Deze volle maan is een zeer positieve vibe die aanzet tot het maken van plannen, sluiten van gewaagde deals, je te verdiepen in wettelijke stukken of in een onderzoek te duiken. Kortom nodigt deze maan je uit om de deuren naar het leven helemaal open te gooien en je als een vis in het leven te voelen.

TEGENSTRIJDIG OF AANVULLEND

Onthechting en concreet maken kan tegenstrijdig lijken maar dat zijn wel de 2 energie stromen van het dubbel teken vissen. De vissen energie is zich bewust van de 2 kanten van de medaille.  Want wie zich onthecht van een resultaat zal veel gemakkelijker en spontaner leven. Leven is uiting geven aan, overleven is vasthouden aan vorm. Het is je hechting aan resultaat/ materie/ vorm die ervoor zorgt dat je juist op die vorm vastloopt ipv dat je een kanaal bent waarlangs de schepper zich kan uiten.

MERCURIUS in weegschaal  DRIEHOEK JUPITER
Een driehoek is een krachtige samenwerking en met deze 2 planeten zorgen ze voor optimisme, vrijgevigheid en goed nieuws. Deze positieve vibe zorgt ervoor dat mensen nu in een positieve mindset komen die hen zal helpen om een positieve toekomst te bekrachtigen.
Gooi je visie open, verbreed je horizon en ga de reis aan die het leven is. Een vis is ongrijpbaar en enkel wie kiest voor liefde is ongrijpbaar. Enkel wie in angst is, wordt bij de lurven gegrepen en vastgezet.

Een goed moment om succesvolle partnerschappen aan te gaan, zakelijke transacties en juridische zaken aan te pakken.

De geestelijke (spirituele) invloed zal ook zeer krachtig aanwezig zijn. Meer en meer wordt er gestuwd richting bewustzijn en zingeving.

MERCURIUS  VIERKANT PLUTO
HIer wordt echt wel de onderste steen naar boven gehaald.  Het zal letterlijk vierkant draaien tussen Mercurius handel en pluto de big money. Dat beloofd. Mensen zullen meer en meer de handel en wandel in vraag stellen. Handel is op vandaag en molensteen ipv uitwisselen van gaven en talenten.
Deze invloed is zwakker dan Mercurius driehoek Jupiter maar zal als onderstroom de richting mee bepalen. Het zorgt evoor dat je zal stilstaan bij het leven en je interacties met anderen.  Deze energie nodigt uit tot nuchter onderzoek en alles wat met dwang gebeurt nu zal aan het korste eind trekken.

Een schitterende energie om alle registers open te trekken en je grenzen te verleggen.

DEELNEMEN AAN DE GROEPSHEALING

Deze healing helpt je om je persoonlijke leven uit te lijnen met de kosmische frequenties, waardoor je persoonlijke groei versnelt, omdat je de frequenties beter kan integreren. In het verslag achteraf, krijg je de blokkade waaraan je nu mag werken en advies via het beeld dat ik doorkreeg tijdens de healing. De boodschap van de groepsleden is unaniem dat deze healingen en verslagen zeer stevige handgrepen en steun bieden.    De groepshealing op afstand is zeer ondersteunend zowel emotioneel als fysiek. Je hoeft dus niet aanwezig te zijn ! Kost 18€ of een abonnement van 7+3= 125€. Inschrijven tot 21 sept om 23u via isabelle@zichtbaar.be

Ontdek hier hoe krachtig de werking van deze groepshealingen zijn.

♥ Hallo Isabelle, Ik was heel snel  van mn rugpijn af merkte ik na de groepshealing.

♥ Jeetje mina wat treffend is deze sessie alweer… pffff echt zo prachtig maar ook wel beetje eng hoe je de speerpunten in mijn leven van dit moment raakt…. WoW ben er stil van ❤️