Posted on 13/04/2020    

Gates’ globalistische vaccin agenda: een win-win voor Big Pharma en verplichte vaccinaties’ – India zette Gates’ het land uit nadat zijn poliovaccins bijna half miljoen kinderen hebben verlamd – Afrikaanse kinderen met DTP vaccin hebben 10 x hoger sterftepercentage dan niet ingeënte kinderen- (En van deze man moet u straks het coronavaccin krijgen?)

———————————————————————————————————————————

Robert Kennedy Jr. voorzitter van Children’s Health Defense, maakt in een rapport de vaccin agenda van Bill Gates met de grond gelijk. ‘Voor Bill Gates zijn vaccins een strategische filantropie, die zijn vele aan vaccins verbonden bedrijven voeden (inclusief de ambitie van Microsoft om een wereldwijd vaccinatie-ID te controleren), en hem dictatoriale controle over het wereldwijde gezondheidsbeleid te geven,’ schrijft Kennedy. ‘Gates’ obsessie met vaccins lijkt voort te komen uit zijn overtuiging om de wereld met technologie te redden.’

Bijna half miljoen kinderen verlamd door Gates’ poliovaccin

Zo nam Gates in het verleden met $ 450 miljoen (van in totaal $ 1,2 miljard) de National Technical Advisory Group on Immunization van India (NTAGI) over, die in elkaar overlappende inentingsprogramma’s tot 50 doses poliovaccins voor kinderen onder de 5 jaar verplicht stelde.

Indiase artsen gaven daarom Gates de schuld van een verwoestende epidemie met een verlammingsziekte (NPAFP), die tussen 2000 en 2017 maar liefst 490.000 kinderen verlamd maakte. In 2017 draaide de Indiase regering dit programma terug, en zette Gates en zijn vaccins virtueel het land uit. Gevolg: het aantal NPAFP gevallen daalde enorm.

In datzelfde jaar gaf de WHO met tegenzin toe dat de wereldwijde polio explosie hoofdzakelijk door vaccins wordt veroorzaakt. De allerergste epidemieën in Congo, Afghanistan en de Filippijnen konden allemaal naar vaccins worden herleid. In 2018 werden maar liefst 70% van alle poliogevallen wereldwijd door vaccins veroorzaakt.

Experimenten met schadelijke HPV vaccins op Indiase kinderen

In 2014 financierde Gates’ Stichting testen met experimentele HPV vaccins op 23.000 jonge meisjes in afgelegen Indiase provincies. Deze testen waren ontwikkeld door de farma giganten Glaxo Smith Kline (GSK) en Merck. Ongeveer 1200 meisjes kregen ernstige bijwerkingen, inclusief auto immuun ziekten en vruchtbaarheidsstoornissen. 7 meisjes overleden.

Na een onderzoek beschuldigde de Indiase regering de door Gates gefinancierde researchers van ernstige ethische schendingen, zoals het onder druk zetten van meisjes en hun ouders om aan het vaccinatie programma mee te doen, en het weigeren van medische hulp aan meisjes die ernstig ziek werden. De zaak ligt nu bij het Hooggerechtshof.

Proefkonijnen van de  medicijnfabrikanten’

Vier jaar eerder had de Gates Foundation in Afrika een fase-3 proef met GSK’s malaria vaccin gefinancierd. 151 zuigelingen stierven; tussen de 1048 en 5949 andere baby’s kregen ernstige bijverschijnselen zoals verlammingen, toevallen en koortsstuipen.

Tijdens  de’ MenAfriVac campagne in 2002 dwongen Gates’ medewerkers duizenden Afrikaanse kinderen het vaccin tegen meningitis te nemen. Tussen de 50 en 500 kinderen raakten verlamd. Zuid Afrikaanse kranten klaagden dat ‘wij proefkonijnen van de medicijnfabrikanten zijn’. Professor Patrick Bond, voormalig topeconoom van Nelson Mandela, noemde Gates ‘filantropische’ prakrijken ‘meedogenloos en immoreel’.

