Zo misschien denk je nu dat het wat minder indringend wordt nu alle verduisteringen achter de rug zijn? Nee, hoor, het hele jaar 2018 staat in het teken van alles uit de kast halen opdat de mensheid eindelijk de moed krijgt het eigen potentieel zichtbaar te maken.

Kosmisch werd er zeer veel nieuwe informatie binnengebracht op aarde onder de vorm van lichtcode.  Want zoals ik in het vorige artikel schreef is  licht een drager van informatie en daarmee een informatiebron. Deze extra toevoer van licht kan je een drukkende gevoel geven alsof je niet genoeg adem hebt. Ook je fysieke lichaam  zal het als een hele uitdaging kunnen ervaren als je hooggevoelig bent omdat jij heel veel van die extra informatie probeert te integreren. Heel wat lichamen zullen daarop proberen om extra plaats te maken wat kan resulteren in wat  extra kilo’s lichaamsgewicht. Belangrijk is om nu regelmatig rustig en bewust diep in en uit te ademen zodat zowel je longen als je darmen goed gevoed worden met zuurstof. 

Jij, elke mens bent  drager van specifieke informatie. Dit noemen we je unieke potentieel en talenten.

Eindelijk de kans om jezelf te zijn denk je nu misschien? Klopt alleen blijkt de mens erin geslaagd te zijn om gedurende eeuwen een meester te zijn in het om zijn/haar eigen en uniek potentieel hardnekkig af te wijzen en zich te verschuilen in zelfbedachte “heilig huisjes”. Mocht je niet weten wat ik bedoel met heilige huisjes, daarmee verwijs ik naar al je  verwachtingen, oordelen, eisen en principes. Ideeën die jij steeds weer probeert hard te maken waardoor het een ding geworden is waarvoor je over “lijken” durft te gaan.

Bij deze weer een kolfje naar mijn hand om jullie weer een nieuwe kijk te geven, jullie uit te dagen en te triggeren. Ben je er klaar voor om komaf te maken met een paar van je  “heilige” ? Want de verduisteringen zijn misschien achter de rug maar deze volle maan gaat voor een gedenkwaardig full house dankzij haar 5 retrograde planeten, een retrograde cheiron & zwarte maan.

De grote  kracht van retrograde planeten

Een retrograde planeet heeft het voordeel dat ze zeer puur en authentiek kan inwerken. Dit omdat de invloeden van de buitenwereld en ego haar niet kunnen bereiken. De invloed van buitenaf is letterlijk geblokkeerd. Daarmee krijgt de planeet een kans om zich volledig te ontplooien en te ontwikkelen tot een innerlijke kwaliteit bij de mens. Wat de huidige constellatie nu mogelijk maakt is om hele oude, zeer diepe wonden inzake vertrouwen, openstaan voor het leven en overgave te healen.  Terug een verwijzing naar de vrouwelijke energie, zodat de mens weer een vruchtbaar akker of draagbekken kan worden voor het potentieel van de bron, in zichzelf aanwezig.

Saturnus van 17/4 tem 6/9 : zal helpen om  oude wonden (karma) veroorzaakt door vervolgingen zoals holocaust en herksenverbrandingen nu los te laten. 

Uranus van 7/8 tem 6/1 zal ervoor zorgen dat je je persoonlijke vrijheid ongeremd durft op te nemen en dat doet hij via de stierenergie. Dus door voor jezelf uit te maken wat jij waardevol en mooi vind.

Mars op 27 aug weer retrograde: het leren manifest maken wat al in je aanwezig is, door te stromen met het eigen potentieel in plaats van vanuit weerstand en afwijzing door  het leven te gaan

Neptunus van 18/06 tem 24/11 hier spelen angsten voor het misbruik van je goddelijke kracht en macht,  komende vanuit de problemen met eerder op aarde gevestigde hoge beschavingen zoals Atlantis en lemurie.  Grenzen stellen is scheppen.  Weer contact durven maken met je oneindigheid en de éénheid. Vanuit het gestalte geven aan jezelf, je unieke potentieel. Contradictorisch? Nee hoor, dualiteit is éénheid die zich splitst of opent om ervaringen op te doen. Als je contact hebt met jezelf, heb je contact met en ben je de bron. Leer dus ja zeggen tegen jezelf en nee tegen het ego en alles valt terug samen.

