Volgens de wicca, staat deze lentemaan voor bescherming, vanwege de prille uitlopers. Welke ideeën wil jij nu beschermen? Welke wensen, die je de vorige maand voedde wil je nu beschermen? Wat doe je nu er collectief sprake is van maartse buien en aprilse grillen onder het mom van het corona virus. Wat zet dat bij jou in beweging? 

Alles is “bevroren” door de quarantaine (hier toch in spanje en in italie, waar we niet mogen gaan wandelen). Dit schept een ideaal moment om voor jezelf helder te krijgen wat voor jou ECHT belangrijk is in je leven en wat niet? Welke gedachten en gedragingen houden je gevangen en wat zou je graag bij jezelf tot bloei willen laten zien komen? Welk idee bescherm jij nu? Blijf jij het idee beschermen dat iets van buitenaf je kan aanvallen en gevaarlijk is?

Disclamer:  ik schrijf fouten en dat is ok, lees hier waarom

Op 5 april is er de super belangrijke samenstand van Jupiter en pluto, omdat er dan een krachtig kosmisch portaal opengaat. Dit portaal gaat over bevrijding en healing. Doe jij ook mee met de afstemming? Lees hier hoe ik het zal doen.

Deze volle maan is de net zoals de vorige volle maan een super maan, maar is de krachtigste supermaan van 2020. Hierdoor kunnen dingen echt wel heftig uitwerken. Zoals ik al voorspeld had, zal 2020 een jaar van barensweeën zijn, waarop de ene na de andere wee zich snel zal aandienen. Het is de bedoeling dat dit jaar de structuren op elk mogelijk niveau veranderen. Of je verwelkomt het of je valt ten prooi aan angst, paniek en onzekerheid. Als ik je een goed advies mag geven, verwelkom het dan maar en neem je verantwoordelijkheid als ziel op. Je krijgt tijd en ruimte om zonder de stress van de ratrace en werkdruk, bewust contact met jezelf te maken. Corona zorgt ervoor dat je geen excuus en minder afleiding hebt en dat je de ruimte krijgt om duidelijk contact met jezelf te maken.

Fysiek kan er heel wat overlast zijn omdat je de volle super maan hebt, De opening portaal op 5 april, de verhoging van de schuman frequencies van 7.28 hz naar rond de 50 hz & er zijn constant zonnevlammen dus je zenuwen staan onder behoorlijke druk, maag en darm ook want die mogen het allemaal verteren, hoofdpijn en druk in je skelet want je structuur veranderd, verhoogde hartslag omdat de frequentie verhoogt, … er speelt dus heel wat op heel wat niveau”s.

De nadruk in deze horoscoop

Wat me opviel is dat het 1ste huis en het 7de huis zwaar de nadruk leggen op deze horoscoop. De ascendant in waterman verwijst naar een onpersoonlijke benadering van het leven en een je focussen op hoe de maatschappij zou moeten functioneren. Het gevoel en het contact maken met jezelf is volledig onderschept. Huis 7, het huis van relaties in leeuw zorgt voor explosieve situaties zodat je door je eigen koelheid heen kan breken. Met deze stand wordt de idealistische facade, waarachter je je verbergt, aangepakt. Het is tijd om voor afkoeling van de angstpsychose die momenteel door de media, op alle mogelijke manieren aangewakkerd wordt. De maatschappij is een spiegel van hoe jij functioneert. Dus het is beter om te bedenken hoe jij natuurlijker en spontaner kan functioneren ipv te proberen de buitenwereld te veranderen.

Het is tijd om contact te maken met je leeuwenkracht, het er mogen staan en je eigen ruimte innemen. Ook zullen heel veel relaties onder druk komen te staan. Het is al ongeveer 1.5jaar dat ik meegeef dat het belangrijk is; om relaties die je niet meer dienen los te laten. Ik voorzie dan ook heel wat echtscheidingen in die landen waar mensen samen opgesloten zitten. Dit is nodig nu. Alles wat een gezonde leef en denkstructuur in de weg staat wordt onderuit gehaald. Wie niet vrijwillig verantwoordelijkheid wil nemen voor zichzelf, zal vanzelf voor blok gezet worden waardoor keuzes niet meer te vermijden zullen zijn.

Al lang klinkt vanuit de aarde de collectieve roep naar een mooier, rijker en boeiender leven. Het universum beantwoord en het nodige wordt hiervoor nu gedaan.  Helaas is de mens is zo hardleers en koppig als gaat om te veranderen, waardoor pittige situaties nodig zijn om door te dringen. Liever volharden in de boosheid en lijden dan in angst te leven om iets moois te verliezen.

Het leven mag mooi, rijk en boeiend zijn. Je mag je goed voelen in eigen vel en thuiskomen in jezelf.

Kijk eens bij jezelf, als alles goed gaat in je leven wat denk je dan? “ Mooie liedjes duren niet lang, of het zal me wel weer ontnomen worden of dat kan niet goed komen of geluk is niet voor mij weggelegd?…… De onbewuste angst om iets goeds en moois te verliezen zorgt ervoor dat je als mens liever in de shit leeft. Dit blijkt minder erg te zijn dat iets moois te verliezen. Ik heb in mijn eigen leven dit onbewuste mechanisme aan het werk gezien en zie het heel duidelijk in mijn coaching praktijk. Pijn en lijden is gemakkelijker te dragen dan het verlies van iets moois of dierbaars. Denk hier gewoon eens over na, want dat is een heel belangrijke blinde vlek, waardoor mensen de vermeende voordelen van lijden en pijn onbewust in standhouden.