Gates stopte sterilisatie formules in miljoenen vaccins

In 2010 gaf Gates $ 10 miljard aan de WHO, naar zijn eigen zeggen ‘omdat dit het decennium van vaccins moet worden.’ Een maand later verklaarde hij in een Ted Talk interview dat nieuwe vaccins ‘de bevolking kunnen reduceren.’

Hij voegde de daad bij het woord. In 2014 beschuldigde de Catholic Doctors Association in Kenia de WHO van het onvrijwillig chemisch steriliseren van miljoenen Keniaanse vrouwen met een ‘tetanus’ vaccinatie campagne.

Onafhankelijke laboratoria hadden in ieder getest vaccin een sterilisatie formule gevonden. Uit Tanzania, Nicaragua, Mexico en de Filippijnen kwamen vergelijkbare beschuldigingen. Aanvankelijk ontkende de WHO, maar na enige tijd gaf de organisatie toe dat er al meer dan 10 jaar lang gewerkt werd aan sterilisatie vaccins.

10 x meer kans te sterven door DTP vaccin dan aan deze ziektes

In een door o.a. Morgenson verrichte studie in 2017 werd aangetoond dat het bekende DTP vaccin van de WHO meer Afrikaanse kinderen ombrengt dan de ziektes waartegen ze zouden worden beschermd. Met DTP ingeënte kinderen hadden een 10 x (!) hogere sterftepercentage dan kinderen die het vaccin niet hadden gekregen. Tot nu toe weigert de WHO het dodelijke DTP vaccin, dat jaarlijks aan tientallen miljoenen Afrikaanse kinderen wordt opgedrongen, terug te roepen.

Amper interesse voor echt werkende methoden, zoals schoon water

Over de hele wereld beschuldigen gezondheidsactivisten Bill Gates ervan de (door hem de facto gecontroleerde) WHO af te houden van projecten waarvan bewezen is dat ze wèl effectief zijn tegen infectieziekten: schoon water, hygiëne, voeding, en economische ontwikkeling. De Gates Foundation geeft slechts $ 650 miljoen uit aan deze methoden, op een budget van $ 5 miljard. Men zegt dat Gates de middelen van de WHO voor zijn eigen filosofie heeft aangewend, en die luidt dat een goede gezondheid alleen uit een injectiespuit komt.

Komt het verplichte toedienen van Gates’ coronavaccin straks neer op genocide?

Naast de WHO controleert Gates ook UNICEF, GAVI en PATH, en financiert hij een privaat farmaceutisch bedrijf dat vaccins produceert. Dit jaar doneert hij $ 50 miljoen aan 12 farma producenten om een coronavirus vaccin te ontwikkelen. Uit zijn recente uitspraken in de media blijkt dat Gates in de Covid-19 crisis zijn kans schoon zit om zijn dictatoriale vaccinatieprogramma’s ook aan Amerikanen en Europeanen, en als het even kan de hele wereld, op te leggen. (1)

Gates heeft herhaaldelijk benadrukt dat de quarantaine- en lockdown maatregelen pas moeten worden verlicht zodra een vaccin (inclusief nanochip?) tegen corona gereed is. Gezien het bovenstaande lijkt het accepteren van dat vaccin neer te komen op een spelletje Russische roulette met uw eigen gezondheid en leven.

Overheden die besluiten om deze vaccins verplicht te stellen, zoals de EU en ook diverse lidstaten willen, nemen daarmee willens en wetens het enorme risico om genocide op hun eigen bevolking te plegen.

 

Xander

(1) Children’s Health Defense
(2) Afbeelding: 
WikiMedia Commons, auteur PV2 Andrew W. McGalliard , bron http://www.defenseimagery.mil/assetDetails.action?guid=67a9f3f05385b5e0985fd2ae8eea1fcf9c9f98a2, This work is in the public domain in the United States