Deze volle maan in kreeft, draagt in zich een grote kans op healing op elk mogelijk niveau. Een stukje thuiskomen in jezelf zoals nog nooit mogelijk geweest is. Het jaar 2018 was een bijzonder jaar en was heel belangrijk. Dat wat je dit jaar verworven hebt, zal als fundament dienen voor de volgende 25 jaar, krijg ik juist door. Het is een tijd waarin veel mogelijk is, en dit op een gemakkelijke en spontane wijze.

Met volle maan is je energie sterker en zijn je instincten en intuïtie ook op zijn top. Wat mij direct opviel was het samenvallen (= conjunctie) van zwarte maan en pars fortune

Zwarte maan retrograde met de pars fortune in steenbok cusp huis 7

Zwarte maan verwijst normaal naar je ongetemde ik, je wilde kant en je blinde vlekken. Maar retrograde is haar kracht naar binnen gericht en in plaats van dat je wilde kant je soms overweldigd, kan ze je nu heel diep laten voelen. In dat diepe éénworden met jezelf ervaar je een diepe rust en gedragenheid. Samen met het gelukspunt vind je geluk in het je openstellen voor de ander in plaats van het je op te stellen tegenover de ander. We zijn zo gewoon om vanuit angst en weerstand met onszelf en de ander om te gaan, dat het een bijzondere gewaarwording zal zijn om vanuit vertrouwen je open te stellen. In deze 14 dagen kan jij proeven van dit fenomeen.

Dat maakt ook dat er momenteel, een ideale energie geschapen wordt waarbij je alle mogelijke soorten van emotionele en fysieke conflicten kan oplossen. Zo ook ruzies en vetes. Dit omdat je meer jezelf zal durven open te stellen naar de ander zonder er iets voor terug te verwachten. Daar waar zwarte maan in steenbok normaal altijd de beste wil zijn in wat ze doet, is ze door haar retrograde loop getemperd en kan haar eenvoud en overrompelende oprechtheid zicht ontvouwen als een lotusbloem. Het kan zijn dat jij nu hele diepe zieleroerselen zal kunnen en durven te onthullen. Je zal merken dat je een afkeer zal hebben van intriges en manipulaties. De ware vorm van verlichting is nu aan de orde.

Verlichting is niet het visualiseren van licht of mooie beelden. Nee je wordt verlicht als je ook je diepste aspecten kan integreren in je bewuste persoonlijkheid.

Ceres conjunctie met venus in schorpioen in het 5de huis

Deze stand zorgt voor een diep gevoel van eigenwaarde en een jezelf aantrekkelijk vinden zoals je bent. Er is zelfs een vleugje mysterie omdat alles zo juist aanvoelt. Deze stand in schorpioen zorgt ervoor dat je nu jezelf kan genezen op een heel diep niveau. Als extraatje kan een ideale arts of healer je pad kruisen of je kan eindelijk jezelf waarderen en daarmee terug heel worden. Tijdens deze periode lijkt het alsof tegenslagen of nederlagen je niet raken. Voor mensen die ziek zijn kan je nu een felle opstoot ervaren van het zelfhelend vermogen van je lichaam. Genezingsprocessen zullen in de volgende 14d ook sneller verlopen. Er is intens contact mogelijk zowel met jezelf als met anderen, waardoor je je intens gevoed kan voelen door het leven.

Heel lang heb ik ook geleefd met het idee dat het leven overweldigt, dat het leven je steeds weer te pakken krijgt. Maar hoe meer ik uit mijn emoties stapte en voeling bleef houden met mijn gevoel, kreeg het leven me op een heel andere manier te pakken. Ik werd meer geraakt door het wonderbaarlijke en feilloze, ontroerd door de eenvoud toen ik stopte met het mezelf moeilijk te maken. Verrast door de rijkdom en juistheid van het leven. Maar dit kon ik enkel ervaren, zolang ik mezelf bleef openstellen. De momenten waarop  ik weer de controle wou nemen, om mezelf te beschermen, voelde ik me weer gepakt door het leven in plaats van geroerd.