Uranus 7/8 tem 6/1 wil uniek, authentiek, origineel, intuïtief zijn en hier zullen je angsten voor afwijzing getriggerd worden. Want als kind heb je geleerd dat als je niet-conform handelt je kritiek en afwijzing krijgt.

Maan in vissen in 4 de huis

Deze volle maan doordringt elke laag van jezelf en helpt je om  thuiskomen in je gevoel, je gevoel als spil van wie en wat jij bent.  In vissen zie je door de sluiers der illusie en je weet dingen vanuit je contact  met het groter geheel. In vissen kan je je bewust worden van die kleine finesse, het detail dat ervoor zorgt dat jij uniek en authentiek bent. E zijn duizenden coaches en healers, maar niemand zoals ik, net zoals er niemand is zoals jij. Zelfs een eeneiige tweeling is misschien voor 99% gelijk maar nooit 100%. Elke mens is echt UNIEK en heeft een uniek potentieel dat jij hier op aarde mag manifest maken.  Probeer dit niet met je hoofd te vatten want dan krijg je er enkel een punthoofd van. Want voor je hoofd is 1+1=2.  Echter wie leeft vanuit het gevoel ontdekt al heel snel dat dit onjuist is.  1+1=3 want jij draagt dat ene detail bij, dat wat alles van jou uniek maakt. Zo vervul jij de belofte aan je ziel door de bron en het leven te verrijken en bekrachtigen.

Er komen mooie kansen voor zowel liefdesleven als voor je financieel leven. Met andere woorden, om je goed in je vel te voelen. Dat wil zeggen dat er nu zich dingen zullen voordoen die je zullen helpen in te zien waar en hoe je je gevoelens nog veel teveel weg beredeneert, waar je nog teveel in details en drama blijft hangen. De vissen helpt je om je er volledig in te gaan en het helemaal te doorvoelen  ZONDER angst. Want voelen is waar het om draait in het leven. Nog zoveel mensen zijn nog bang of hangen vast in het idee, dat als ze hun gevoel toelaten dat gevaarlijk is omdat ze dan zeker worden afgewezen of pijn gedaan.

De illusie van de opoffering en martelaarschap die lang de vissen energie gekleurd heeft

Lieve mensen het is echt wel onzin hoor dat liefde doet lijden. Zolang je leeft vanuit je heilige huisjes, het jezelf willen indekken of medelijden leef je vanuit angst en gebrek. Mocht elke mens zich laten leiden door eigenliefde is alle lijden direct van de wereldkaart geveegd.  De onbewuste mens leeft vanuit zijn emoties (drama’s, oordelen, principes, noden, verhalen, plicht, angsten, medelijden) en denkt dat dit liefde is. Ook de meeste liefdesliedjes zijn geschreven vanuit emotie en zetten je op een verkeerd been. Hou je leven eenvoudig door enkel te leven vanuit levensvreugde en leef bevrijd van de  zuigende en verstikkende kracht van emoties en drama. 

Je zal merken dat ee onbewust mens  heel boos is als je durft vanuit liefde te leven en dan kan krijg je vaak volgende kritiek naar je hoofd geslingerd omdat je niet wil meegaan in hun drama: koel, asociaal, hard,….

Als iemand je nog eens één van volgende dingen verwijt weet dan dat je goed bezig bent want

koel: je brengt koelte, dus balans in hun verhitte energie. Verhitting is wrijving = gevecht.

asociaal: je beperkt de schade omdat je geen voeding geeft aan de onmacht en zelfafwijzing van de ander

hard: je laat de ander kennis maken met je hart, terwijl de ander nog iets hard probeert te maken

Onthoud dat wat een ander jou verwijt enkel een verwijzing is naar wat in hem/haar leeft. Mensen gebruiken elkaar constant als spiegel en/of klankbord, dit zolang je onbewust leeft en nog worstelt met blinde vlekken (pijn en lijden). Het is logisch dat je enkel iets bekends kan benoemen maw iets dat in jezelf aanwezig is dat je de ander herkent maar (nog) niet in jezelf wil erkennen.

Dus verwijt je iemand koel te zijn, leef jij zelf gevoelloos – asociaal omdat jij geen rekening houdt met jezelf – hard omdat jij hard(nekkig) jezelf blijft afwijzen.

