Zo de eerst is binnen om het spel grof te spelen: in spanje, galicie is er de vaccina”plicht”.
Dus mensen, het is tijd om massaal de procedure op te zetten om je als vrije soevereine mens te laten verklaren dan is een verplichting ONMOGELIJK en een BOETE ook ONMOGELIJK.
We hebben nog altijd de vrije wil en een boete kan je afwijzen als je die juist motiveert !!!!!

Spelregels vallen onder contractrecht !

WEET ze opereren onder contractrecht waardoor er geen mensenrechten meer zijn. Ken je de spelregels dan kan je het spel naar je hand zetten.
Het spel wordt hard gespeeld en nu wordt het kaf van het koren gescheiden. Lets play the game, Ze kunnen de boom in, ik ben een soevereine LEVENDE mens en ik ga niet akkoord.
WIl je jezelf verliezen, ga maar akkoord maar wil jij jezelf blijven, sluit gerust aan en mail me isabelle@zichtbaar.be. door ons te verbinden en elkaar te steunen en te bemoedigen zal het je lukken om stand te houden en buiten deze verderfelijke matrix te blijven.

Matrix is illusie

De matrix is een illusie die maar kan bestaan zolang er mensen in meegaan. Die de mens in stand houden door er geloof aan te hechten !!!
Ik heb duidelijk gevoeld dat de 2 tijdslijnen op aarde losgekoppeld zijn en duidelijk afgebakend : 2 dimensies. Heel benieuwd hoe dit zich verder zal vormgeven.
Dus mail me zodat je kan aansluiten op dit gemeenschappelijk veld van vrije zelfbewuste mens (ik heb een energetisch krachtveld opgezet en elke mens die me mailde vrij te willen zijn, is daarin opgenomen. En met elke mens die aansluit wordt het veld krachtiger en machtiger). Via email kan ik jullie ook blijven bereiken mocht fb komen weg te vallen. Versterk verder je mind door dit boekje te herlezen totdat je het begrijpt en geen weerstand meer voelt. Het  boekje vind ik zelf een mooie steun en bekrachtiging
Ban elke, maar dan ook elke vorm van twijfel of ja maar…….het is nu echt zwart of wit. De 144 000 uit de bijbel zullen zich nu kenbaar maken en met hun kracht en moed een krachtveld opwekken ter bescherming. Je kan enkel van deze bescherming genieten als jij echt bereidt bent om je angst los te laten, en nee te zeggen tegen de duivelse plannen. Dat is een persoonlijke keuze die elk van ons nu dient te maken.

Vertrouwen

Vertrouwen = trouw willen zijn aan de goddelijk essentie in jezelf is je krachtigste troef. Ik doe in elk geval mijn naam eer aan: isabelle betekent gewijd aan god of eer aan god.
Woorden en namen zijn krachten dus mss helpt het je om de naam isabelle te zien en om van daaruit een beschermingsveld te zien. Voel jij je beter met een andere naam of woord gebruik dan deze. Zo zie ik het beschermingsveld dat ik uitgezet heb. Het woord corona zie ik als een dichtgetrokken net waarin mensen gevangen zitten.
BLIJF UIT DE PANIEK want paniek is ja zeggen tegen deze illussie, is het contract met die geldwolven bestaansrecht geven.
In de wet staat duidelijk dat moeten (verplichting) kunnen betekent want ze handelen onder contractrecht en een contract kan maar gesloten worden als dit VRIJWILLIG gebeurt. Hiervoor bedienen ze zich van legalese taal waardoor de betekenis anders is dan je denkt !!!! En dit doen ze in het geheim waardoor enkel echte vrijbuiters en mensen die houden van de waarheid er spontaan tegenop staan. EN wie opstaat krijgt de juiste info. Ik besloot op 100% op te staan en toen kreeg ik de info “aangereikt” na intensief zoekwerk.
Join de club, ik deel alles met je wat ik weet. Ben het nog aan het bundelen en samenvatten en vanaf vrijdag vermoed ik dat ik de eerste info en documenten kan delen. De belangrijkste 2 zijn je Life live claim en de manier waarop je jezelf gaat identificeren dus je nieuwe identificatiebewijs,
Waardeer je mijn werk en heb je er steun aan,  kan je hier een gift (groot of klein, maakt niet uit) https://www.doneeractie.nl/steun-actie/-49944
Ik ben vol vertrouwen omdat ik leef vanuit mijn geweten en contact met mijn goddelijke essentie, er is geen reden tot paniek, noch angst !!! Samen kunnen we het.
:Isabelle: vdf lambrecht
healer, bewustzijnscoach, psychotherapeut,
Geld inzamelen | Doneeractie.nl