Deze volle maan is de afrondingsfase van de verdiepingsfase die inging, met de verduistering van 6 & 21 januari. Op 6 januari was er de zonsverduistering in steenbok, die haar pijlen richtte op je structuur en fundamenten en op 21 januari was het de maansverduistering die je de moed gaf om dieper in te dalen.

Er werden dit jaar heel veel dingen in gang gezet die voor een diepgaande en structurele verandering in je leven zullen zorgen. En daar laat de volle maan nu haar licht op schijnen, zodat je je bewust kan worden van waar jij mee bezig bent. 

Vanaf nu tot half juli is er ontzettend veel healing, bescherming en begeleiding.

Volle maan in boogschutter

In boogschutter kom je gemakkelijker en dichter bij je eigen innerlijke waarheid wat belangrijk is nu we de eerste verdiepingsronde van dit jaar afsluiten. Kijk terug naar de afgelopen 5 maand, wat ging vanzelf en wat liep fout. Het is belangrijk dat je er nu bij stil staat want op 2 juli start de volgende ronde, met de zonsverduistering in kreeft. Kreeft is het teken van het thuiskomen, het goed in je vel zitten. Maar daarvoor dien je te weten wat jij nodig hebt om je goed te voelen. Hoe is je huidige structuur? Geven je huis, gezondheid, relatie, hobby’s en plannen, werk en financiën je een goed gevoel? Waar en hoe rem jij jezelf nog? Waar wijs jij nog je eigen wijsheid en waarheid af?

Gebruik de kracht van boogschutter om te ontdekken waarover je enthousiast wordt, wat je levensvreugde en vleugels geeft.

Jupiter (heer van boogschutter) staat retrograde waardoor je uitgenodigd zal worden om stil te staan bij je eigen waarheid en stuk. Om te ontdekken of jij al leeft vanuit je innerlijke waarheid of dat jij nog je innerlijk weten afwijst.

Jupiter- Uranus zorgt sedert 6/6 voor een quantumsprong. Dus onverwachte mogelijkheden inzake het ontwaken. Je kan nu letterlijk en 7-mijlsstap zetten en doorbreken naar je energetische wezen. Wees je bewust van je eigen unieke zijn. Van het feit dat je authentiek bent en dat niemand je daardoor kan zeggen wat je moet doen. Je kan alleen maar zelf ervaren, voelen en van daaruit bewuste keuzes maken. Deze krachtige energiepoort sluit zich terug op 7/1. Wil je er het maximum uithalen sluit je dan zeker aan bij de groepshealing die doorgaat op 17/6 & 2/7. Gaat door vanop afstand na 23,30u en zelf hoef jij niks te doen.

Ook voor tweelingzielen en relaties die ondersteunend zijn, is de energie nu uitermate voedend en versterkend. Hierdoor kunnen oude wonden veilig geuit en losgelaten worden. Dit vanaf 6/6 tem 25/6)

De driekhoek cers, juno en chiron zorgt voor diepgaande healing vanaf 11/6, met een piek op 28/6 en eindigd op 12/7. Deze energie helpt je om meer vanuit je hart en overgave te leven. Hierdoor zullen mensen weer in staat kunnen zijn om hun tweeling ziel te herkennen en aan te trekken.

Venus chiron sextile 13/6 zorgt voor diepe healing op het gebied van relaties, zowel met anderen als met geld als met materie als met je eigen creativiteit. Je leven kan maar mooi worden als jij leeft vanuit het contact met jezelf. Leer keuzes te maken die je goed gevoel ondersteunen in plaats van je idee van veiligheid.

Raar fenomeen op 14/6 omdat mars een aspect maakt met de 3 trage planeten, nl neptunus, saturnus en jupiter. Hierdoor komen grote mogelijkheden vrij. Wees je op deze dag bewust van de kracht van aantrekking. Wat je op deze dag denkt zal zich pijlsnel manifesteren. Oppassen geblazen met wat je wenst want als je het wenst vanuit een intentie van angst (= niet-liefde) zal enkel jij er schade van ondervinden. Wees je bewust van je intenties op deze dag en gebruik deze dag om je dromen voeding te geven. Je spirituele energie kan sterk toenemen dus maak je aura groot zodat al je energie er ruimte in vind. Je kan ontdekken dat als je je seksuele energie bewust richt, je ermee kan scheppen en healing brengen. 

Kijk eens hoe jij je kundalini energie gebruikt? Om te vechten en weerstand te bieden of om te scheppen en te harmoniseren.

Maan inconjunct juno kan zorgen voor een botsing tussen je emotionele en relationele behoeften. Je zou voorbeeld je partner of je nieuwe partner als te emotioneel ervaren of omgekeerd kan het juist zijn dat jij nu overemotioneel reageert.

Uranus vierkant juno kan zorgen voor een valse start omdat de angst voor afwijzing je in het gelaat spring. Je kan moeilijk een keus maken omdat beide voor en nadelen hebben, zowel het alleen zijn als het in relatie zijn. Stel jezelf dan de vraag: “ wat is er belangrijker: me veilig voelen of geleefd hebben en vele momenten gehad te hebben waarbij je je goed in je vel voelde”. Angst is een gevangenis, veiligheid de kooi waarin je zit. Leven is vrijheid en stromen.

