Het is een energie die op no-nonsens wijze opheldering zal brengen. En dat gebeurd soms op de gekst mogelijke manieren.

Ram is in zijn onschuld een brutaaltje en durfal en dat zal helpen om door stagnatie heen te breken en de magie in jezelf aan te raken.
Deze volle maan zet dingen ook in een stroomversnelling door het terug direct gaan van (Pluto, Saturnus, Jupiter en Mercurius). Dat zal zorgen voor een integratie van wat je de laatste weken ontdekte.

JAGERMAAN symboliek  is het op jacht gaan om voedsel voorraden aan te leggen. De winter kwam je vroeger maar door dankzij samenwerkingsverbanden, omdat in de winter het voedsel niet meer zomaar voor het rapen ligt. Enkel wie nu samenwerkt heeft kans om de winter (moeilijke situaties) comfortabel door te komen, daarom worden samenwerkingsverbanden gesloten. En deze maan zal hierbij zeer behulpzaam zijn omdat haar energie aanstuurt op het glad strijken van situaties en het oplossen van communicatieproblemen die je de laaste tijd in hun greep lijken te hebben. Het is tijd om weer wat meer balans aan te brengen in je leven.

INTEGRATIE EN REFLECTIE
Deze energie nodigt ons uit om vanuit balans op eigen benen te staan zonder je door de anderen overweldigt te voelen en om vanuit je eigen zelfbewuste zijn, samenwerkingsverbanden met anderen aan te gaan.

Je vind ook creatieve oplossingen want de afgelopen maanden was er heel veel zelfreflectie door de retrograde gang van de grote planeten.

Pluto liep retrogade van 27 april tot 6 oktober en liet ons bewust worden van hoe we met macht omgingen en nu wil pluto dat we de macht nemen en zijn.

Saturnus, retrogradevan 23 mei tot 10 oktober, liet ons bewustworden van de beperkingen die we onszelf en ons potentieel opleggen door het eigen denken. Nu wil hij dat je stabiele structuren opzet zonder zelfbeperkend gedrag.

Je zal je bewust worden van wie wel en niet met jouw resoneert (met wie je wel en niet op dezelfde golflengte zit). Er zit heel wat passie in de lucht en duidelijke communicatie zal de lucht letterlijk opklaren.

Al bij al kan het lekker knetteren de volgende 14dagen, geniet er met volle teugen van en als je er nog wat extra uit wil halen schrijf je dan in voor de groepshealing waarbij de het energetisch potentieel dieper doorwerkt in je leven en je extra handvaten krijgt via het erslag. Inschrijven tot 20 okterober om 23U. De healing gaat door na 23.30u. Inschrijven enkel via isabelle@zichtbaar.be en kost maar 18€ incl verslag of een abonnement 7+3gratis = 125€. Lees hier ervaringen