Ik merk bij mezelf dat er inderdaad diep op karmische patronen gewerkt wordt. 

Mijn patroon in dit leven is verraad. En de setting is vanuit het ongewenst te zijn, heb ik het moeilijk om hulp te vragen omdat ik mij altijd als een (over)last ervaar. Dus mijn overlevingspatroon is alles zelf doen, altijd onafhankelijk blijven en mezelf isoleren.

Bon, mijn ziel vond het tijd om hier ook de laatste losse eindjes weg te werken.

Mijn  grootste pijnpunt om naar spanje te verhuizen was het administratieve en wettelijke kluwen in het spaans (mijn onafhankelijkheid kunnen bewaren). Een paar goeie “horror” verhalen over wat ze hier allemaal uitspoken met buitenlanders werd me langs alle kanten aangereikt.

**Dus in plaats van alles zelf te doen, gaf ik de controle uit handen en schakelde een advocaat in, die de aankoop van het huis en de overdracht van nutsvoorzieningen zou afhandelen. Op 15/januari gaat de aankoop door, met de nodige spaanse haken en ogen. Zoals vb naar de notaris gaan met een copie van een ongetekende bankcheque. Maar de koop gaat door. Dan 2 maand gezaag naar de advocaat toe of alle nutsvoorzieningen nu eindelijk op mijn naam overgezet zijn. Op 6 april komt het bericht dat dit nog niet gebeurt is en of ik 325€ kan overmaken om de laatste facturen te voldoen die nog altijd op naam van de vorige eigenaars toekwamen. Dat doe ik mits de duidelijke boodschap dat ik ontevreden ben met deze gang van zaken. Resultaat, de advocaat verbreekt alle contact.
** Het immo kantoor verwijt mij het feit dat dit nog niet ok is en maakt mij voor leugenaar uit (ondanks mijn betalingsbewijs) en op 30/4 liet ze om 16u mijn elektriciteit afsluiten. Laat ik maar eerlijk zijn dat ze me waarschijnlijk uit wraak heeft laten afsluiten. Want ik legde haar uit dat als ze leugens zag in het hele verhaal dit enkel een projectie was van zichzelf. En de lieve dame was spaans furieus toen ze zich verraden voelde (haar eigen verraad weer naar zichzelf teruggekaatst). Die dame en ik zitten op eenzelfde frequentie nl verraad. Ze had me al verhalen vertelt over een ex-partner die bedrog gepleegd had waardoor ze haar vorige zaak kwijt was en nog wat andere verhalen in deze trend. Ik was me bewust van het “risico” dat ik nam, want ze had al gedreigd met het laten afsluiten van de electriciteit dus wist ik al dat ik in de prijzen ging vallen.
Dit hele voorval heeft er wel voor gezorgd, dat ik aangenaam verrast ben over hoe gemakkelijk ik hier ondanks mijn maar mondjevol spaans, mij uit de slag kan trekken. En dat ik extra tools heb om die laatste losse eindjes nu te mogen wegwerken.

Mijn eigen spiegel:
-In eerste instantie voelde ik me inderdaad door mijn advocaat verraden. Een advocaat is bij uitstek een vertrouwenspersoon. Maar al snel snapte ik dat mijn ziel me liet voelen hoe weinig ik op mezelf vertrouwde. Want mijn tweede gedachte was: “hoe het mogelijk was dat ik de verkeerde advocaat gekozen had”. Die man bedoelt het goed en probeert het goed te doen maar nu werd hij getriggerd op een oude pijn die in hem leefde nl verraad. Hij voelde zich in zijn eer aangetast toen ik hem liet weten dat hij tekort schoot. Hij handelde dus tegen zijn goede naam in.
– Een soort van verraad of mes in de rug vanwege het immokantoor (wie zet een ander nu bewust zonder stroom = een bewuste daad om schade te berokkenen). Ook zij probeert om zo goed mogelijk haar best te doen en voelde zich verraden/niet goed genoeg, toen ik toch een advocaat inschakelde. Mijn ziel toonde me dat ik door mezelf zo te isoleren inderdaad buiten de stroom zet en mezelf daarmee veel schade berokken. Mes in de rug = symbolisch het mezelf liefde en uitwisseling ontzeggen.
Er leefde bij mij ook het idee, dat ik me als buitenlander maar beter wat koest en klein hield. Dus hier nog het thema de angst om de anderen te overweldigen, dat samenhangt met een overlast te zijn. (Mijn moeder vond/vind mijn aanwezigheid altijd te sterk en teveel. Hoewel er wat beterschap is het laatste jaar). Valse nederigheid = onderdanigheid en is nergens voor nodig. Buitenlander of niet, elke mens heeft er recht op om 100% de eigen ruimte in te nemen. Dus ik ga nu weer op volle kracht, buitenlander of niet.