Jupiter vierkant neptunus is een groot test moment. Je zal geconfronteerd worden met een test in zelfvertrouwen of trouw blijven aan jezelf. Deze test zal onder de vorm van  “gezichtsverlies of een teleurstelling”  naar je toekomen. Ervaar je nog gezichtsverlies of teleurstelling dan leef jij nog niet vanuit je wetend voelen maar leef je nog vanuit je denkend voelen.  Jupiter en neptunus hebben met vissen te maken met geloof en het hogere plaatje. Deze energie kan je bergen laten verzetten omdat deze je uitnodigt om grote dromen te koesteren en vorm te geven. Dit kan zorgen voor groot optimisme maar zorg ervoor dat het gefundeerd is vanuit je gevoel. Anders bouw je enkel luchtkastelen waar niemand iets aan heeft. Zelfoverschatting versus trouw zijn aan je gevoel en daarmee de realiteit in de ogen kijken. Dromen kunnen nu echt gerealiseerd worden.

Mercurius conjunct venus in kreeft 11de huis zal je de moed geven om de ander te vertellen waarom je van hem/haar houdt, wat je waardeert in de ander. Of jij kan waardering krijgen van anderen om wie je bent. In deze energie kan je met elkaar communiceren vanuit respect en waardering. Een ideale tijd om dingen uit te spreken en uit te klaren en om je waardering te uiten.

Vesta conjunct uranus in 10de huis in stier zal je pushen om authentiek te zijn en je laten ontdekken hoe jij de wereld mooier kan maken gewoon door spontaan en authentiek te handelen.  Je zal merken dat je fantasie en creativiteit op een hoog niveau zullen werken. Je zal ruim de mogelijkheid krijgen om creatief te zijn in relaties en situaties. Los de dingen op of stuur ze bij vanuit je creatieve, spontane invallen. Uranus is de rebel die durft verandering aan te brengen.

Mars oppositie saturnus en pluto zal je sterk de invloed van je ziel laten voelen. Je kan sterke voorgevoelens krijgen of je getrokken voelen naar een bepaalde plek. Je kan de frictie en strijd,  die je handelen vanuit angst oproept, nu heel sterk voelen. Voel hoe die haaks staat op wat je ziel wil. Wees je bewust of je een dwang of een roep voelt. Een dwang is een moeten waaraan je een logische verklaring kan geven. Een roep is een gevoel dat je niet kan verklaren. Mars zal daar de controle over willen nemen. Hier is het belangrijk dat je leert stromen in plaats van “ in de aanval of weerstand te gaan”. Stel jezelf de vraag of jij verantwoordelijkheid neemt voor jezelf of dat jij het probleem nog bij de ander neerlegt.

Mercurius conjunct zuid knoop kan je helpen om inzicht te krijgen in je eigen patronen en blinde vlekken. Het toont je ook in welk vertrouwd gedrag je terugvalt als er iets voorvalt. Het is belangrijk dat je dit erkent zodat je dit gedrag kan vermijden in de toekomst. Patronen remmen je vrije doorstroming en zijn. Het is belangrijk dat je altijd neutraal bent en naar je gevoel blijft luisteren.  Ontdek welke vormen van kritiek of manipulaties jij gebruik maakt.

Het beeld dat ik doorkreeg voor deze volle maan is er harde aanééngekoekte aarde rondom jou is, waardoor je wortels weinig ruimte krijgen en het water er niet in kan sijpelen. Deze harde koek rondom jou wordt nu losgewoeld zodat jij eindelijk ademruimte kan krijgen en je wortels sneller kunnen groeien. Hierdoor kan jij nu een groeispurt doormaken. Voel jij je vastlopen dan kan je dit beeld gebruiken. Zie dan aangekoekte aarde rondom je en zie dat die losgewoeld wordt en voel je vanzelf vrijer worden

Ga los, durf je waardering te uiten, durf te kiezen voor liefde, durf authentiek te zijn en weet dat het de bedoeling is dat het leven op aarde een feest is. Alleen zijn we collectief vergeten wat het feest inhoud omdat we te lang in angst en zelfafwijzing geleefd hebben.

Geloof me, het is een waar feest om te leven vanuit dat wat je goed gevoel geeft in plaats van te leven vanuit angst en alle schuld en problemen bij anderen te leggen.

Groepshealing als houvast.

Ik verneem van de meeste groepsleden dat de groepshealing een enorme houvast is in deze woelige tijden. Met de healing kan ik ervoor zorgen dat je minder overweldigd wordt door de energie waardoor je ze beter en sneller kan integreren. De draagkracht van de groep zorgt er ook voor dat meer frequenties bereikbaar zijn voor elk groepslid. En met het verslag achteraf krijg je inzichten en tools die je tot steun kunnen zijn nu. Zelf hoef jij niks te doen want de groepshealing gaat door vanop afstand na 23.30u terwijl de meeste mensen slapen. Kost 15€ incl verslag en je kan enkel inschrijven via email isabelle@zichtbaar.be tot 17 juni om 23.30u.  Ontdek hier de feedback van groepsleden. Hier alvast 2 reacties die eigenlijk de ervaring van de meeste samenvatten.

Jeetje mina wat treffend is deze sessie alweer… pffff echt zo prachtig maar ook wel beetje eng hoe je de speerpunten in mijn leven van dit moment raakt…. WoW ben er stil van ❤️

Dag Isabelle
Ik teken in – je verslagen en inzichten- brengen me een duidelijkheid en een houvast. Thks L

Deel gerust dit artikel als je anderen een steuntje in de rug wil geven.

Van harte

Isabelle Lambrecht

Healer & Coach