Symboliek en beelden belangrijker dan je denkt

Voor zijn beelden en symbolen een taal op zich, een taal waarmee je heel snel iets essentieels meegeven.

Wie al meegedaan heeft met de groepshealingen weet dat ik altijd een beeld doorkrijg en dat ik dan deze boodschap vertaal. Wie al coaching bij mij gedaan heeft weet hoe krachtig het is om met beelden te werken.

Ik kan dan ook niet anders dan weer te genieten van de accuraatheid van de huidige symbolieken

Momenteel zijn er 2 symbolen die in enorm de kijker staan

DE MONDMASKERS   en deze bestaat uit 2 essenties : de mond en masker.
– Bij mond denk ik direct aan zelfexpressie, jezelf een stem geven, voeding, ademen, de liefde betuigen. Het toont dat we collectief bezig zijn met bewustwording omtrent deze thema’s: zelfexpressie, jezelf de nodige ademruimte geven, het uiten van je eigen waarheid, jezelf voeden met wat heilzaam is voor jou en het betuigen van liefde.

– Bij maskers denk ik aan leugens, verleiding, ontmaskering.  De leugen van zelfafwijzing die jou in de slavernij van angst houdt, wordt momenteel ontmaskert. Terwijl de verleiding hard zijn best doet om je macht en rechten te bljiven afgeven.

CORONA VIRUS   Gewoonweg schitterend;
– Corona is het spaanse woord voor kroon verwijst de kroon om het eigen hoofd zetten = plexus solar = teken leew = thema macht en onmacht.

-Virus is iets dat je onder de leden hebt, een proces dat zich IN jou afspeelt en verwijst naar een zeer diepgaand genezingsproces = een natuurlijk spontaan proces  en daarmee iets dat goddelijk is en van een hoog niveau. Virussen kan je niet vermijden want ze zijn de natuurlijk biotoop van de mens. Dus er wordt ook verwezen naar een herstel van het contact tussen mens en natuur.  Een virius is een natuurlijk gevolg van een bio-logisch reactie van je lichaam maw een virus is een gevolg van genezing. Onderaan dit artikel geef ik meer duiding over virussen, volgens de ontdekking van de Dr Geert Hammer (de germaanse geneeskunde)

Ook als er sprake van een verborgen agenda, de goddelijke ALmacht heeft altijd het laatste woord. Ook al willen de nietige grote mannen op aarde de mens onder volledige controle krijgen, het zal zich tegen hen keren. Het duister zal vallen in de put die ze voor het licht aan het graven zijn.

Dus lieve mensen, de grootste shock is voorbij laat nu maar jullie angst los, neem bewust deel aan het bevrijdingsproces dat bezig is, laat elke vorm van onmacht, twijfel en onzekerheid los en straal als een koning(in),  het ware lichtwezen dat je bent

We zijn in proces = beweging, het enig wat je dient te doen is je evenwicht en balans vinden. Lukt het niet dan is 1 coaching bij mij een goeie tip!