle Lambrecht

Inschrijven groepshealing op afstand
[wpdevart_forms id=3]