Neem eens paar minuutjes de tijd om voor jezelf een paar belangrijke vragen te stellen:

wat het verschil is tussen gevoel en emotie

wat het verschil is tussen medelijden en mededogen

wat is het verschil tussen een verhaal en potentieel

wat is liefde

Typisch bij mensen die onbewust leven en daarmee buiten hun gevoel is het feit dat ze zichzelf en alles veel te serieus nemen.  Het leven is bedoelt als een speels stromend proces, waar niks moet en alles mag. Sta nu open om bij jezelf te zien op welke emotie en levensthema jij je spontaniteit en speelsheid verloren bent. Wat jij als serieus en daarmee vaststaand gegeven aanneemt. Ontdek je voorwaarden of verhaaltjes waarin je vastloopt.

De 5 ondersteunende aspecten in deze volle maan constellatie

In de astrologie is het een driehoeksverhouding een positief gebeuren omdat deze plaatsvind in eenzelfde element. Saturnus, zon en uranus bundelen hun krachten in het element aarde. Dit maakt het mogelijk om nu snel en gemakkelijk zaken te concretiseren. Je akker een rijke oogst te laten dragen. Waak je echtervoor een onvruchtbare akker want als je te gemakkelijk wordt door te verzanden in een comfortzone, zal je merken dat je akker snel onvruchtbaar zal worden. De valkuil die nu blootgelegd is je te tonen waar je te materialistisch bent en hoe je je teveel vasthoudt aan verworden dingen en daarmee in patroontjes vervalt.

Zon – saturnus geven je een langetermijn visie. Wat wil je bereiken, een doel of de belofte aan je ziel waar te maken?

Zon – uranus zal leiden tot zelf inzichten waardoor je vanzelf meer zelfvertrouwen zal krijgen. Vertrouwen zonder inzichten is onmogelijk, het is maar als je contact hebt met je innerlijke dat je kan vertrouwen.

Saturnus – uranus je staat voor een zeer belangrijke transformatie. De kans om een oud niveau af te sluiten en aan te sluiten op een niveau niveau om nieuwe delen van jezelf en de bron zichtbaar te maken.

Maan sextiel saturnus: gaat over je veilig voelen en hoe je je dit goedvoelen met anderen kan delen

Maan sextiel uranus: meer openstaan voor je eigen onbegrensdheid en authentieke zijn

Lillith retrograde

Lillith, o de duistere kant van de ziel, het zwarte deel in jezelf. Dat deel waar de mens zo bang voor is en zo hardnekkig probeert te onderdrukken.  Maar klopt dit wel? Is het wel zo zwart en duister of begrijp jij niet goed wat duister inhoudt? Is het “duister” omdat het pure ZELFexpressie is, een ongeremd en in volle overgave in het nu aanwezig zijn, spontane en ongetemde? Hoe (h)eerlijk zou het zijn mocht elk van ons, durven om weer ongeremd als een kind te zeggen wat in zich opkomt. Stevig op eigen benen in plaats van op de toppen van de tenen. Het achterste van je tong te laten zien in plaats van de vele verhaaltjes, leugentjes en manipulaties.

Wist je dat je tong verbonden is het met hart? Dus als jij het achterste van tong laat zien, leg jij je ziel bloot.

Hoe verwrongen is onze maatschappij aangezien we als kind stout zijn als we onze tong uitsteken. Lijkt me een toffe begroeting om je tong uit te steken in de plaats van hallo te zeggen of een handdruk te geven ;-). Probeer maar eens de tong naar jezelf uit te steken in de spiegel. Best wel ongemakkelijk voor veel mensen. Doe het maar het zal je helpen je hart meer open te stellen. Durf de levensenergie, je levenslust en passie te voelen.

We zijn collectief aan het leren om er weer voluit voor te gaan, vanuit die heerlijke duisterheid die zorgt voor een concentratie van energie die als de fontein des levens leven kan geven aan je vruchtbare potentieel.

Leef, stroom, geniet door van het leven te proeven.

Inschrijven voor de groepshealing op afstand

Wil je maximaal profiteren van deze energetische mogelijkheden, schrijf je dan zeker in voor de groepshealing op afstand die doorgaat na 23.30u. Inschrijven kan tot 26/8 om 23.30u door een email te sturen naar isabelle@isahealing.eu. kost 15€ incl verslag binnen de 10d