Boogschutter, je innerlijke cupido die je steeds weer probeert te raken met zijn pijltjes van liefde. Sta jij al open voor jezelf?

De energie van de boogschutter heeft een  meer op de toekomst gerichte focus. In deze energie kan jij veel gemakkelijker bewust worden van welke toekomst jij voor jezelf wil? Hij is ook een beetje je innerlijk profeet en visionair. Met de maan erin is het heel belangrijk om in te voelen als je aan iets denkt.  Hij schiet je als het ware in het beeld.  Wil je voorbeeld iets veranderen in je huis, werk, relatie. Voel dan wat het beeld met je doet en stuur bij totdat je voelt dat je energie goed doorstroomt, zeker rond je plexus solar.

Boogschutter wil verandering en zijn beste pijlen zijn deze, die hij met enthousiasme en vanuit een duidelijke visie of weten afschiet. De verandering krijgt vorm door uitbreiding van je eigen grenzen, door uit je vertrouwde box(denken) te stappen. Kijk eens waar jij in details blijf hangen waardoor je pijlen niet afgeschoten worden. Waarin loop jij vast, welke emotie zorgt ervoor dat jij dat wat je denkt verwart met de realiteit? Ben je wel helemaal eerlijk met jezelf?

Durf jij eerlijk te communiceren wat je echt voelt?

Er is vanuit boogschutter een uitdagend aspect naar stier, dus je wordt echt wel uitgedaagd om eerlijk je waarden naar buiten te brengen. Veel mensen verwarren de energie van uitdaging met vechten! Met uitdaging krij jij energie om in beweging te komen. Wanneer je die gebruikt om te vechten voor iets zet je eigenlijk jezelf vast in oude vertrouwde kaders. Ontdek je plots dat je in weerstand en gevecht zit, voel dan in wat je ECHT wil, en ga ervoor in plaats van tegen iets te vechten. Voor veel mensen is dat heel moeilijk omdat ze hun angsten projecteren en van daaruit eisen stellen. Maar met deze energie wil de boogschutter je uitnodigen om enthousiast te zijn VOOR jezelf, om duidelijk naar buiten te communiceren wat jij belangrijk en waardevol vind . In stier wil ze je echt uit je comfortzone brengen. En dat kan je maar, als je zelf staat achter wat jij voelt nodig te hebben om levensvreugde te ervaren (niet om je in te dekken of veilig te weten). De boogschutter wil je laten voelen wat het is om mee te stromen op je eigen waarheid en frequentie. Deze verandering kan je het best activeren via de zon (je innerlijke vuur en drijfveer) en die staat in tweelingen maw door meer avontuur in je leven toe te laten. Door meerdere bronnen in jezelf aan te spreken en jezelf uit te dagen op die dingen waarvan je denkt: ‘ bah, nee dat lukt me toch niet”. Wel juist op deze punten zal je verruiming geënt worden. In mijn middelbare schooljaren was frans mijn grootste buisvak en nu ben ik van plan om alleen naar Frankrijk te verhuizen. Goooooh dat wordt jollig zeg alles in het frans en ook alle papierwerk. Kwestie van het mezelf wat moeilijker te maken zeker ;-)? Dus ga de uitdaging aan op die punten die je tot nu toe altijd vermeden hebt. Durf je hart en gevoel te volgen ondanks je “vermeende” zwaktes en struikelblokken. De boogschutter (je innerlijke schelm en Robin Hood) laveert je wel door de eerste hindernissen heen.

Denk jij ; “hmm laat ik nog wat lekker in mijn oude vertrouwde comfortzone blijven” (typisch stier) dan zal jij met uranus in stier te maken krijgen. Stier maalt er niet om, past het niet met je waarden zal uranus hem in een franse colère 😉 laten schieten . Je zal weinig in de pap te brokkelen hebben dus het ; ja, maar … of als ik genoeg…..of andere doekjes voor het bloeden daar zal snel komaf mee gemaakt worden. Met deze energie komt er verandering of jij daar nu klaar voor bent of niet. Dus lieve mensen gebruik deze energie in plaats van ertegen in te gaan. Eigen waarheid & eigen waarden want je zal merken dat vanaf nu je oude manier van doen en denken NIET meer zal werken TEGEN je. Want dat is wel wat je doet als je handelt vanuit plicht, moeten en het jezelf wegcijferen.

