Nieuwe maan (zon en maan vallen samen) is altijd de aankondiging van een nieuwe fase. Voelen en denken kunnen dan gemakkelijker samenvallen.

Boogschutter is een vuurteken (vurig, passioneel, optimistisch, humor, openhartig en idealistisch). Je zal merken dat er nu veel nieuwe ideeën bij je kunnen binnenkomen en die kunnen toekomst gericht zijn. Belangrijke vraag die je jezelf mag stellen is of je plannen realistisch zijn en of je hiermee eerlijk naar jezelf bent. Sta je stevig me je voeten in het nu, of ben je al teveel met je toekomst bezig?

Boogschutter probeert wel eerlijk te zijn maar kan soms teveel de zin proberen door te drijven vanuit idealisme. Met kijken of je plannen realistisch zijn bedoel ik dus te kijken in welke mate is je plan een impuls van moeten is en of het echt vanuit een eerlijke hartewens ontsproten is.

Kijk welke losse eindjes er nog zijn vanuit de laatste maand. Welk thema bleef je hier irriteren?

Nieuwe maan in 1ste huis in boogschutter

Een boogschutter is onafhankelijk, wil reizen, wil ontdekken, wil boven alles zijn horizon verruimen. Hij is altijd in beweging, heeft uitdagingen nodig, vrije vogel, wil creatief zijn en grenzen verleggen. Het eerste huis is het hoe jij je uit. Wel met deze maan zal je je gedragen als de boodschapper. Je zal je grenzen willen verleggen, willen uitbreken, een doel willen, en boven alles meer avontuur en levensvreugde willen.

Pas op om je zin door te drijven of in de valkuil van idealisme te vallen. Er is geen ideaal want de enige constante is constante verandering. Het vraagt moed om op aarde te zijn want alles is steeds in beweging. En omdat de mens meestal vanuit zijn hoofd leeft in plaats vanuit het hart; is het bijzonder lastig op je over te geven aan de stroom. Leven van uit je innerlijke bron en stroom is leven in het nu, steeds invoelend en stromen op dat wat je vreugde geeft.

In deze energie mag jij ontdekken wat jou inspireert en levensvreugde geeft. Belangrijk is om realistisch te zijn en hulpvaardig, waak je voor perfectionisme en pietluttigheid want dat dooft je vuur. Leef je in, voel, gebruik je fantasie en wees nieuwsgierig. Laat anderen de nodige ruimte want in je enthousiasme kan je de ander willen overtuigen, doe dat niet. Beloof ook enkel wat je echt waar kan maken.

Maan vierkant neptunus/mars in 3de huis in vissen

Je mars of energie is in de greep van de illustere neptunus. Dat kan ervoor zorgen dat je de harde wereld op de achtergrond zwiept en dat je deze liever ontvlucht in romantische boeken/films, of in actie films met echte helden. Dit proces kan je al een paar maanden partnen spelen omdat neptunus retrograde was. Dat is nu de laatste uitloper ervan.

Er is een betoverend veld van aantrekkingskracht op alle niveau nu mogelijk, zowel fysiek, seksueel als mentaal. Je drive is gekleurd door geloof en dromen en je gevoel of roeping kan zich duidelijker roeren. Ga niet strijden voor je dromen of idealen, veel beter is om je energie te richten op het zelf een levend toonbeeld zijn van je ideaalbeeld of roeping. Laat je roeping of ideaal beeld geen verslaving zijn want dan stroom je niet meer. Durf je denken en visie elke dag opnieuw bij te sturen.

Neptunus loopt sedert 24 november weer direct. Gelukkig want als hij retrograde loopt lijkt het vaak alsof je iets niet niet kan pakken, alsof je steeds naast het net vist. Neptunus is geen gemakkelijk energie omdat ze je terug in contact brengen met je droomwereld. Je wil dan inderdaad de realiteit ontsnappen en vluchten in idealen van romantiek , helden of sprookjes. Toch zijn dat waardevolle momenten want op die momenten kan je ontspannen en weer contact maken met je dromen. Als je steeds in overlevingsmodus bent verlies je jezelf. Het is dodelijk om je dromen op te geven. Zolang je onderscheid kan maken tussen dromen en realiteit en je begrijpt dat jij , met je daden de brug bent, komt alles goed. Je mars (energie, ambitie en daadkracht) is nu sterk gekleurd door de vissen energie. Je zachtheid kan naar buiten komen, je mededogen, je dromen, je opgaan in het groter geheel….Voel je je niet begrepen is de valkuil hier om je te willen terugtrekken uit de wereld. Blijf dan contact houden met je dromen en blijf bereid om in de wereld te blijven experimenteren. Accepteer dat dingen gebeuren op het voor jou juist moment en niet wanneer jij denkt dat het het juiste moment is.

De drang om een hoger doel te dienen kan hier zeer aanwezig zijn, weet dan dat je het hogere doel dient als je stroomt en leeft vanuit je gevoel. Zolang je denkt iets te moeten neerzetten of iets te moeten doen, schiet je al naast je doel.

Mars is ook woede dus als je je misleid of verraden voelt kan dit nu heel duidelijk naar boven komen. Kijk dan waarom jij de ander dacht nodig te hebben? Waarom jij niet op je eigen gevoel en wijsheid durft te vertrouwen? De boogschutter wil de waarheid, haal die naar boven en laat je tot niks dwingen of manipuleren.

