Eclipsen zorgen altijd voor een intensivering, keerpunt, verdieping en inzicht Omdat nog teveel mensen leven vanuit hun blinde vlekken = automatische piloot, worden eclipsen vaak ook als behoorlijk emotioneel ervaren. Er komt letterlijk van alles los vanuit de diepere lagen omdat situaties uitvergroot worden, waardoor je ze minder gemakkelijk naast je neer kan leggen.

Disclamer : Alles wat ik schrijf bevat fouten, zowel grammaticaal als schrijftechnisch en is niet geredigeerd. Lees hier waarom

Het duister is macht, is vrouwelijk energie want het is de macht die bepaalt wat vorm gaat krijgen.  Het is tijd om de macht weer te gebruiken om leven te scheppen en te laten groeien in plaats van voor controle en afbraak. Het duister is als de zeemeermin, die het licht verleidt met schoonheid om tot de scheppingsdaad over te gaan. Maar het duister kan ook die sirene zijn die je met haar gezang (beloftes) wil beroven van je schatten en je op de klippen laat lopen.

Welke vrouwelijk macht laat jij spelen in je leven? Die van vreugde & schoonheid of die van valse beloftes?
Leef jij vanuit levensvreugde of leef jij vanuit nood aan veiligheid?

Momenteel swingt de energie pan uit, de moeder aarde frequentie toonde op 27 mei een stijging van 94.791.666.667%.

Raar dat de aarde nog niet uitéén gespat is. Het toont wel hoe diep we gezonken waren in de materie. Daar bovenop hebben we de zonnestormen, die zorgen voor optimalisatie van je cellen. En die kan je ervaren als een hitte aanval omdat je lichaamstemperatuur pieken vertonen. Een zonnestorm is als een magneet die oude, lagere energieën uit je systemen trekt en ze laat oplossen (verbranden).

We gaan er in de volgende weken dus weer stevig tegenaan met de 3 eclipsen: de gedeeltelijke volle maan verduistering 5 juni, de zonsverduistering op 21 juni en de gedeeltelijke maansverduistering van 5 juli. De vrouwelijke power zal zich zeker roeren. Heel intens doch bijzonder veel belovend omdat het het pad is naar onze nieuwe wereld.

We zitten midden in de ascentie en de aarde werd naar de nieuwe tijdslijn verplaatst. Deze verhoging van de energie kan je fysiek voelen=

  • alsof je energielichaam soms je fysieke lichaam verliest (je fysieke lichaam trilt lager en heeft wat meer tijd nodig om te verhogen). Als je dat voelt trek dan je fysieke lichaam terug in je energie (net alsof je iemand naar je toe trekt) maar doe dat in gedachten met je wetend voelen/zien (= visualisatie).

  • Je kan je plots uitgeput voelen, neem dan een momentje voor jezelf, diep in en uit ademhalen of zelfs een dutje als je de mogelijkheid hebt.

  • Je kan soms voelen dat je omgeving letterlijk trilt (alsof er een lichtaardbeving is). Verruim dan je energieveld, want wat je voelt is dat het veld onstabiel is door de verschuiving.

  • Opvliegers, fysieke hitte pieken

  • Je kan flitsen of bewegingen zien in je ooghoeken, de sluier tussen de dimensies wordt kleiner als we verhogen

  • Er is momenteel veel druk op de keelchakra (je waarheid durven uiten) en de longen (expansie en meer van je ruimte innemen) omdat verruiming en verlichting, het logisch gevolg is van de verhoging van de energie). Diep in en uitademen is zo super belangrijk nu om die ruimte te maken in de borst/hart streek. Wie voluit durft te ademen activeert het eigen potentieel dus weg met de muilkorven euh de mondmaskers.

De verruiming zorgt er ook voor dat je meer gaat voelen. Maar wat houdt voelen in? Maar al te vaak, krijg ik tijdens coaching op de vraag wat ze voelen, als antwoord: “ik denk dat ik …..”. Maar denk je nu echt dat denken hetzelfde is al voelen?