Deze energie nodigt je uit om je te laten raken, om je te voeden met het leven, door intens te durven voelen en beleven. Inderdaad door van binnen naar buiten te handelen in plaats van je als een mak schaap op de kop te laten zitten. De wortel van alle kwaad zijn je emoties van angst, schuldgevoel, schaamte en wraak of gelijk willen hebben. Zet deze in het licht van je acceptatie en weet dat alles in je leven altijd om jezelf draait. Niks of niemand kan je iets aandoen zolang jij 100% in jezelf geloofd. Het is het jezelf onder- of overschatten die schade berokkend want dan wil je iets bewijzen.

In het vijfde huis zal je merken dat er een sterke betrokkenheid is naar kinderen, je innerlijke kind en naar het laten stromen van creativiteit. Je kan je aantrokken voelen tot spel of tot het aangaan van nieuwe uitdagingen. Je staat open voor romantiek, te koesteren en gekoesterd te worden. Maar pas op voor het najagen van kick”s en gokken. Schorpioen laat je hier heel diep voelen want ze is een zeer passionele energie, die zoekt naar een orgastische ervaring. Dus voor de durfal onder ons, ga niet te ver en neem geen levensgevaarlijke risico”s. Je kan je voelen als een bungy springer die zijn eerste sprong wil maken. Blijf echter met je twee voeten op de grond, maar geniet intens met volle teugen.

In relaties komt de klemtoon meer te liggen op het geven, koesteren en elkaar voeden met liefde en seksualiteit. Grote intimiteit zal in die energie aangewakkerd worden voor wie hiervoor openstaat natuurlijk.

Volle maan in kreeft, in 12de huis

In het 12de huis is het ook weer dat diepe afdalen in jezelf. Het contact kunnen maken met de kwetsingen en eenzaamheid, vanuit je kindertijd. Elke mens wordt geboren via een gekwetste moeder, voorafgaand gemarineerd in de moederschoot in de kwetsingen en pijnen van de moeder en de energie van de moederbloedlijn. Op die manier krijgt elke ziel de kans om via het pad der afscheiding, diep te graven in zichzelf, om op die manier zoveel mogelijk van zichzelf naar buiten te brengen en zichtbaar te maken. De diepe eenzaamheid en gekwetstheid is voor elke mens de drijfveer om het beste van zichzelf te ontdekken en te geven. Tijdens deze energie kan jij contact maken met deze wetenschap en als je dit begrijpt zal je minder lijden onder je onwetendheid en onmacht. Het zal je helpen om het proces te ondersteunen en mee te werken met het proces in plaats van je als een varken te blijven wentelen in de modder van onmacht en zelfafwijzing.

Een schitterende metafoor, die ons een inkijkje geeft. Varkens hebben modder nodig om te kunnen afkoelen en zich goed te voelen. Trek deze symbolische lijn door naar ons mensen, dan hebben wij problemen en uitdagingen nodig om uiting te geven aan onze energie. Onze energie is een krachtbron die steeds in beweging en uitzetting is, ze moet zich dus uiten anders zou het ons fysieke lichaam opbranden. Zolang we echter, leven vanuit zelfafwijzing en overlevingsmodus, voelen we ons goed (lees veilig en vertrouwt) en blijven we shit/modder(gevechten) nodig hebben. Uit de spreektaal leren we verder , dat als je je gedraagt of leeft als een varken, dit getuigd van weinig verfijning. . Symbolisch kan je stellen, dat als je leeft vanuit angst, emoties en instincten, je dan als een varken je gang gaat. Vb een man die alleen maar seks najaagt kan je gerust een varken noemen, want hij houd helemaal geen rekening met de gevoelens van de vrouw. Toppunt van grofheid. Hoe meer die man leeft vanuit gevoel, overgave en vertrouwen hoe verfijner hij wordt en daarmee meer leeft vanuit een verbondenheid en eenheids-beleving. De man staat hier symbool voor je handelen, je daadkracht, het hoe jij je mannetje staat.

Het is heel belangrijk om te leren de diepere symboliek van alles te begrijpen want zo zal je heel snel de eenheid van alles weer kunnen begrijpen en integreren.

