Volle maan 2 sept in vissen een vleugje magie is mogelijk

Wassende tot volle maan, is goed voor opname van vitaminen opnemen en herstel van krachten of aanvulling van tekorten.  De lever is nu volop aan het werken.  Eiwitten worden goed verteerd en omgezet in materiële bouwstenen. Vermijd Zuiveringskuren zijn nu totaal zinloos, en zelfs gevaarlijk, want de nieren werken op een laag pitje.

Afnemende maan van vol naar nieuw is ideaal voor reiniging. De lever is volledig uitgeput en de nieren gaan op volle toeren om ons lichaam te ontdoen van alle ballast. Het is nutteloos nu dure vitaminepreparaten te slikken, immers het grootste deel daarvan wordt via de nieren en uitscheidingsorganen weer losgelaten.  Nu is het de tijd voor zuiveringskuren en vastenkuren.  Veel drinken is gedurende deze periode een noodzaak, want voor dit zuiveringsproces hebben de nieren veel vloeistof nodig.  Alcohol werkt nu tweemaal zo nefast als bij wassende maan.

Het is ook wenselijk nooit een operatie te laten gebeuren als de maan in het teken loopt dat behoort bij het te bewerken lichaamsorgaan.

Volle maan in vissen werkt in op de voeten. Ideaal voor voetmassage, voetreflexologie, wandelen en aandacht voor hoe jij je levenspad bewandelt. Metafysisch staan je voeten voor het pad dat jij bewandelt. Het hoe jij jezelf vrij en vreugdevol door het leven draagt. Er staan, vanuit het vertrouwen in jezelf en hoe lichtvoetig (flexibiliteit) jij jouw pad bewandelt. Uit de voeten kunnen met je zieleopdracht, op eigen benen staan, balans, en de basis in je leven. Lees hier meer over voeten

Volle maan in vissen, brengt je gevoel van je niet gezien en erkend voelen sterk op de voorgrond. Het laat je ook bewust worden van de vele mogelijkheden die jij nu ter beschikking hebt om je zelf zichtbaar te maken om je stem klaar en duidelijk te laten. Met volle maan in vissen herinner je hoe je jezelf kan herbronnen door je regelmatig terug te trekken in je droomwereld en hoe je deze dan kan naar buiten brengen door er trouw aan te zijn en erin te geloven. Want jij bent namelijk het instrument dat jouw wensdroom en potentieel van je ziel kan realiseren. Scheppen bestaat uit 2 componenten, wensen/dromen en focussen/vertrouwen. Met focus bedoel ik enkel dat je er gericht en bewust voor kiest.

Waarom zijn die 2 wekelijkse maan rapporten zo waardevol?

Omdat de maan energie verbonden is met je specifieke behoeften, noden en jouw programmatie. Bij elke mens loopt een programmatie, totdat je voldoende zelfbewust wordt om weer te leven vanuit je ware essentie en kern. Jouw programmatie zijn je gewoontes en denkpatronen (je oordelen en verwachtingen). De maan is letterlijk de ingang op aarde omdat ze verbonden is met de moeder, emoties en hechting. Emoties bepalen je gezondheid dus de maan legt ook de zwakke plek bloot die zal uitwerken als jij je slecht in je vel voelt zitten.

Laten we er nu nog de volkswijsheid bijnemen (de spreekwoorden) dan zie je direct met welk thema”s er actueel of aan de orde zijn. Volle maan in vissen = voeten. De zin hieronder die een emotie bij jou oproept is het thema dat jij nu mag in balans brengen. Lukt dit niet kan je altijd een coaching bij mij boeken, het is mijn specialiteit om het innerlijk gezag te herstellen. Ik ben een vis in hart en nieren.

– aan de voeten van Gamaliël zitten (=aandachtig luisteren naar de les die een wijs persoon meegeeft). De les die we nu collectief krijgen is om angst los te laten en eindelijk de belofte van je ziel waar te maken. = het gezag over je leven terugnemen =het innerlijk gezag en weten weer op de eerste plek zetten.

de voet dwars zetten (=iets verhinderen of bemoeilijken) : wat wil jij verhinderen of moeilijker maken dan het is? Vanwaar je onmacht?