Voel jij je buitenlander in je eigen leven?

Het 2de luik is dat ik hierdoor mijn patroon om geen hulp te vragen opzij mocht schuiven. Super grappig was mijn oorspronkelijke weerstand en handeling. Na het afsluiten sprong ik in de auto op zoek naar iets om elektriciteit via solar op te wekken. Ik vond niks, wel een omvormer om via de autobatterij stroom op te wekken want ik was juist aan de nieuwsbrief aan het werken dus die ik wou die vandaag de deur uit. Dit gekocht en gisteren had ik gedurende 1u stroom via de autobatterij en dan moest ik mijn auto laten draaien. Dus dan maar gaan slapen. En deze morgen 1/5/2019 over
mijn weerstand gestapt en mijn buurman om hulp gevraagd. Met een verlengkabel naar zijn woning heb ik elektriciteit totdat ik zelf weer aansloten ben. En ik merkte dat ik het nog altijd probeer te vermijden om anderen tot last te zijn.

Wat een avontuur weer zeg. Ik heb weer heel wat huiswerk van mijn ziel gekregen en het sluit weer naadloos aan op het thema van de nieuwe maan van 5 mei. 
Volgende week start ik met de aanvraag voor de vergunning voor de renovatie en de renovatie werken. Heel benieuwd hoe ik het ervan af zal brengen. Mijn numerologische tarotkaart voor dit jaar is de ster. Globale betekenissen: De Ster is een stralend licht in de duisternis. Een leidraad. Deze kaart duidt op geloof, hoop en bezieling, en op vernieuwing, verjonging en vervulling. De Ster wordt vaak gezien als de gunstigste kaart uit het tarotspel. De sterren bereiken. Creativiteit. Een ster zijn of worden. Het is mijn ervaring dat we als mens de eerste 6 maand worstelen met de keerzijde van de kaart (=de blinde vlek) en dat we de 2de helft van het jaar contact kunnen maken met de kracht van het thema.

Volgens mijn zieletekening voor dit jaar gaat het over mijn focus en scheppingskracht op zuivere manier kunnen aanwenden zonder afleiding, noch
obstakel. De kracht van de cirkel waar alles probleemloos en zuiver is. De cirkel staat voor de kern, zonder hoeken. Een hoek is een beperking of een probleem.

Het beloofd dit jaar weer een boeiende rit te worden voor mij. En ik accepteer. Veel mensen denken dat ik op mijn lauweren rust maar niks is minder waar. Elk jaar verdiept mijn groei en worden de uitdaging en daarmee de mogelijkheden groter. Het vergt dagelijkse zelfdiscipline en zelfanalyse, vergeet dat nooit. Laat je dit los dan ben je als een projectiel dat zomaar ergens de lucht ingeschoten wordt. Het is je focus en zelfdiscipline die je stevig op je plek houdt. Aan elk van ons om er zelf voor te zorgen dat onze plek een hemel is in plaats van een hel. Daarom ook deel ik
je mijn ervaringen, omdat gedeelde smart en gedeelde vreugde ons sterker maken.

Van harte,

Isabelle Lambrecht

healer & coach