Dit is een schitterende energie die een grote belofte inhoud voor geluk, gezondheid, promotie en succes. Een fantastische periode die je zal helpen om de vele ballast van de laatste maanden helemaal “weg te wassen”. Het is een periode waarin jij je als nieuw en herboren zal voelen. De laatste maanden waren behoorlijk zwaar omdat ze zeer diepgaand en karmisch werkten. Je zal merken dat je misschien voor het eerst in je leven, echt zal denken: “ oef ik heb een echte omslag gemaakt”. Het zal voelen alsof je ruiten vers gepoetst zijn, nadat ze jaren zo vuil waren dat je er niet meer door kon kijken. Het kan voelen alsof je wereld eindelijk open gaat. Als je dit voelt, adem dan met volle en diepe teugen in en voel deze reine en pure kracht door je
hele lichaam trekken.

Nieuwe maan in stier in huis 4
Stier staat voor vastberadenheid (soms koppigheid), betrouwbaarheid, zekerheid, houden van rust, comfort en schoonheid, vertrouwen en wilskracht. Stieren zijn dus echte levensgenieters. Maar een nieuwe maan vraagt om vernieuwing en brengt daarmee emotionele onrust en twijfel. Een stier houdt niet echt van vernieuwing dus kunnen twijfels en zorgen omtrent geld en je stabiliteit wel oppoppen. Onderschat de stier niet want ondanks zijn geduldige aard zijn zijn uitbarstingen berucht als ie zijn geduld verliest.

Het 4de huis is je thuis, dat wat je denkt nodig te hebben of wat je van het leven verwacht inzake geborgenheid, thuishaven en huiselijke sfeer, gezinsleven. Richt je thuis zo in dat je je er echt helemaal thuis kan voelen. Is je thuis niet ok, dan is het nu tijd om voor jezelf keuzes te maken die een echte thuis kunnen realiseren.

Goed moment om te investeren zowel zakelijk als in jezelf (jezelf eens in de bloemetjes zetten of in de watten leggen). In deze energie gaat het in essentie om vertrouwen in jezelf en op het leven. Dus belangrijk nu is om verandering te leren accepteren als basis onderdeel van het leven. Ook al begrijp je niet alles, toch weet en vertrouw je erop dat wat is of gebeurt altijd volmaakt en het enige juiste is. De stier gaat voor wat ie wil, doch
voordat ie helemaal op toerental is neemt ie zijn tijd. De nuchtere stier staat namelijk met 2 benen op de grond en je zal hem niet haasten. Maar eenmaal in gang, dan blijft ie lekker goed en lang aan de gang. In de stierenergie wordt alles heel éénvoudig gehouden, enkel dat wat jij mooi en waardevol vind laat je toe in je leven. De rest doet er niet toe. In deze stier energie kan jij je weerstand en worsteling stoppen en je overgeven aan de realiteit, om vanuit deze als startpunt, nieuwe plannen te maken en bij te sturen. De kosmische energie werkt via jou als kanaal en jij mag door je gevoel te geven deze praktisch tot manifestatie (= uiting) brengen. Dus geniet van het plannen maken en orde op zaken stellen. Ga er maar
met de grove voorjaarsborstel doorheen.
Belangrijke thema”s bij maan in stier: vertrouwen, vinden van het respect in jezelf in plaats van het te laten afhangen van je materiële rijkdom. Gebruik zang, creativiteit en ga de natuur in zodat de stierenergie zijn werk kan doen.

Fysiek werkt deze energie in op Nek/hals, onderkaak, keel, amandelen, stembanden, schildklier, Adam’s appel, neus en kleine hersenen. Hierdoor ben je in de stier energie vatbaar voor kouvatten. Met stier kan je ook meer vocht ophouden.

