Zo dit is een laatste maanrapport voor het bewogen 2019.

Zoals ik al meerdere malen geschreven heb, zijn 2018 en 2019 de afrondingsfase en een voorbereiding voor een bijzondere periode van grote omwentelingen, die eraan komen in 2020. Maar hierover meer volgende keer.

Disclamer: er staan fouten in de tekst https://www.zichtbaar.be/geef-altijd-uiting-aan-jezelf-en-maak-fouten/

Eerst en vooral wens ik  jullie

Een super fijne kerst en een boeiend – concreet 2020.

Want de steenbok energie zal 2020 kleuren = dat wil zeggen: dingen realiseren en concretiseren. Verder hoop ik jullie ook in 2020 , verder te inspireren naar een meer authentiek en eerlijk leven.

Voor velen is kerstmis gewoon verlof en “iets” wat je viert. En de zin ervan? Pfff wie houdt zich daar nu nog mee bezig. Wel ik breng je graag terug in contact met de zingeving. Kerst is boven alles de viering van nieuw licht en nieuw leven. Het is een weten en accepteren dat groei in fases verloopt en dat na regen altijd zonneschijn komt. Dat zorgt voor hoop en hiermee ook voor het in beweging blijven. Want het geeft aan dat verandering ALTIJD mogelijk is. Meer nog, verandering is de enige constante en de enige zekerheid in het leven. Alleen de mens, bepaalt wat hij/zij wil veranderen in zijn/haar leven. Blijf je dezelfde foute keuzes maken dan stuur jij de verandering weer naar dezelfde uitingsvorm, totdat je andere keuzes durft te maken.

Stel jezelf gerust de vraag: Wil je groeien naar het licht of je krampachtig blijven vasthouden aan een leven in duisternis? Nog geen flauw idee wat licht en duisternis is? Licht is eerlijkheid, duisternis is de leugen. Ik geef een duidelijk voorbeeld. Iemand uit mijn familie verbrak 14 maand, alle contact, omdat ik haar zei dat haar partner niet ok was voor haar. Ze was juist samen met iemand en vroeg mijn mening. Toen ik hen samen ontmoette, zag ik dat ze in 1u tijd 4x gekwetst reageerde. De realiteit was voor mij duidelijk = dit is niet de goeie partner voor haar, als zij zich goed in haar vel wil voelen. Vorige week voelde ik dat het water haar aan de lippen stond, dus ik zond haar een berichtje. Ze ging er heel gretig op in. Ongemakkelijk opende ze met de leugen dat ze me nog altijd volgde en nog verdere stroopsmerende blabla. Was blij eindelijk iets van me te horen. En hopla, de bal lag in mijn kamp. Dan maar snel naar de volgende fase nl de klaagzang. Dat ze het zo moeilijk had en het niet meer aankom met die man. Dit omdat die zo ziekelijk jaloers was, haar verstikte door al haar berichten te controleren en haar af te snijden van vrienden. Toen ik voorzichtig opperde om deze relatie af te ronden, ging ze ermee akkoord. Maar in diezelfde ademteug kwam de maar. Ja, maar het zijn nu wel de feestdagen. Ik weet al genoeg en we sluiten af. Effectief 4d later lees ik haar op fb iets over haar “schoonouders” en hun zoon haar partner en ze sluit af met met hartjes. Ja ja, ze is nog niet klaar om al eerlijk te zijn. Wat haar onbewuste motivatie en trigger is om zichzelf te blijven pijn doen en in de leugen te blijven leven van deze (naar buiten toe gelukkige) relatie???????????? Wat ik wel weet is dat zij het de volgende maanden zeer moeilijk zal krijgen. Want vanaf januari is er crisis en confrontatie voor alle mensen die nog in de leugen van zelfafwijzing leven. Je mag dan verantwoordelijkheid nemen voor alle ja, maar”s in je leven. In een volgend artikel ga ik dieper in op karma of de boemerang.