Zeg eens in jezelf: “ Ik denk dat dit klopt”. Wat voel je nu? Voel jij je gesteund, gedragen? Of lijkt het alsof jij ergens in het ijle zweeft? Zeg nu eens in jezelf: “ Ik weet dat het klopt”. Wat voel je nu? Als er twijfel is = een niet goed voelen dan zal je merken dat het je niet lukt om dieper door te ademen omdat je je nooit kan verbinden met iets wat je niet op het lijf geschreven is. Daarom leven zoveel hsp”er grotendeels buiten hun lichaam en kunnen ze niet gronden. Voelt het goed en is er geen twijfel dan voel jij je gedragen, gesteund wordt door jezelf; als een soort van in je lichaam schieten. Je gaat ook spontaan dieper ademen = contact met jezelf maken. Voel je het niet oefenen dan, het is heel subtiel maar heel duidelijk voor wie voelen wil. In een coaching kan ik je dat in 2 minuten aanleren omdat ik voel je als in je denken schiet of niet.

Zolang je leeft vanuit je denken, ben je ontwortelt en is dat wat je uitdraagt, niet gedragen door jezelf. Boogschutter is de filosoof en een filosoof die toetst af met zichzelf. Hierdoor komt de filosoof tot zijn eigen weten en waarheid. Je kan maar de dingen weten als je de moed hebt om kleur te bekennen. Kleur bekennen in de zin van duidelijk en zonder twijfel ja of nee zeggen. Voor wie leeft vanuit het gevoel, is dit heel gemakkelijk. Echter voor wie leeft vanuit het denken is het bijzonder moeilijk om zonder verpinken en zonder twijfel ja of nee te zeggen. Kijk de volgende weken waarop jij een keuze mag maken, welke situatie nu uitvergroot zal spelen. Weet dan dat je uitgenodigd wordt om kleur te bekennen: wit is wat goed voelt voor je, zwart is niet goed voor jou maar kan wel goed zijn voor de ander.

In het leven zijn er 2 soorten situaties: die die je leuk vind en die die je niet leuk vind. Je kan het uiteraard veel moeilijker maken dan dat en erop los filosoferen tot je een ons weegt maar in essentie maakt elke mens een keuze tussen maar 2 soorten gevoel.

In de volgende weken mag jij ontdekken welke oordelen je nu nog remmen. Stel jezelf de vraag of je oordeel nog echt waardevol is voor jou of dat het je enkel een valse houvast te bieden heeft?

Maan staat tegenover venus retrograde: alles die met voorwaardelijke liefde te maken heeft, die afbreuk doet aan de schoonheid, warmte en diepte van relaties, zal naar boven komen. Dat wil zeggen dat je relaties getest zullen worden en daar waar spanning al is, zal de bom barsten. Kijk eens als jij liefde eist van de ander of jij wel zelf in staat bent om liefde te geven?

Maan gaat vierkant de clinch in met mars wat wel voor haat-liefde verhoudingen kan zorgen. Dat waar je al een tijdje sluimerend woedend om bent, komt zeker bloot. En gezien de huidige angst cultuur met corona zullen velen snel ontvlambaar zijn. De kosmos nodigt je uit om je angsten onder ogen te zien en jezelf zo te bevrijden. Hou jezelf niet voor het lapje met het idee dat haat en liefde dicht bij elkaar liggen. Want enkel iemand die leeft vanuit zelfafwijzing en voorwaardeljike liefde kan dat ervaren. Ik kan je meedelen dat als je leeft vanuit eigenliefde, je zal ontdekken dat haat en liefde mijlenver uit elkaar liggen, ze zijn letterlijk elkaars tegenpool. Haat is het gebrek aan liefde. Als jij in een relatie stapt/zit, vanuit zelfafwijzing zal een vorm van haat altijd het resultaat zijn. Zelfafwijzing betekent dat je liefde afwijst en niet echt tot staat bent tot liefde. Wijs dus niet naar de ander als het niet goed voelt maar komt tot jezelf, wees eerlijk met jezelf en begin jezelf de waarde toe te kennen de je van de ander eist. Is er ongeduld, seksuele frustratie, het op de toppen van je tenen lopen,….. dan is je relatie je niet meer op het lijf geschreven en is het aan jou om actie te ondernemen. Vermijd impulsieve acties en vijandigheid, de reden waarom jij in een slechte relatie zit vind je enkel bij jezelf. Stel jezelf de vraag waarom jij jezelf blijft martelen met een slechte relatie? Waar ben je bang voor? Wat leg je ten laste bij de ander? Wat eis/verwacht je van de ander? Waarom wil jij nog niet vertrouwen op jezelf?

