Iemand antwoorde: De elite en gewone mens is nu eenmaal niet met elkaar te vergelijken wij worden gedwongen vrees ik
 
FOUTE AANNAME
 
Wat is het verschil tussen de elite en gewone mens? Dat de ene zo “slim” is de baas te spelen, maar voor de rest zijn we allemaal maar gewoon mens hoor, het wordt tijd dat we dat beseffen.
 
Mocht de mens niet bang zijn om zijn bezit te verliezen zouden die idioten niks te piepen hebben maar we klampen ons vast aan onze huizen, mobieltjes, laptops, licht uit de schakelaar, water uit de kraan…… dat is het enige probleem, dat onze bezitten ons bezitten !!!! En daarvoor geven we zomaar ons lichaam en ziel en zijn dan nog eens dankbaar voor de materiele kruimels die “mogen” houden. Ze pakken de rest dan wel ook van je af
 
HET KAN ANDERS
 
Als we ons terug BEWUST worden van het FEIT dat we scheppers zijn en dat deze macht ONAANTASTBAAR is tenzij wij die VRIJWILLIG afgeven !!!!!!! De schepper gaf ons alles, dus waarom tevreden zijn met kruimels en idioten die de baas spelen?
 
Versterk je veld maar een een paar weken met deze peptalk : ik ben een onaantastbaar soeverein wezen.…….ipv de ziekmakende propaganda via de mainstream media.
 
Wist je dat wij op vandaag allemaal collectief akkoord gaan dat er maar 1 soevereine mens meer bestaat op aarde voor wie wij knikken en buigen? De blijkt de paus te zijn BWAK 🤢🤮 wat heeft hij meer dan ons? We zijn soeverein geboren en sterven soeverein, wat ze je hier ook proberen wijs te maken.
 
Blijven we in de hypnose en conditionering dat we zwakke wezens zijn?????????????
 
Heb jij ook andere ideeën mail me isabelle@zichtbaar.be dan en sluit aan op al een krachtig veld van zelfbewuste vrije en soevereine mensen. Als healer ben ik gewoon om met energie en krachtvelden te werken dus ik heb een soeverein krachtveld geopend een paar dagen terug en is al lekker stabiel.
 
Werk aub aan zelfbewustzijn en laat elke vorm van angst voor een medemens los (ministers, politie, burgemeesters, rechters, advo ….. ) allemaal MAAR mensen in DIENST van overheidsbedrijven) en jij wat ben jij? handelswaar? een levende mens? of zelfbewust levende mens?
 
Is er echt niks meer op aarde dan commercie??????? Is de aarde echt geschapen om enkel handel te drijven? Dat er energie uitgewisseld en geruild wordt ok maar dat is geen energie uitwisseling meer dat is pure FRAUDE EN MISBRUIK …….wat hebben die mannen aan hun miljarden????? Dat heb je toch niet nodig om te leven en als ze doodgaan nemen ze het niet mee? Waarom dan je medemens zoveel schade berokkenen?
 
Mensen die nog wat onderontwikkeld zijn en handelen vanuit het reptielenbrein, houden van hierarchisch en houden van protocollen zoals hitlergroet enz, zeer behouden voor hun familie maar alles wat erbuiten valt raakt hun koude kleren niet. Menslievendheid is hen vreemd, evenals empathie en hier hebben we het antwoord waarom die politiekers zijn wie ze zijn.
 
REPTIELENBREIN (hypothalamus en hersenstam) is de oudste en bestaat voornamelijk uit de hersenstam, en is volgens wetenschapper Paul MacLean zo’n 500 miljoen jaar oud. DOEL: overleven. Dus de collectieve bewustzijnsverhoging bracht hun macht in gevaar en corona is hun antwoord.
 
ZOOGDIERENBREIN  (limbisch brein) ligt om het reptielenbrein heen. Door veranderende leefomstandigheden, werden deze nieuwe hersenen ontwikkelt.Hier worden emoties, sociaal gedrag en motivatie geregeld. De meeste beslissingen die we nemen gebeuren met ons reptielenbrein en zoogdierenbrein. DOEL: overleven en zolang mogelijk leven (dus ook sterke kinderen “maken”
MENSENBREIN (neocortex) ligt om het zoogdierenbrein. Hier zetelt ons intellect, de taalfunctie en onze ratio. Dit ‘nieuwe’ brein zou nog maar 1 miljoen jaar bestaan. DOEL: rationaliseren of goedpraten.
GOD BREIN is dit het stuk dat nu actief is/wordt bij de vele lichtwerkers en nieuwetijdskinderen op aarde? Ik noem het het geweten want je geweten kent geen angst, denkt niet aan overleven want het is het leven en weet zich één met alles wat bestaat. DOEL? verbinding en scheppen. Wat het doet is minder belangrijk zolang je maar vanuit je geweten leeft. Dan komt alles goed. 
 
Waardeer je mijn werk en heb je er steun aan, kan je hier een gift (groot of klein, maakt niet uit) https://www.doneeractie.nl/steun-actie/-49944
 
:Isabelle: vdf Lambrecht
healer, bewustzijnscoach, psychotherapeut
www.zichtbaar.be