Wat wel zeer goed zal werken vanaf nu, is de witte magie of magie van het scheppend leven. De duistere tijden hebben eeuwen hun ding kunnen doen en nu is het terug tijd om weer vanuit de eigen goddelijke kern te leven. Je kan maar in deze flow komen als je vanaf nu enkel nog dingen doet die op jouw zijn en waarden aansluiten . Als je er zelf nog niet de moed toe hebt zal Uranus zeggen, whopah weg met deze slechte job/relatie/situatie en je krijgt je ontslag, je partner bedriegt je, een situatie escaleert. Laat je in dit geval NIET door paniek overweldigen of “help waarom ik, ik heb nooit geluk, waarom overkomt me dit….” Ik heb al een paar hardhandige uranus opdoffers genoten in mijn leven maar het zijn telkens sleutels naar vrijheid gebleken. Op voorwaarde natuurlijk dat je je weerstand ertegen opgeeft. Dag op dag, 24 op 24 u laat je ziel je voelen wat je het beste doet, wat ideaal voor je is maar meestal laat je al deze sleuteltjes liggen. Dan komt uranus langst en denkt je ziel, yes en nu is het de tijd om die open deur gewoon in te trappen. Bam daar sta jij dan in je “nakie” help wat nu te roepen. Komt allemaal goed hoor, gewoon eventjes diep in en uit ademhalen en jezelf goed inprenten dat het leven er voor je is ipv tegen je. Achteraf heb ik altijd gedacht, ‘god jong, hoe kon ik daar nu naast kijken of waarom heb ik het mij in godsnaam zolang moeilijk gemaakt. “ Ja, die opdoffers bleken achteraf steeds een vrijgeleide te zijn voor mij. Ik kan het niet genoeg herhalen, verandering is belangrijk en als het je overvalt wees dan dankbaar dat je ziel je komt redden. Kijk veranderen dat doe je niet een beetje hé, het is letterlijk alles of niks. Heb je koud water vrees tja dan is de beste methode diep adem te halen en er gewoon in te springen en je ziel weet dat maar al te goed.

De beweging maken van kennis naar wijsheid

In boogschutter is de uitdaging of de verandering, dat wat je weet (je kennis) af te toetsen aan je eigen waarden en dat doe je door ermee te experimenten, het te “ondergaan of ervaren” zodat je je eigen waarheid ontdekt. Op die manier vorm jij je eigen wijsheid. Wijsheid is dat wat jij bent, waar jij echt voor staat en waar jij 100% voor gaat. Klanten zeggen me vaak:” maar Isabelle, het lijkt allemaal zo gemakkelijk voor je?” Tja, je moest eens weten. Het is heel lang aardsmoeilijk geweest maar inderdaad, sedert ik vanuit mijn eigen wijsheid en waarheid leef, is het veel gemakkelijker tot bijna kinderspel. Alle dubbele ladingen eruit, manipulaties zijn ballast, zekerheden onnodig en een duidelijke visie volgens wat ik waardevol vind baant de weg.

Kennis zijn opstapjes, dingen die je uit de buitenwereld opraapt om je eigen pad te ontdekken. Pas door ermee te spelen, het je eigen te maken, te proeven en te experimenteren ontdek jij je eigen unieke frequentie. Het vervolg lijkt dan op pure magie en alles klopt dan moeiteloos als een bus. Het meest onlogisch blijkt dan het meest volmaakte te zijn voor jou. Wat voor mij perfect logisch is, aangezien enkel het bekende verleden logica is. Je toekomst is per definitie onlogisch daar het totaal onbekend is. Dus als je je toekomst wil vormgeven lijkt het me logisch om dit via onlogische stappen te doen. Hihi, ben je nog mee met de trein, anders deze zin eens herlezen.

