Het FEIT dat virussen een natuurlijk en biologisch fenomeen zijn, een fysiek antwoord binnen een genezingsproces, is een waarheid die door geldbeluste en corrupte mensen het zwijgen opgelegd werd. 

Dokter, theoloog en internist Geert Hamer heeft dit wetenschappelijk, aan de hand van hersenscans bewezen. Verder had hij een bijzondere hobby: patenten uitvinden. Bv. het a-traumatisch snijdende Hamer-Scalpel voor plastische chirurgie, dat met een 20-voudige scherpte van een scheermes snijdt; een speciale botzaag, eveneens voor plastische chirurgie; of een zich steeds de lichaamscontouren automatisch aanpassende massage ligbank; alsook een apparaat voor transcutane serumdiagnose. Een veelzijdig en gepassioneerd man met een droom om met de inkomsten die hij uit zijn patenten ontving een artsenpraktijk voor arme mensen in Zuid-Italië te beginnen, zonder geld voor consulten te vragen. 

Toen de doorgedraaide Italiaanse prins V.E. van Savoyen zin had om iemand neerschieten,  werd dr. Hamers zoon Dirk, die nietsvermoedend in een boot lag te slapen, levensgevaarlijk getroffen. De doodsstrijd duurde 4 maand (jaar 1978). Kort na de dood werd bij Dr Hamer teelbalkanker vastgesteld.  Dit was voor hem het startsein om op onderzoek uit te gaan, want hij was een kerngezonde man en linkte de kanker aan de schokkende gebeurtenis met zijn zoon.  Zo ontwikkelde Dr. Hamer  eind jaren ’80 vijf biologische natuurwetten waaraan alle ziektes voldoen. Hij ontdekte, dat elke ziekte een biologische, psychische en /of sociale betekenis heeft. Ook de plaats, waar het zich manifesteert, heeft een rede. Drie elementen werken synchroon: de psyche, de hersenen en de organen of lichaamsdelen. Hij ontdekte ook hoe feilloos de bio-logie of de logica van het lichaam werkt en begreep de functie van virussen en bacteriën. 

Hieronder meer  informatie  omtrent virussen en bacteriën uit de ontdekkingen van dr Geert Hammer, de germaanse geneeskunde

Microben als eerste levensvormen

Gedurende de eerste 2,5 miljard jaar waren microben de enige organismen die de aarde bewoonden. Geleidelijk aan ontwikkelden zich daaruit andere levensvormen, waaronder planten, dieren en mensen. Naar schatting overtreft het aantal microbiële cellen dat in het menselijk lichaam verblijft (bekend als het “menselijke microbioom”) de lichaamscellen in een verhouding van bijna 4 tot 1. Vanwege hun symbiotische relatie met het menselijk organisme en hun vitale rol bij het in stand houden van de lichaamsweefsels, zijn microben onmisbaar voor onze overleving.

OPMERKING: De placenta die de zich ontwikkelende foetus met de baarmoeder verbindt, is niet steriel, zoals eerder werd gedacht, maar herbergt een rijke verzameling bacteriën. Mycobacteriën zoals TB-bacteriën worden via de moedermelk aan de pasgeborene toegediend.

De theorie dat bepaalde “ziekten” worden veroorzaakt door “pathogene microben” is een van de meest hardnekkige doctrines van de moderne geneeskunde. Deze algemene opvatting is grotendeels toe te schrijven aan het feit dat microben aanwezig zijn op de plaats van een “ziek” orgaan. En aangezien de activiteit van microben gepaard gaat met zwelling, koorts, ontsteking, pus, afscheiding en pijn, wordt aangenomen dat microben de oorzaak zijn van “infectieziekten“. Vergelijkbaar met het idee dat een “abnormale” groei van kankercellen leidt tot de ontwikkeling van een “kwaadaardige” tumor, wordt ten onrechte aangenomen dat microben die buiten hun normale bereik groeien (zie immuunsysteemtheorie) resulteren in virulente “infecties”. Microben veroorzaken geen ziekten, maar spelen in plaats daarvan een vitale rol tijdens de genezingsfase.

Lees hier meer DE VIERDE BIOLOGISCHE WET Het Ontogenetische Systeem van de Microben

Erfelijke ziekten begrijpen in samenhang met de Germaanse Nieuwe Geneeskunde – PDF

000 BIOLOGISCHE SPECIAALPROGRAMMA’S – OVERZICHT AANGPAST

De 5 biologische wetten van Hamer (1) zeer goeie korte samenvatting

00 Book-Dutch

 

Aajonus Vonderplanitz

voedingsdeskundige, voedselrechtenactivist, deed veel onderzoek naar virussen, bacteriën, schimmels, juridische strijd in verband met onwaarheden over voeding. Spreker en auteur. Hij stierf in 2013 onder mysterieuze omstandigheden. Er gaan geruchten rond dat hij vermoord is vanwege zijn grote kennis over virussen die hij verspreidde. De corona pandemie in 2020 is jaren van te voren gepland. De waarheid over virussen moest geheim blijven. (1947-2013)

Amerika Lezing 2009
 
Aajonus Vonderplanitz: Hoeveel mensen weten dat een virus niet leeft? In de geneeskunde is dit al heel lang bekend, dat je geen antibiotica kunt geven voor een virus, omdat het geen levend organisme is. Iets dat niet leeft hoef je ook niet te doden. Een virus heeft geen celkern en ademt ook niet. Er zijn geen werkende functies. Virussen zijn gewoon geen levende organismen.
 