Maan vierkant cheiron

Ook weer hier een duidelijke verwijzing naar het kunnen healen van de problemen binnen de vrouwelijke energie. Onbewust zal je hier contact maken met de diepe wond, je aangebracht door je moeder. Dat zal bewust maken van welk gedrag jij niet aan je eigen kinderen wil doorgeven of wat jij je kinderen nooit wil aandoen. Sommigen zullen hierdoor zelf geen kinderen willen. Gebruik deze energie wijs en neem zeker eens een momentje tijd om jezelf de volgende vraag te stellen: “ wat zou ik mijn kinderen nooit willen aandoen?” Deze heel belangrijk vraag zal je diepste wond en motivatie blootleggen.

Vb bij mij. Mijn moeder vertelde me als kind dat ik haar heel veel pijn berokkend heb met geboren te zijn en dat het dankzij mij is dat het lachen haar vergaan is. Ik voelde me een monster en een lastpak. Ik merk inderdaad dat mijn drijfveer er eentje is van mijn dochter het gevoel geven dat ze belangrijk is, van harte welkom en zeer waardevol en dat ze me kan vertrouwen. Want dat is namelijk wat ik als kind altijd gemist heb bij mijn moeder. Dat is de energie die ik hier op aarde breng en heal, zowel bij mezelf en daarmee kan ik dat doorgeven aan anderen. Ook als ik healingen doe of coachingen jaag ik geen doel na. Maar ik voel wel dat ik helemaal begin te stralen als ik de ander duidelijk kan maken hoe belangrijk, welkom en waardevol die wel is.

Aan de hand van mijn voorbeeld kan jij nu ook je belangrijkste wond en drijfveer ontdekken. De wond die we via onze moederlijn meekregen is tegelijkertijd ook onze gave aan deze wereld. Je kan die proces versnellen via een bloedlijnhealing. Elke wond in ons leven is het pad naar het blootleggen van een gave in ons. Hoe zouden we anders getriggerd worden of weten waar te zoeken? Heel jezelf lieve mensen door je wonden te begrijpen en daarmee het pad naar je eigen wijsheid en schoonheid te ontsluiten. Dan wordt jij weer een stralende schakel van liefde en schoonheid.

Maan sextiel uranus

Deze volle maan kan voor veel plezier en opwinding zorgen. Possitieve mindset en prettige verrassingen liggen in het verschiet. Het blijkt een zeer bijzondere kerstperiode te worden in elk geval. Het mag wel want de laatste weken was er veel woede, irritaties en vijandigheid die naar boven gebracht werd. Complimentjes kan je krijgen, waardering en je zal je op een prettige manier energiek en geïnspireerd voelen en in deze energie zal je gemakkelijk veranderingen kunnen aanbrengen.

Inschrijven groepshealing

Maximaal profiteren en of je energieveld laten aansluiten op de kosmische instroom? Het blijkt dat de groepshealingen een  zeer krachtige ondersteuning zijn, buiten een persoonlijke sessie. Lees hier de ervaringen van groepsleden.  Die gaan door elke nieuwe en volle maan, vanop afstand. Zelf hoef jij niks te doen want ze gaan door na 23.30u , als de meeste mensen slapen en de energie dus rustiger en krachtiger is. Zo kan jij je persoonlijke proces makkelijker laten aansluiten op het grotere geheel. Binnen de 10d ontvang je dan een uitgebreid verslag waarmee je zelf aan de slag kan in je eigen leven. . Kost maar 15€, Inschrijven kan tot 22/12 om 23.30u enkel via isabelle@isahealing.eu.  PROMO 4 + 1 gratis = 60€

Je hoort terug van me op 6 januari 2019.

Ik wens iedereen alvast schitterende feestdagen en een fantastisch 2019. Dank ook aan de vele lezers en volgers, het delen van mijn artikels en de vele dankberichten die ik ontvang op de artikels. Het is zo fijn om mensen te mogen raken en een goed gevoel te geven. Van harte dank aan allen en ik hoop nog veel te mogen delen met jullie.

Mijn 2019 wens voor jou, lieve lezer, is dat jij eindelijk je eigen (meer)waarde en schoonheid kan ontdekken en omhelzen opdat je de magie en het wonderbaarlijke in jezelf en je leven kan ontsluiten. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Van harte,

Isabelle