Leer te vertrouwen op jezelf en je zal merken dat je niks meer hoeft te verliezen en dat mooie liedjes je hele leven kunnen blijven duren.

Zolang je blijft kiezen voor angst voor verlies, zal je leven een angstig leven vol verlies zijn. Echter met de verhoging van de energie nu zal dit patroon moeilijker en moeilijker vol te houden zijn. We zijn namelijk collectief de omslag aan het maken. Angst is onnodig het zorgt enkel voor lijden.

Supermaan in weegschaal

Deze maan wil balans brengen, haar doel is inzicht te verkrijgen, bewustwording en communicatie. Als je enkel leeft vanuit je denkpool raak je vanzelf de kluts kwijt. Door in het nu te leven en in te voelen wat iets met je doet, krijg je een duidelijke aanwijzing over welke voor jou de beste richting is. De kracht van de weegschaal is dat de mogelijkheid bezit om het mentale veld in balans te houden via het emotionele veld. Met andere woorden eerst invoelen (= contact met je hogere zelf) en dan je denken gebruiken om te scheppen.

Zeus conjuct maan, laat zien dat het hier nu gaat over het verhogen van je kracht en autoriteit door het overwinnen van moeilijkheden. Door vertrouwen, leiding te nemen over je eigen leven. Leider worden van je eigen leven.

De inconjuctie maan en neptunus toont dat je wel bij je gevoel zou willen komen maar dat je door het verziekte denken ernaast grijpt. Het verwijst ook naar de kudde geest die je leven verziekt. Neptunus is de planeet van verzieking door onnatuurlijke stoffen (allopatische medicijnen en drugs) en ze heerst over de pijnappelklier en de thymus. De 2 belangrijkste delen in het lichaam waarmee je de hogere energieën, oppikt.

Neptunus kan je zien als je geestelijke hygiëne. Men spreekt altijd van de fysieke hygiëne, maar is dat echt wel zo belangrijk? Jasper Buikx, microbioloog en hoofd van microbenmuseum ARTIS-Micropia, vertelt dat je zonder virussen niet kan overleven!!!!! Waarom spreekt men nooit van geestelijke hygiëne? Ik ben nu veel gezonder dan 20 jaar terug, dankzij mijn geestelijke hygiëne. Mijn vraag aan jou: ‘ Hoe staat het met je geestelijke hygiëne?’ Wat woekert er in je geest? Het vergt zelfdiscipline en de moed om zelfbewuste keuzes te maken. Dit wordt kinderspel als er geen angst in het spel is. Het voordeel van de energieverhoging is dat de zware lagere energievelden, gecreëerd door angst, zullen verdwijnen. En dan zal de mens massaal reuzenstappen maken. Dankzij de mensen die nu de moed en zelfdiscipline hebben om de hogere energie te verankeren door zelf bewust zijn en het maken van gezonde keuzes.

Uranus half vierkant neptunus wil uit de status quo. Het kan zorgen voor heel veel inspiratie maar brengt ook onrust als je ervaart dat je huidige wensen je niet echt meer vervullen noch hoop geven. Kijk uit voor onpraktische acties. Wordt je bewust  van wat wel nog vervulling geeft en wat niet.

Zon half sextiel neptunus gaat over je dromen en wensen, waarvoor praktische stappen nodig zijn. Door te blijven dromen zal je niks veranderen als je geen bewuste keuze maakt en de nodige praktische stappen zet, (hoe klein ook).

Mars half vierkant neptunus gaat over hoe je leiding neemt. Nog teveel probeer je dit door je te doen gelden ( je wil opleggen). Lukt dat niet val je in een soort van apathie. Het leven wordt leuker en boeiender als je je verbeeldingskracht gebruikt. Geef voeding aan dromen die je echt vervulling geven ivp valse zekerheid.

We zitten in heel spannende tijden maar alles dient ons hoger goed.

Wil jij extra ondersteuning in dit proces dan kan je ook nu weer inschrijven voor de super krachtige groepshealing, die doorgaat vanop afstand. Ik stem me op je af via je doopnaam. Al sinds 2016 gaan deze elke 2 weken door en hebben ze al vele mensen geholpen hun persoonlijke groei te versnellen. Lees hier ervaringen van de groepsleden. Energetische blokkades worden hierbij weggenomen en 10 dagen later, krijg je extra inzichten en tools via het uitgebreide verslag. Kost maar 18€ ofwel 125€ abonnement (7+3 gratis). Inschrijven tot  8 april om 23u via isabelle@zichtbaar.be

Wil jij ook anderen helpen om bewuster te leven, deel dan gerust dit artikel.

Van harte

Isabelle Lambrecht 

healer & bewustzijnscoach

 

Inschrijven groepshealing maan
Graag inschrijven voor de 2wekelijkse nieuwsbrief