Eerst en vooral hoop ik jullie ook dit jaar terug te mogen inspireren en ik wens jullie van harte een 2019 vol plezier en vernieuwing.

2019 zet in met een nieuwe maan met een gedeeltelijke zonsverduistering. Een zonsverduistering voel je toch zeker wel een 6tal weken doorwerken. Deze kan je het gevoel geven dat er iets om aandacht vraagt maar dat je er net niet bij kan. Het zal aanvoelen als de frustratie van het zoeken naar een naam of woord, je hebt het bijna en pats het ontsnapt je juist weer.  Je kan dan somber en boos zijn op jezelf omdat je “ernaast” grijpt of je kan je overgeven aan het proces en het loslaten.

Wees maar gerust hoor, mocht het echt belangrijk zijn zou je ziel je wel helpen het te grijpen. Als je denkt naast iets te grijpen, weet dan dat het enkel je ziel is die je een andere richting probeert op te sturen. Een zonsverduistering markeert altijd een switch of andere wending. Dat waar je je door laat verblinden verliest eventjes zijn impact zodat jij bewust kan bijsturen. Veel zal je echter duidelijk worden met de totale maansverduistering van 21 januari en de verdieping komt dan op 2 juli met de tot zonsverduistering. Het is het samenspel van belichting die voor een soort van nieuwe ik zal zorgen dit jaar.

Nieuwe maan is het samenvallen van zon en maan, en is altijd een periode met zeer grote mogelijkheden. Omdat alle kaarten dan op tafel liggen en een keus mag maken.

Steenbok zal onbewust het hele jaar 2019 kleuren

Steenbok is dat wat jij hard wil maken, je ruggengraat, de structuur van waaruit jij leeft. Saturnus is verbonden met steenbok en zijn invloed werkt als volgt uit. Saturnus begrenst en remt zodat verdichting of vormgeving mogelijk is. Een soort van afkoelingsproces, zodat je jezelf niet zou vernietigen. Hier krijg jij de kans om een antwoord te vormen op je ziel, of maw om een bewust bezield mens te worden.

Een ingetogen, introverte energie

Wat me direct opviel was dat alle planeten onder de middenlijn staan wat aantoont dat er weinig zin zal zijn om veel naar buiten te brengen.

De maan sextiel neptunus

De eclips ligt gesandwiched tussen saturnus en pluto, doordrenkt van een steenbok saus. Dat kan heel plechtstatige, zwaarzwichtig en serieus maken. Maar gelukkig krijgt de maan versterking van neptunus zodat die het gemoed wat luchtiger kan maken.

 

 

 

 

 

 

 

Uranus op de descendant.

Zorgt ervoor dat jij het idee kan hebben in een gekkenhuis terecht te komen. Het lijkt alsof de buitenwereld erop uit is om je te schokkeren. Je komt in aanraking met confronterende situaties, rebellie, excentrieke mensen, onverwachte dingen en adviezen, onverwachte mogelijkheden en resultaten. Maar ook wordt jij je bewust hoe jij de anderen en/of het leven op een afstand houdt. Een onverwachte scheiding kan zich aandienen of frustraties omdat je meer wil dan vriendschap alleen. Maar ook diepe inzichten in hoe de ander functioneert.

Uranus loopt retrograde dus waak je voor neurotisch gedrag, het doorvoeren van te snelle veranderingen, te grote bezorgdheid, teveel in zichzelf gekeerd zonder inlevingsvermogen.

Uranus is vernieuwing, verandering, geeft ruimte in de zin van vrijheid en onbeperkte kansen. Je zal jezelf willen onderscheiden door actie te ondernemen, door nieuwe keuzes te maken. Je eigenheid en eigen klemtoon leggen wil de boventoon voeren. Maar pas op voor ruzies vanuit een drammen of door het strot rammen. Wel zal je nu gemakkelijker kunnen breken met oude, dode vriendschappen die toch maar verstikkend werken omdat ze energie = zuurstof van je vragen. Noteer de volgende 10 dagen waar je nu mee bezig bent en waar je de laatste week mee bezig was, want dit zal een vervolg of staartje krijgen met de volgende zonsverduistering op 2 juli.

