Deze volle maan, bij de wicca de bloemenmaan genoemd, gaat voor een vurig tot volle bloei komen. De natuur zet alle zeilen bij en probeert ondanks de het droge weer, toch zoveel mogelijk tot bloei te komen. Alle energie gaat naar het maximaliseren van de potentie aanwezig in de bloem of plant. Hoe is het me je, lijdt je ook onder de droogte of durf jij je emoties toe te laten? Of jij nu kiest voor je eigen potentie of niet, de vuur energie is aanwezig en zoekt zijn uitweg. Hoe bewuster jij je bent van wat je hart wil, hoe gerichter je vuurkracht je wensen zal vervullen. Dat noemt men ook wel je passie. Ben jij maar op overlevingsmodus dan wordt al je vuurkracht ongericht verspilt en opgeslokt door je omgeving.

Vaderdag 2017 BE

 

 

Volle maan legt zich neer in de schoot van de  Boogschutter

De vurige boogschutter wil je het vuur aan de schenen leggen want hij beperkingen legt hij maar al te graag naast zich neer. Hij wil je van harte laten zien dat de wereld zoveel meer en groter is dan je denkt. Laat je leiden door deze energie en proef van andere culturen, treedt buiten je comfortzone en vaste patronen. Cultuurshocken zijn een kolfje naar zijn hand. Vurig en levendig als hij is heeft hij heel veel pijlen in zijn koker zitten en schiet ze ook graag af. Wanneer de energie van de boogschutter aan zet is, vraagt hij je je bewust en moedig door te zetten en beloofd je de overwinnen van je beproevingen.  De moed zetelt in het authentiek jezelf zijn, je eigen visie ontwikkelen en je eigen zingeving ontdekken. Schaamteloos schiet hij ook een andere pijl af wanneer blijkt dat de eerste pijl geen doel trof.  

Vallen is een kunst, de schande is voor wie liggen blijft. 

Jupiter de heerser of het hart van de boogschutter, zat in hele nauwe schoentjes de laatste maanden, want zijn energie werd gedempt door een retrograde loop. Dat is ook de reden dat je pogingen om helemaal uit de startblokken te geraken op weerstand en stilstand stuitte.  

Maan tussen 2 vuren, boze lillith en strenge saturnus

De volle maan kan één en ander te verduren krijgen want  Lillith (de zwarte maan) en Saturnus (de begrenzer/criticus), klemmen haar tussen zich in en zullen haar proberen te bespelen. Lillith (je onmacht en blinde vlek) is boos om alle vertragingen en frictie en ze wil de dingen op haar eigenzinnige wijze doen. Saturnus (structuur en vormgever) fluistert je in om beter je best te doen of om het rustiger aan te doen en je gezond verstand te gebruiken. Laat je gevoel hierdoor niet van de wijs brengen en vind evenwicht.  Dat doe je door TIJD te nemen en BEWUST en GOED te kijken waarom je tegen iets aanloopt of waarom je geblokkeerd bent. Boogschutter reikt je hier de helpende hand en pusht je om er anders naar te kijken en je visie op de wereld en de mensen open te trekken. Blijf niet vastlopen in je gekwetste lillith en haar boosheid. Laat de duisternis, dat wat je in jezelf afwijst nu maar naar boven komen. Wees niet bang van deze kracht want jupiter (de vergroter) stil staat en deze grote energie is gewoon ter uwer beschikking. Hij zal terug vooruit beginnen lopen en weer dingen versterken en uitvergroten vanaf 10 juni. De stilstand en remmingen van de vorige maanden waren nodig om je te dwingen een nieuwe visie aan te meten. Met het optimisme van de boogschutter ben je nu klaar om erin te vliegen en je nieuwe visie uit te testen. Het is nu tijd om je keuzes te maken en kleur te bekennen.

De stand van Lillith samen met saturnus vertelt je dat je plannen een goeie analyse en organisatie nodig hebben. Durf ook adviezen te vragen, buiten de geijkte paden te denken en teamwork zal vele deuren voor je openen.

 

De klemtoon op het 3de huis

De rode draad of het thema waarop dit allemaal geënt wordt, is de manier waarop jij contact legt met je leven. Je manier van spreken, denken en analyseren. Je logica en hoe je omgaat met de feiten en de veelzijdigheid van input schikt in je systemen. Ook je contact met de natuur en je eigen natuur.

Zon in de speelse, nieuwsgierige tweelingen

Zonnig wordt het proces ondersteunt met haar nieuwsgierigheid en zin om nieuwe dingen en mensen te ontmoeten. Ook is er groen licht voor mocht je een  grote aankoop willen doen of nieuw contract aangaan dat is het nu het goeie moment.

Pluto vecht een rondje uit met de zon

Stap uit de machtsstrijd door je optimisme en zonnigere kijk op de situatie. Machteloosheid en obsessies of bezeten van een idee / persoon is een verspilling van energie. Maan en Neptunus erbij kunnen ervoor zorgen dat je wil ontsnappen aan diepe emotionele pijnen en onvervulde verlangens. Je hoeft nergens aan te ontsnappen, noch hoef jij de wereld op je schouders te nemen en te redden. Trek gewoon je wereld open, laat vijandschap en jaloezie gewoon zijn wat ze zijn een gebrek aan eigenliefde, en ga liefdevol verder op je eigen authentieke wijze. Gebruik de kracht van de boogschutter wijs door optimisme, eerlijkheid en moed aan de dag te leggen.

Je kan weer inschrijven voor de volle maan groepshealing die doorgaat OP AFSTAND. Losse sessie 15€, 10-beurten abonnement 100€. Inschrijven via isabelle@isahealing.eu tot 9 juni om 22.30u. Het verslag ontvang je dan binnen de 8 dagen.

Isabelle Lambrecht