Wat zijn virussen dan wel? Het zijn deeltjes eiwit. Het zijn zepen en oplossingen. Je lichaam maakt virussen aan om weefsels op te lossen, die veel te giftig zijn. Deze weefsels zijn voor parasieten, schimmels en bacteriën veel te giftig om op te eten. Te giftig, zoals wanneer je chemo en stralingen hebt gehad.
 
Parasieten, schimmels en bacteriën proberen dat dode weefsel op te eten, maar dan gaan ze dood door vergiftiging. Waar gaat dan al dat besmettingsgedoe door virussen over? Dat is net zoiets als zeggen “wasmiddel is besmettelijk”. Want iedereen gebruikt het. Iedereen wast elke dag. Dus dan raak je ook meteen besmet. (Iedereen lacht).
 
Het is niet voor niets dat in bepaalde seizoenen verkoudheid en griep ontstaan. Er zijn 300.000 virussoorten. Elke soort pakt slechts een klein deeltje van een cel aan en demonteert het. Een virus lost ALLEEN een specifiek stukje weefsel in die cel op. De farmaceutische industrie zegt dat een virus de hele cel oplost, maar dat is niet waar. Een
virus lost een specifiek stukje weefsel in een cel op, zonder dat het de integriteit van de hele cel beschadigt.
 
Helemaal oplossen gebeurt alleen als meer virussen tegelijk een zeer giftige, vervuilde cel aanpakken. Dit kan komen door industriële vervuiling. De medische geneeskunde zorgt ervoor, dat cellen vergiftigd raken. De farmaceutische industrie en voedingsindustrie bombarderen ons met te veel giftige stoffen. Meestal treden er bij mensen maar één of twee virussen op.
 
Dat meerdere mensen virussen krijgen wil niet zeggen dat daarmee ook het virus besmettelijk is. Nogmaals: virussen zijn niet besmettelijk. Als iedereen ’s zomers gaat zonnen en verbrandt, betekent dit ook niet dat de zon dus besmettelijk is.
Aids is ook niet besmettelijk. Het aidsvirus is door de mens gemaakt. Het is niet zomaar komen aanwaaien. Het is een lymfanoom virus van een schaap en een leukemievirus van een rund. Een door mensen gemaakte virus. Geïnjecteerd in de bevolking door uw militaire regering. Als experiment in biochemische oorlogsvoering.
 
Weet u op wie men dit wilde testen? Weet u wie ongewenst waren? De homo’s. De homo’s in New York, Los Angeles, Houston en San Francisco. Zij waren het doel. Herinnert u zich nog, dat ze daar in de jaren 70 en 80 hepatitis kregen? Dat kwam door intensief medicijngebruik. Ze kregen dit door hepatitis B-vaccins. In die steden werd met het virus
gevaccineerd.
 
10% van de mensen was niet homoseksueel. Daarom had 10% van de niet-homoseksuele inwoners toch dit virus. Omdat de overheid dreigde betrapt te worden, gingen ze het ook in andere steden toepassen.
Toen is het virus ook aan de pokkenvaccins toegevoegd. Want waarom wilden de Britse en Amerikaanse overheid anders 125 miljoen pokkenvaccins beschikbaar stellen? We praten hier over biljoenen dollars. Ze hebben een medische catastrofe veroorzaakt.
 
De Britse en Amerikaanse overheid waren zogenaamd hoogontwikkeld op medisch gebied! Raad eens hoeveel landen in de schulden zijn geraakt voor de medische hulp die ze kregen? 27 Afrikaanse landen hebben schulden gemaakt voor een pokkenvaccinatie die hun inwoners eigenlijk vergiftigd heeft. Niemand heeft zomaar aids gekregen in Afrika. Alleen mensen die ingeënt zijn tegen pokken, hebben aids gekregen.
 
Aids krijg je doordat het overgedragen wordt via bloed. Maar je kunt GEEN aids krijgen door seks, zoenen of iets anders. Het moet echt in je lichaam geïnjecteerd worden. Zelfs als je bloedt door anale seks, kun je geen aids krijgen.
 
Dr. Strucker toonde aan dat een ejaculatie maar twee virussen bevat. Virussen kunnen zich niet voortplanten, omdat ze niet levend zijn. Ze zijn gemaakt door cellen om het lichaam te reinigen. Een virus is dus een zeep en een oplosmiddel.
 
Als je last begint te krijgen van slijm in je neus, dan maakt je lichaam een middel aan om het slijm op te lossen. Dat is een viraal element. Het reinigt en zal zorgen voor een flinke loopneus. Dus als je een loopneus krijgt is dat een goed teken. Het wil zeggen dat je neus een oplosmiddel heeft gemaakt. Een virus is niet slecht, zoals beweerd wordt. Het is iets goeds. Je lichaam maakt virussen met een bepaalde reden. Om beschadigd weefsel te verwijderen. En om daarna weer nieuw weefsel te kunnen aanmaken. Op die manier kun je
gezond blijven.
 
Als je cellen steeds doodgaan en je maakt geen nieuw cellen aan, word je ziek en sterf je.

https://www.zichtbaar.be/belangrijke-uitspraak-europese-hof-over-vaccinatie/

https://www.zichtbaar.be/robert-kennedy-jr-fileert-in-verpletterd-rapport-vaccin-agenda-van-bill-gates/

https://viruswaarheid.nl/

https://www.vaccinatieschade.be/