– het gras voor de voeten wegmaaien (=d alle kansen ontnemen) : voel jij je je kansen ontnomen?Vanwaar deze onmacht en waarom kan jij niet vanuit je essentie standhouden?

de voet dwars zetten (=tegenwerken) : waaraan bied je nu weerstand, wat werk je tegen? Vanwaar deze onmacht en het niet kunnen standhouden?

– iemand de voet kussen (= onderdanig zijn slaaf zijn van) :maak jij je eigen keuzes of ben je slaaf van je angst?

– iemand de voet lichten (=iemand onderuithalen) wil jij nu iemand of iets onderuit halen? Vanwaar deze onmacht en waarom kan jij er niet staan vanuit je essentie

– met de voeten spoelen (=i iemand voor de gek houden, niet respecteren) voel jij je alsof er met je gespeeld wordt ? Waarom kan jij niet je eigen pad gaan?

– iemand iets voor de voeten gooien (=iemand met iets confronteren) waar voel jij je nu mee geconfronteerd en waarom haalt dit je uit balans?

– iemand iets voor de voeten werpen (=iemand beschuldigen van iets) wil jij iemand beschuldigen? Waarom kan jij niet je eigen verantwoordelijkheid nemen?

– iemand van het hoofd tot de voeten meten (=iemand heel nauwkeurig onderzoeken) wat wil jij nu aan een onderzoek onderwerpen en doe je dit vanuit onmacht of vanuit zelfbewustzijn?

– onder de voet gelopen  (= men wals over je heen) heb jj het idee dat er geen rekening met jou gehouden wordt? Hoe kan jij ervoor zorgen dat je zichtbaar bent en je stem gehoord?

– op de voet volgen (=stap voor stap volgen) waar ben jij nu mee bezig en waarom?

– op dezelfde voet voortzetten (=op dezelfde manier blijven handelen) welke vernieuwing dringt zich aan maar weiger jij aan te nemen?

– op goede voet staan met iemand (=goed kunnen opschieten) met wie sta jij op goede voet met jezelf of met de buitenwereld?

– op staande voet (=met onmiddellijke ingang) wat wil jij per direct laten gebeuren en waarom moet dat nu?

– er je voeten aan wegen  (= ergens niet akkoord mee gaan) wat strookt niet met jouw visie/ wens en durf jij jouw eigen ding te doen?

– vaste grond onder de voeten hebben (=weten waar men op steunt – in een goede positie verkeren) is jouw structuur gedragen door eigenliefde of door angst? Voel jij je zeker of onzeker en wat kan je doen om je innerlijke gezag weer te herstellen?

– zich uit de voeten maken (=maken dat men wegkomt) waar wil jij nu van wegvluchten en waarom durf jij niet op jezelf te vertrouwen?

De heer van vissen, neptunus voert oppositie met mercurius en nodigt je uit om de illusies en de beperkingen van het denken te doorprikken. Je denken kent de nodige beperkingen als het niet gedragen is door je ziel. Een mens die eerst voelt en dan bedenkt hoe je dit vorm kan geven zal zijn/haar visie steeds weer bijsturen, vanuit de wetenschap dat de enige constante de constante verandering is. Als je leeft vanuit je gevoel ben je onbeperkt, leef je vanuit je denken dan ben je beperkt tot de gedachte, die jij als waarheid accepteert. Deze stand kan dus voor verwarring zorgen omdat je gevoel heel sterk zal zijn nu. Dat wil zeggen dat er stevige twijfels zullen oppoppen als je denken haaks staat op je gevoel. Onthoud dat je ziel met je communiceert met je gevoel, je gevoel is dus je kompas.

Maan sextiel Uranus is een heel mooi en krachtig aspect want het schenkt veel mogelijkheden en je kan een vleugje van de magie van het leven ervaren. Met dit aspect kan je wel de sterren van de hemel plukken. De brenger van persoonlijke vrijheid, stimulerende ontmoetingen en opwindende gebeurtenissen. Je remmingen vallen meer weg en je durft meer jezelf te zijn. Breek met oude gewoontes en sla je vleugels uit. Alles is mogelijk. Uranus in stier hervormt alle structuren en het zorgt ervoor dat je je bewust wordt van de realiteit. Maan – uranus helpt je je angst en gevoel van onveiligheid opzij te zetten en om de realiteit onder ogen te zien vanuit de wetenschap dat jij in ouw leven de macht in handen hebt. Uranus die maan ondersteunt geeft een extra push in het jezelf zijn en je eigen identiteit te voeden. Het valt je gemakkelijker om andere visies te onderzoeken en je bent je bewust van de meerwaarde van vriendschap. Je intuïtie is heel sterk nu.