Mijn grootste kracht ligt juist in het feit dat ik onlogische dingen durf te doen, dat is zo ontzettend verruimend en veranderend en suuuuuuuper verrijkend. Ben je daar ooit echt helemaal klaar voor? Nee, elke dag opnieuw blijft een uitdaging maar wat ik wel merk is dat mijn vertrouwen in het leven en in mijn verbinding met het leven zo sterk gegroeid is, dat de uitdaging eerder plezier verschaft in plaats van angst. En dat is een bijzonder fijn, magisch en verrijkend gegeven dat nu voor IEDEREEN bereikbaar is. Het gaat heel snel nu lieve mensen. Er is nu voldoende bewustzijn op aarde om de omslag te maken, dus ook wie niet klaar is wordt meegezogen in deze flow. Ben je bang vertel jezelf dan dat angst een slechte raadgever is en geef jezelf de toestemming om momenten te beleven waarin je eventjes zonder houvast zit. Ik weet niet hoe het met jou is maar ik hou wel van wat snelheid en in een bocht heb je ook altijd 1 kort moment waarop je geen greep hebt. Het lijkt wel alsof je eruit zal vliegen en dan floep ben je erdoor en vervolg je je pad. We zitten nu collectief in dat 1 moment waarop het lijkt alsof je geen greep meer hebt op de situatie. Spannend hé, geniet ervan en straks schiet jij je eigen pad op, op zoek naar nieuwe uitdagingen en avonturen.

De beweging van angst naar liefde

De volgende 7 jaar mag jij ontdekken wat liefde inhoudt voor jou op materieel vlak, met andere woorden wat vind jij mooi en waardevol. Je leert ook om in liefde met jezelf om te gaan zodat je ook vanuit liefde met de ander zal kunnen communiceren. Voor veel lichtwerkers is materie iets wat ze “laag bij de gronds vinden” en het is zeer belangrijk om deze oude visie los te laten. Materie en luxe zijn ok en dat zal voor elk teken anders ingevuld worden. Vb mijn broer is een stier en ja hoor het mag wel wat duurder, extravaganter en specialer zijn voor hem. Ik ben een vis en ik ga dan graag dat ene stukje spotten dat mij raakt en dat mag dan spotgoedkoop zijn. Het is beide materie maar vanuit een totaal ander waardebesef bekeken. Ook lichtwerkers, verzet je niet meer tegen materie, heul niet meer vanuit valse nederheid want als je dingen afwijst en als slecht bestempelt zit je in valse nederigheid. De ziel komt hier alleen vanwege het feit dat er materie is. Mensen hebben geen besef meer van waarom de ziel in de materie indaalt. De materie wordt op alle niveau gewoon misbruikt. Leer echt contact maken met de materie, voel, proef, ervaar. Materie is geen bezit het is een uitingsvorm; die ervaringen mogelijk maakt en daarin ligt de schoonheid en de liefde verborgen. In een ding ligt de liefde van zijn schepper besloten, en die liefde bestaat altijd uit een meerwaarde zijnde extra schoonheid of gemak. Een mooi schilderij, een stukje muziek beide dingen raken je met hun schoonheid, een computer of machine raken je met hun gemak en voordelen die ze je bieden. Stier begrijpt de meerwaarde van materie.

Aan jou nu om ook die meerwaarde te ontdekken in plaats van er slaaf van te zijn.

Je zal merken dat deze volle maan je heel veel energie een strijdkracht zal bezorgen.

Inschrijven voor de groepshealing op afstand

Voor wie er klaar voor is en een stevig duwtje in de rug wil binnen dit belangrijke proces, die kan aansluiten op de groepshealing die doorgaat vanop afstand. Hier ontdek je alvast de hartverwarmende ervaringen van de groepsleden. De healingen gaan 2x per maand door met nieuwe en volle maan, telkens na 23.30u. Achteraf ontvang je dan een uitgebreidt verslag waarmee jij zelf verder kan in je dagelijkse leven.

Inschrijven kan je tot 29 mei om 23.30u en  doe je door me een email te sturen isabelle@isahealing.eu en je deelname kost 15€.