Mercurius loopt weer direct in schorpioen

Oef, Mercurius is de dag voor de Nieuwe Maan ook weer direct gaan lopen. Dus communicatie en afspraken zullen nu weer vlotten. Zaken en contacten die onduidelijk waren kunnen nu weer helder en to the point verlopen. Het voelt alsof de puzzelstukjes op zijn plaats aan het vallen zijn. Een verhuis of project krijgt vorm, nieuwe baan of nieuwe contacten zijn mogelijk of een einde of dood van iets of iemand.

Schorpioen is verbonden met de kaart doodskist in de lenormand, dus met transformatie. Mercurius is je kennis en intelligentie. Je zal nog dieper willen doordringen tot de essentie van het leven en de krachten van de gedachtenwereld van de mens. Inzicht is begrip en daarmee krijg je grip op je leven. Waarom doe je wat je doet, is een heel belangrijke vraag.

Harmonieuze driehoek in watertekens

Watertekens staan voor emoties en voor de basis van het leven. Er is een driekhoek tussen Cheiron ( zielewond) in Vissen, met Mercurius (kennis) in Schorpioen en de Noordelijke Maansknoop (je lotsbestemming) in Kreeft. Dit zal je helpen om dichter bij je ziel te komen.

Woede, pijn, schuldgevoel en angsten kunnen nu veilig geheald worden. Stukken uit je jeugd of vorige levens kunnen nu sterk naar voren treden. Volg je spontane ingevingen die je nu krijgt. Komen thema”s naar boven doe er dan gerust wat onderzoek naar zodat je inzicht krijgt.

Ideaal is om je aan te sluiten bij de groepshealing die ik geef, telkens met volle en nieuwe maan. Gaat door vanop afstand, tna 23,30u erwijl jij slaapt. Via het verslag achteraf, krijg jij insteek over hoe jij je persoonlijke leven kan laten aansluiten op de kosmische tendensen. Bij elke sessie krijg ik een beeld door dat ik dan vertaal , zodat je er in je eigen leven mee aan de slag kan. Ik krijg altijd lovende reacties van de groepsleden.

Meer en meer worden we collectief naar onze echte lotsbestemming geleid. Naar het worden van een uiting van je unieke talenten en gaven, in plaats van een uiting van angst en weerstand . Het is belangrijk om die keuze te maken, leven vanuit jezelf of leven vanuit angst. De thema”s die in de volgende 2 weken bij je naar boven komen, zijn belangrijke thema”s waarop jij nu nog healing nodig hebt, voordat jij echt vanuit je ziele essentie kan gaan leven.

Tweelingzielen en karmische relaties

Met Mercurius in Schorpioen, heb je de keus om een echte communicatie of relatie aan te gaan of in machtsspelletjes te blijven ronddraaien. Het is zinloos om mysterieus te doen of om jezelf interessanter te proberen te maken. Veel beter is om eerlijk en authentiek te zijn.

Venus opposit pluto, zorgt voor sterke uitdagingen aantrekkingskrachten en tweeling zielen kunnen zich van elkaar bewust worden. Maar ook vele karmische relaties worden nu weer actief en deze spelen zich af met zielevrienden uit je zielecluster. Dus als je denkt dat het een tweeling ziel is, is het 95% kans dat het iemand bekends uit je zielecluster is. Velen willen dan de ander dwingen tot een relatie met hen en denken dan dat de ander bang is van de kracht van een twin relatie. Niks is minder waar. De dag dat je je tweeling ziel ontmoet, zal je het weten. En zal je de ander nooit willen dwingen tot een relatie met je want je voelt je één waar jullie ook zijn.

Vertex conjunct noordknoop Een toevallige ontmoeting met iemand waartoe je je ontzettend aangetrokken voelt op zieleniveau is mogelijk. Ook de kans op een huwelijk tussen jullie is bijzonder groot.

Pluto driekhoek juno maakt het mogelijk om een nieuwe partner te ontmoeten. Om de liefde van je leven te ontmoeten is het wel belangrijk dat je open staat voor jezelf. Teveel mensen nemen de eerste te beste die op hun pad komt. Gun jezelf ook de tijd om elkaar te leren kennen in plaats van de ander al direct aan jou te proberen binden. Binnen deze energie kan je diepgaande en langdurige relaties aangaan.

Mercurius oppositie juno: deze langdurige relatie zal mogelijk zijn als je leert te communiceren met elkaar op een eerlijke wijze, zonder (machts)spelletjes te spelen. Kies voor liefde en overgave ipv voor macht.

Vesta vierkant venus en uranus het is belangrijk om op je werk wat gas terug te nemen zodat je terug met liefde je geld kan verdienen. Het is belangrijk om plezier te hebben in je job. Durf de dingen anders aan te pakken en een hele nieuwe richting uit te gaan. Het kan een uitdaging zijn om je met het dagdagelijkse bezig te houden of van sociale verplichtingen. Zoek dan een creatieve manier om dit op te lossen.

Inschrijven groepshealing op afstand

Wat ook een zeer krachtige ondersteuning is buiten een persoonlijke sessie, zijn de groepshealingen 2 x per maand met volle en nieuwe maan, hiermee sluit je je persoonlijk proces aan op het kosmische proces en krijg je binnen de 10d een uitgebreid verslag waarmee je zelf aan de slag kan in je eigen leven. .   https://www.zichtbaar.be/klantervaringen-groepshealing-op-afstand/    losse sessie kost 15€ .Inschrijven via email isabelle@isahealing.eu