De ruis, uitnodiging, uitdaging of onrust van 2019 ,was een sterke onderhuidse drang naar iets anders, naar vernieuwing. Maar je kon er nog niet echt de vinger op leggen. Dit in aanloop op wat in 2020 staat te gebeuren. Deze drang kan je als vervelend ervaren omdat je nog niet weet wat je juist wil. Je wil verhuizen maar weet nog niet naar waar. Neem dan eventjes tijd voor jezelf om uit te maken waarom je wil verhuizen en wat je er wil genieten. Je wil een andere job / relatie maar je weet niet goed waarom. Neem dan ook tijd om in te voelen wat je in die andere job wil kunnen doen of ontplooien en wat je in een relatie wil ervaren of genieten. Je wil gewoon verandering in je leven, maar geen flauw idee wat. Geef jezelf dan de toestemming om verandering toe te laten zonder dit te versmachten omdat je nog niet weet hoe of wat.

Laat deze drang toe, durf hem te voelen zonder er direct een wat te moeten opkleven. Het gevoel is een leidraad , een kompas, dat je naar iets brengt dat jij erna mag uitwerken. Je kan maar iets grijpen, tastbaar maken of begrijpen als je eerst de weg opgegaan bent. Als je iets wil zonder in dat gevoel te durven duiken, zal je het nooit tot een vruchtbaar concept realiseren. Lees hier meer.

Nieuwe maan in steenbok, met op 2de kerstdag een zonsverduistering . Een zonsverduistering is altijd een keerpunt in je leven, een nieuw begin. En zijn impact duurt 6 maand. Tijdens een zonsverduistering wordt je ego of het beeld/ idee dat jij van jezelf hebt, het zwijgen opgelegd.

Je ziet al, het wordt een verre van rustige, slaperige winter. Integendeel, de energie is heel helder en doelgericht nu. Een zonsverduistering maakt je bewuster van wat je echt wil (diep in jezelf).

Steenbok is de autoriteit, mannelijke energie, vader, die wetten en grenzen stelt. Conflicten met de vader kan je nu willen concreet aanpakken. Ook het thema willen voldoen aan verwachtingen, je schuldig en minderwaardig voelen oren hierbij. Steenbok is ook je structuur = je job, relatie, huis, je veilig voelen. Verder zal je ook meer van jezelf willen laten zien in je job, zal je op een andere manier je energie en geld willen investeren en aanwenden. Lukt het je niet om jezelf al te laten zien dan is dat omdat boosheid naar één van je ouders je nog remt. Laat los dat zelfmedelijden, wordt volwassen en neem je eigen verantwoordelijkheid op, in plaats van die nog bij je ouders en zeker je vader, te leggen.

Jupiter, maan en zon vallen samen in steenbok

Dit zorgt voor een positieve push als je dingen concreet wil veranderen. Het zorgt er ook voor dat je gevoel sterker naar voren zal komen. Legt het pad open naar succes en beloningen zeker op werkgebied. Groei en succes omdat er meer zelfvertrouwen en optimisme zal zijn. Vele kansen voor persoonlijke en zakelijke groei. Je krijgt groen licht om een nieuwe weg op te gaan, een nieuwe cursus aan te gaan, ….. Het is ook het goeie moment om je tot iemand te wenden die je kan ondersteunen in je proces van zelfrealisatie. Steenbok is ook een wijze raadgever waarop je altijd kan rekenen. Het ideale moment dus om jezelf alle mogelijke ruimte te geven en je gevoel helemaal tot zijn recht te laten komen;

Uranus slaat een krachtige driehoek met nieuwe maan: spontane en onverwachtse zaken

Met uranus kan je letterlijk op verlichting rekenen. Voorbeeld je loopt vast in piekeren dan kan je plots het licht zien en krijgt alles een andere wending. Met uranus in stier mag je deze verlichting verwachten op gebied van je geld en bezit maar ook op familie en thuis. Het kan dus een heel gezellige kerst worden als jij nu hele duidelijk voor jezelf engagementen aangaat. Zin om met de familie te vieren, doe het. Zie je op tegen een familiediner, waarom zou je het dan doen? Met deze uranus wil jij de dingen anders aanpakken en meer volgen wat je een goed gevoel geeft. Dit is het avontuur van authentiek jezelf te zijn en daar eerlijk naar te handelen.