Maan conjunct ceres brengt je in contact met je bestaansangsten, trauma”s en met je bindingsproblemen. Zolang jij je blijft binden aan mensen waarbij jij je niet voelt blijf jij in een vicieuze cirkel. Je oerbehoeftes kunnen sterk opspelen, de diepe wens naar een voedende ondersteunende structuur en maatschappij ipv een rovende degenererende maatschappij. Het is jouw; ons RECHT; om te leven in vreugde en overvloed!!!En op het ogenblik dat we dit recht weer collectief opeisen en onszelf weer de toestemming geven om zeflfbewuste vrije wezens te zijn zal het zich manifesteren op aarde. Het is het geschenk van de vrije wil, ons door de scheppers geven. Ceres staat voor een verworven feit

Het aspect driehoek zon en Uranus zal je helpen om met meer zelfvertrouwen, originaliteit van de geest, initiatief, ambitie, een heldere en actieve geest en interesse in alle mogelijke vormen van innovatie en verbetering. Meer in het leven staan vanuit een zelfbewuste persoonlijkheid en zich los te koppelen van oude structuren, van dat wat traditioneel is. Stralende vernieuwing.

Maan sextiel jupiter is een schitterende energie: het zorgt voor zowel sociaal als materieel succes voor wie handelt vanuit liefde. Het maakt je sterker, positief en vol vertrouwen. Je durft de toekomst tegemoet te treden en je maakt uitgebreide plannen met grote aandacht voor het dienstbare karakter. Een pro burgerzin ipv eigen gewin !

De conjunctie Maan en Neptunus kan je laten wegdromen en ook wel wat overgevoelig maken want je hebt er zin in om de losse eindjes nu op te lossen. Met maan en neptunus in vissen kan je proeven van hoe het voelt om je persoonlijkheid te laten opgaan in het hogere zelf. Begrijpen dat je kleine ego onbelangrijk is en hoeveel leuker het is als je je kortzichtigheid loslaat en je weer verbind met die almacht en overvloed. Geen overleven meer en schoppen en slaan (verdediging) maar een je dragen weten door het leven en de uitdaging aan gaan om met je creativiteit en scheppersmacht van alles iets moois te maken. Dit vereist wel de nodige zelfdiscipline en zelfbewust zijn. Vis, neptunus is dromen en dromen is scheppen

Mars vierkant saturnus + venus vierkant mars + venus oppositie saturnus is je wens om een beter leven in de materie vorm te willen geven. Vierkanten zijn spanningsvelden dus doe het vanuit een je bewust zijn dat je een SCHEPPER bent, jij hebt de macht van de vrije wil. Neem deze macht terug op ipv uit onmacht en weerstand te handelen. Sta zelfbewust op, straal en vervul de belofte van je ziel. Jij bent een schitterend en vrij wezen en het moment dat je dat terug wil accepteren en als waarheid toelaten in je leven activeer jij de magie van het leven

Retrograde planeten: jupiter, pluto, saturnus neptunus en uranus, het is alsof de kosmos een stapje terugdoet en je een zacht duwtje in de rug geeft met de boodschap:” komaan schat, doe maar, probeer het maar je kan het op eigen kracht. Spring maar eens en als je valt sta je gewoon terug recht en doe je het nogmaals totdat je trouw aan jezelf durft te zijn”.

GO GO GO leve het innerlijke gezag en de verlichting !!!! Ben je er klaar voor?

Wie versterking en versnelling van het persoonlijke proces wil, kan deelnemen aan de groepshealing die doorgaat op de energiepoort van de volle maan. Inschrijven enkel via isabelle@zichtbaar.be, tot 2 aug om 23u kost 18€ incl verslag achteraf of een abonnement 7+3 gratis = 125€. Het verslag geeft inzichten en tools voor je eigen leven. Lees hier de fantastische feedback van groepsleden

De laatste nieuwsbrief vind je hier

isabelle lambrecht
healer, psychotherapeut, bewustzijnscoach & bemiddelaar
www.zichtbaar.be