Zwarte maan, valt samen met vesta in het 4de huis

Zwart maan of lilith is de kracht van de 5de dimensie.De paranormale krachten, die in elke mens sluimeren en die je maar kan activeren door te leven vanuit jouw eigen zuivere waarheid. Maar het is een kracht die behoorlijk wat moeite vraagt om ze zuiver te krijgen en ze wijs te leren aanwenden. Het is de kracht van de perceptie, je intuïtie of symbolisch het moment dat je een licht opgaat. De fracties waarop je echt verlicht bent. In het 4de huis draait het rond hoe jij je best kan verbinden tot je familie. Vesta is je innerlijke vuur, focus en toewijding maar ook de heilige vlam in jou, je kundalini of seksuele energie. De belichaming van het huis en gezin. Je zal het concept familie en gezien herbekijken, wat het echt voor jou inhoudt. Met name wat jij wil versterken zonder kritiek te uiten of zonder je af te zonderen maar door keuzes te maken vanuit liefde en zelfrespect. Met andere woorden, wees geen saaie piet die op safe speelt maar durf te luisteren naar je intuïtie en je visie bij te sturen. Hoe minder je eisen stelt hoe meer je kan invoelen wat echt op jou aansluit en je energie versterkt

Mercurius in steenbok vierkant mars in ram

De ridder op het witte paard of te over enthousiast zijn en een beetje naïef. Waardoor woorden als wapens gebruikt worden. Dat kan ervoor zorgen dat een woordenwisseling behoorlijk uit de hand kan lopen omdat je boos wordt. Een sfeer die te snijden is of iemand die net iets te bijdehand is. Je wil je in elk geval niks op de mouw laten spellen. Blijf uit machtspelletjes of het je willen bewijzen maar sta open voor vernieuwing en andere visies. Weet dat wat je ziet maar een onderdeel is van, er speelt altijd veel meer dan je denkt.

INSCHRIJVEN GROEPSHEALING die doorgaat vanop afstand

In de eerste trimester zal het super belangrijk zijn om helemaal mee te zijn met de flow. Deze zal een belangrijke aanzet zijn in het stappen in je eigen zielsbestemming.
  1. Nu 6 januari is er de gedeeltelijke zonsverduistering die ons voorbereid op een uitzonderlijke volle maan op 21/01 NM.
  2. Op 21/01 gebeuren 3 dingen tegelijk, nl 21/01 is zowel supermaan, bloedmaan (= tot maansverduistering) als wolfmaan.
  3. Op 19/02 & 21/03 krijgen we dan nog 2 supermanen. Dus ik hoef er geen tekeningetje bij te maken dat jan-feb-maart meer dan intens en pittig zullen zijn.
Het hele intense proces zal duren tot de zonsverduistering van 2 juli, waar je dan alles mag proberen te integreren en te plaatsen. Vanaf september zal het dan wat rustiger worden.
 
De groepshealingen blijken voor heel veel mensen een krachtige hulp te zijn om deze energie verhogen aan te pakken, te begrijpen en te integreren. Overtuig jezelf https://www.zichtbaar.be/klantervaringen-groepshealing-op-afstand/
 
Zelf hoef jij niks te doen, want de healingen gaan altijd door na 23.30u omdat de energie dan rustiger en zuiverder is omdat de meeste mensen dan slapen. 
Inschrijven enkel via email isabelle@isahealing.eu, kost 15€ incl verslag of promo nu 4+1 gratis = 60€
Inspireer en steek anderen gerust een hart onder de riem door het delen van dit bericht  
Van harte,

Isabelle Lambrecht,

healer & coach