Nieuwe maan driehoek retrograde saturnus
Om de belofte van succes die deze maan in zich draagt op je leven te laten aansluiten is het wel belangrijk om je kijken waarom jij nog worstelt met zelfrespect. Waarom jij je niet voor vol aanzien voelt door de wereld. De retrograde saturnus laat je contact maken met hoe jij jezelf letterlijk klein en onder de duim houdt.
Met nieuwe maan bezit je en energie en inspiratie om de nodige veranderingen door te voeren. Ga voor een frisse start en maak gerust een bocht van 180° in je denken.
Vraag die je jezelf nu kan stellen. Wat heb jij nodig om jezelf te kunnen respecteren?

Het trouw zijn aan jezelf, doe dit door goed met jezelf af te toetsen vanuit welke beweegredenen jij handelt. Breng wat meer balans door spontaan en flexibel te zijn, jezelf de vrijheid te gunnen om je vleugels uit te slaan, zonder de rem om te proberen juist of goed te doen. Als je in het contact staat met jezelf, leeft vanuit je bron handel je vanzelf puur en authentiek. En dat is belangrijk.

Maan sextiel neptunus
Maakt je gevoeliger en creatiever. Het zorgt dat je intenser kan genieten als je openstelt maar het zorgt er ook voor dat je extra gevoelig bent voor de stemming van anderen.

Venus vierkant Saturnus en Pluto
Venus, is de heer van stier en de planeet van de liefde en harmonie staat in conflict met Saturnus (je grenzen stellen) en Pluto ( de stem van je ziel). Doch beide zijn ook het gezegende karma, waardoor we oude stukken kunnen rechtzetten. Saturnus is de factor tijd en pluto is de wet van aantrekking, dus beide vormen ze een ander aspect van het karma. Het spannings aspect met venus toont op onze haat-liefde verhouding met het karma, omdat we er nog bang van zijn. Bang om pijn te voelen en uitgedaagd te worden. Doch iets terug rechtzetten vraagt veel. Maar je kan het jezelf wel gemakkelijker maken door vanuit acceptatie te handelen.
Deze setting, kan resulteren in een confrontatie met heel oude stukken. Met andere woorden, losse eindjes komen nu weer aan bod zodat je het voorgoed kan uitklaren. Sterke vormen van jaloezie en wraak dienen nu geheald te worden. Blijf rustig. Pluto kan de dingen heel sterk en fel maken. Verwacht je psychologische oorlogsvoering, wraak maar weet dat het gewoon een oude etterbuil is die nu openbarst zodat je oude resten nu kan opruimen en healen. Blijf uit de weerstand en vertrouw dat het een goed doel dient namelijk je groei.
In aansluiting hierop kan je lezen over mijn spaanse vuurdoop.
Dus blijf uit de woede en weerstand en wees creatief. Je komt er alleen sterker en meer zelfverzekerd uit. Met stierenergie kan er ook wat geharrewar zijn in verband met financiën en bouw of verbouw van een huis. Ik ben bezig de onderhandelingen met spaanse aannemers en architect aan het afronden. Ook hier was het opletten geblazen.

En het avontuur gaat verder, toch ben ik blij dat ik de stap gezet heb en geniet ik met volle teugen ondanks deze kleine spaanse duiveltjes hihi
Welke duveltjes mocht jij nu ontmoeten?

Wil jij een helpende hand?

dan kan je je inschrijven voor de groepshealing. Die gaat door vanop afstand na 23.30u. Er zijn heel veel gidsen aanwezig tijdens deze groepshealing en zo wordt er een heel krachtige groepsziel gevormd die als een moeder, haar liefde en koestering naar elk lid stuurt.
De impact van de healing is tot 10d voelbaar en wordt nog dieper geïntegreerd als je erna het verslag leest.
Inschrijven enkel via email isabelle@isahealing.eu, tot 5 mei om 23.30u. kost maar 15€ incl verslag. Welke impact groepsleden ervaren ontdek je hier.

Deel gerust dit artikel om anderen een riem onder het hart te steken.

Van harte,

Isabelle Lambrecht

healer & coach