Maan quintiel neptunus, een quintiel is altijd een talent, een wens om orde te scheppen, patronen en structuren te doorgronden en de wens om dingen te maken. Het is uitdaging om meesterschap te verwerven over macht en gezag. Het werkt zich vaak uit in éénzijdige belangstelling, neiging tot specialisaties en perfectionisme. De destructieve kant is crimineel gedrag, slachtoffer van geweld, revolutionaire figuren en dictators. De constructieve kant zijn de schrijvers, kunstenaars, filosoof, wetenschappers. Maan met neptunus zorgt voor grote verbeeldingskracht en het versterkt elke mogelijke creatieve uiting: kunst, muziek……

Maan vierkant cheiron in ram zal ruimte willen geven aan oude, onuitgesproken wonden. Meer bepaalt de pijnen die je via je moeder ervaren hebt. Het gebrek aan aandacht, het onwelkom en ongewenst zijn Deze wonden betreffen het er niet mogen zijn en alle andere mogelijk vormen van beperkingen van zelfexpressie. Dat zorgde voor een verwrongen idee bij jou zoals niet diezelfde fout willen maken met je eigen kinderen waardoor je ze zeker wel gemaakt hebt. Of het idee om dan maar zelf geen kinderen te nemen. Je mag jezelf welkom heten en ook alle facetten (= kinderen) van jezef.

De zon staat vierkant met cheiron wat betekent dat alle mensen die een moeilijk relatie met hun vader hebben, dit nu mogen zien, doorvoelen en loslaten. Dus ook het gebrek aan zelfvertrouwen en de problemen die je hebt met autoriteit in je leven. Het pijnpunt is dat je andere meningen als kritiek en confrontatie ervaren. Leer om andere visies en standpunten bij de ander te laten in plaats van deze persoonlijk te nemen en op jezelf te betrekken.

Ook jupiter staat vierkant met cheiron en deze energie nodigt je uit om de kosmische almacht te herkennen en te erkennen in plaats van te twijfelen aan het bestaan van een almacht. Als jij je door het leven bedrogen voelt, dan kan dat enkel omdat jij jezelf bedriegt. Leef je in een leugen dan is het logisch dat je zal lijden en dat is enkel jouw verantwoordelijkheid. Wakker worden schatjes.

Ik ben eindelijk begonnen met het bundelen van de verslagen van de groepshealingen, tot een boek (dit op verzoek van mijn gids). Dit boek hoop ik nu snel te kunnen concretiseren. De verslagen blijken een duidelijke leidraad te zijn op het pad van ascencie (verlichting). Wie het boek wil bestellen kan een email sturen naar isabelle@zichtbaar.be

Wil je je persoonlijke groei versnellen en gemakkelijker maken, kan je ook nu weer inschrijven tot 26 december om 23.00u voor de groepshealing, die doorgaat vanop afstand. De healing gaat door na 23.30 en ik stem me op je af via je doopnaam. Kost maar 15€ inclusief uitgebreid verslag achteraf. Wil je iemand een cadeautje doen dan is er nu de promo van 3+1 gratis = 45€. Wat kan je verwachten? Dat lees je hier bij de ervaringen van groepsleden.

Wil je weten wat het jaar 2020 je zal brengen? Bestel dan een transformatietekening bestellen en krijg je 1 groepshealing gratis. Promo geldig tot 10 januari.

Zo zoals je kan zien liggen er weer mooie kansen, voor wie wil meewerken met de kosmische stroom.

Van harte en tot volgend jaar

 

Isabelle Lambrecht

healer en bewustzijnscoach