Maan laat het vierkant draaien met neptunus, de nood aan veiligheid versus het hoger weten. Je bent je ergst vijand als jij je probeert te onttrekken aan jouw zelfexpressie en jij jezelf probeert in te dekken. Maak contact met je utopia, velen willen de wereld veranderen maar daarmee verander jij nog niet! Hoe zou jij willen zijn in je ideale wereld? Wat wil jij echt en waarom wil je dat?

Maan en saturnus liggen elkaar ook niet goed want saturnus wil dat je gedisciplineerde keuzes maakt, trouw aan jezelf maar maan vind het nog moeilijk om het oude vertrouwde los te laten. Saturnus kan je dan ook laten voelen hoe beperkend veiligheid kan aanvoelen. Wat vind je beter veilig in de gevangenis of vrij in het onbekende en zelf verantwoordelijk mogen zijn voor je eigen leven?

De zon in tweelingen zorgt ervoor dat er meer informatie vrijkomt die de oude 3D matrix structuren van misbruik van macht, aan het licht brengen. De enorme toevloed van lichtfrequenties uit de kosmos, helpt om de oude macht structuren letterlijk los te trillen. We zijn op weg naar een betere wereld en hoe beter jij je emoties en oordelen begrijpt, hoe sneller je die kan loslaten.

Pluto de vulkanische macht, die alles op zijn kop zet en die eist dat wat speelt vrijgegeven wordt, is sedert 25 april retrograde. Dat zorgt ervoor dat we tot 4 oktober de kans krijgen om ons collectief te bezinnen op het thema macht en onderdrukking. Alsof de kaarten gedeeld zijn en het nu aan ons is wat we ermee gaan doen. Als gechipte, gevaccineerde schapen of als vrije mensen die bewust over zichzelf willen beschikken en klaar zijn om die nieuwe mooie wereld te ondersteunen.

Saturnus in waterman sedert 21 maart tem 1 juli, is de structuren van het watermantijdperk aan het voorbereiden. Het onmogelijk mogelijk maken of het utopia naar de aarde brengen. Neem regelmatig tijd om te denken aan jouw ideale wereld. Sedert 11 mei is hij retrograde, dus eventjes aftasten wat de beste structuur is voor de nieuwe wereld.

Jupiter is op 14 mei retrograde waardoor groei, overvloed, geluk en expansie stilvallen en er een soort van bezinning optreedt. Pas op 13 september gaat jupiter er weer helemaal voor. Je weet een goeie voorbereiding is het halve werk. Als jij je geluk wil versterken mag jij nu invoelen en loslaten wat je remt, zodat je op 13 september weer mag stralen.

Zwarte maan in ram sedert 20 maart, ontmoet cheiron retrograde dus je kan wel willen weglopen van het hele healing proces maar weet dat ram altijd de nieuwe weg baant. Wat als je de derde dimensie (vechten voor je geldbrok) kon vervangen door de 5de dimensie overvloed vanuit zelfexpressie? Deze kans krijgen we nu collectief! Tot 22 oktober zal ram je de bek openbreken en het nieuwe pad erdoor rammen. Ook nieuwe vormen van leiderschap komen aan de orde.

Wil jij extra ondersteuning in dit proces schrijf je dan zeker in voor  de super krachtige groepshealing, die doorgaat vanop afstand. Ik stem me op je af via je doopnaam. Al sinds 2016 gaan deze elke 2 weken door en hebben ze al vele mensen geholpen hun persoonlijke groei te versnellen. Lees hier feedback. Energetische blokkades worden hierbij weggenomen en 10 dagen later, krijg je extra inzichten en tools via het uitgebreide verslag. Kost maar 18€ ofwel 125€ abonnement (7+3 gratis). Inschrijven tot  5 juni om 23u via isabelle@zichtbaar.be

Ja ik wil de 2-wekelijkse nieuwsbrief