Poortdagen zijn dagen waarop de sluier ; tussen kosmos en aarde, dunner is. Hierdoor kan je je persoonlijke transformatie-en bewustwordingsproces versnellen. Op deze dagen kan je gemakkelijker contact kan maken met je totale zijn. Je innerlijk weten is sterker, en het lijkt alsof je innerlijke antenne krachtiger kan zenden en ontvangen.

  • Voor de hooggevoeligen onder ons, kan het soms behoorlijk intens aanvoelen. Slapeloosheid of juist veel dieper slapen,
  • Oude fysieke blokkades die loskomen door vb je voet om te slaan of met je hoofd ergens tegenaan stoten, vallen, pijnscheuten, tintelingen op bepaalde plekken.
  • Hoofdpijn en droge mond, de dag ervoor, dag zelf en dag erna.
  • Griepverschijnselen, duizeligheid
  • Als je in de weerstand zit dan kan je snel emotioneel zijn
  • Zit je al redelijk goed in je lichaam, dan kan je je juist diep gelukkig voelen, intens tevreden of een zeer verhelderend inzicht krijgen.
  • In je slaap door dimensies reizen (noteer s”morgens dan wat je je nog herinnert)

Je kunt ook juist gebruik maken van de Poortdag energie en op die dagen meer bewustwording vergaren, inzichten opdoen en/of inspiratie ontvangen en hierop actie ondernemen. Of dit nu juist loslaten is of daadwerkelijk stappen ondernemen, dat is natuurlijk per Poortdag verschillend. Deze dagen is het gemakkelijker om contact te l

De poortdagen in april

6+ 7 +12+13 + 17 + 21+ 22+ 27+ 30

Wil je maximale ondersteuning tijdens dit proces, schrijf je dan in voor de groepshealing van 5 april op de nieuwe maan en 19 april op de volle maan. Na elke groepshealing ontvang je binnen de 10d dan een verslag. Dankzij deze 2 groepshealingen krijg jij de hele maand ondersteuning via je ziel. Kost maar 30€ voor beide groepshealingen incl verslag.

De thema”s die zullen spelen bij de poortdagen, sluiten aan bij het thema van de nieuwe of volle maan. Dus de poortdagen van 6/7/12/13 april sluiten aan op het thema van de nieuwe maan 5 april. Dat maakt het al wat gemakkelijker om mee om te gaan. Ide van 17/21/22/27 sluiten aan bij de volle maan van 19 april (dit thema werk ik nog uit ergens rond 14 april). Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden schrijf je dan in mijn voor mijn 2 wekelijkse nieuwsbrief

Lees hier meer feedback van andere groepsleden.

Wat kan je zelf doen?
Voldoende rust, is er onrust neem dan een warm bad. Ervaar je weerstand blijf dan rustig en dicht bij jezelf. Stel je open voor je gevoel, dwing niks af. Open jezelf voor het grotere proces.

Hartelijke groet,

Isabelle Lambrecht healer & coach