De eerste Volle Maan van het jaar kreeg bij onze voorouders (Kelten & Germanen), de naam Wolfmaan. Dit vanuit hun verbondenheid met de natuur. De verstilling van de maand januari benadrukte extra het huilen van de wolven op zoek naar voedsel.

Deze maan symboliseert het huilen met de wolven.

Teveel mensen huilen mee met de wolf. Dit betekent: dat ook al sta je niet achter wat je opgelegd krijgt, je gaat er uiteindelijk wel mee akkoord. Sterker nog je bevestigd het. Deze maan is ook een uitnodiging om te stoppen met mopperen en kritiseren maar om de verandering te zijn die jezelf wil zien. Je kan je symbolisch blijven volproppen met leeg voedsel, maar veel beter is om minder te eten maar wel de juiste voedzame voeding te nuttigen. Je weet, je hebt zowel de fysieke, emotionele als geestelijk voeding = zijn – voelen – begrijpen.

Ik kreeg behoorlijk wat mailtjes de laatste 2 dagen van mensen die vroegen wat er aan de hand is omdat ze heel wat last ondervinden van op poppende emoties, stramheid,spieren en gewrichtspijnen. Het mooiste bewijs dat het deze maan weer bijzonder verrijkend en pittig zal zijn. Door je in te schrijven voor de groepshealing die ik geef, zal jij deze huidige golf van energie gemakkelijker kunnen hanteren en begrijpen met het verslag achteraf.

Super- en bloedmaan

Een Supermaan is een maan die heel dicht bij de aarde staat en daarmee 14% groter en 30% helderder lijkt. Dat wil zeggen dat gevoelige dingen, inzake je bestaansrecht , zullen uitvergroot worden. Voel jij je veilig ,geborgen en gekoesterd, zal dat versterkt worden. Leef jij echter nog vanuit gekwetstheid, angst en onveiligheid zal deze verettering naar buiten geduwd worden.

Een Bloedmaan heeft een roodachtige kleur omdat ze vanwege de verduistering maar indirect zonlicht krijgt. Dat verwijst naar het zichtbaar maken van wat je bloed doet stuwen of met andere woorden je driften, motivaties en drijfveren komen aan de oppervlakte. De energie van Sirius versterkt de 3-éénheid volle, super bloedmaan wat een stuwing van versterkende en verjongende energie zal geven. Deze super volle bloedmaan in leeuw, maakt het pad vrij naar de opening van de leeuwenpoort op 8 augustus. Elk jaar is er op 8 augustus een soort van bekroning op je persoonlijke pad. Altijd een heel belangrijke periode met kosmische extra mogelijkheden.

De heilige 3-vuldigheid

In mijn persoonlijke numerologie is de kracht van de energie zeer sterk aanwezig dus ik ken die energie zeer goed. Het is mijn ervaring dat twee geboorte geven aan 3 of dat 1+1 = 3. Drie is door creativiteit geboorte geven aan of vormgeving mogelijk maken. De heilige 3-vuldigheid bestaat uit lichaam – ziel – geest of ascendant – maan – zon. De kracht van de 3 wordt hier ook nog eens numerologisch versterkt 21=3 (je fysieke uiting) 01 jij als mens 2019= 3 je hogere zelf, via de datum. De geluksplaneet Jupiter is verbonden met 3 en zal zijn invloed van geluk, groei en overvloed laten gelden nu. Je groeipotentieel dat ruimte maakt voor vernieuwing en verlegging van je grenzen.

De leeuw is nog een verwijzing naar 3 namelijk naar de 3de chakra of je zonnevlecht. Om je innerlijke zon te kunnen laten schijnen sta je voor de uitdaging, om je balans te vinden tussen macht en onmacht, zelfvertrouwen en jezelf willen bewijzen. De sleutel ligt in dat waar jij loyaal of trouw aan bent. Wie trouw is aan zichzelf gaat vanzelf stralen als een zon. De 3de chakra is je verspreiding van levensvreugde (warmte en overvloed), tenzij natuurlijk je in zelfafwijzing en depressie leeft dan verspreid je kilte en gebrek.

Cheiron, je blinde vlek en diepste kwetsing maar ook punt van grootste groei en verlichting, staat in het 3de huis. Het 3de huis is je communicatie en uitwisseling met de buitenwereld. De start van je persoonlijke ontwikkeling, het dat wat jou tot een individu maakt. Wat uniek en authentiek is.

De onzichtbare zeer sterke inwerkende energie van jupiter

Jupiter is ook verbonden met het cijfer 3 en zal als rechter fungeren en de doorslag geven. Jupiter staat ook nog eens versterkt in zijn eigen teken en comfortzone, boogschutter. Jupiter kan dus full house gaan en je maximale ondersteuning bieden. Jupiter in boogschutter is een bron van wijsheid door het spelenderwijs verruimen van je horizon.

Het bewust worden van de ontzettende veerkracht en mogelijkheden waarover je als mens beschikt. Hoe diep de pijn ook is, hoe erg en erbarmelijk het ook is waar je voor staat. De mens is ongelooflijk spitsvondig en veerkrachtig . Deze maan zal een herbevestiging zijn van de wetenschap dat je alles aankan wat het leven je aanreikt, omdat je altijd kan terugvallen op je innerlijke bron en weten. Het moment dat je stopt met het te willen beter weten, zal de magie zich kunnen ontvouwen in je leven. Op dat moment stop je met napraten en na-apen, en wordt jij een unieke inspiratiebron voor anderen. Wijsheid is ruimte maken voor het innerlijke weten en de uiterlijke kennis laten wat het is, iets van buitenaf.

Dus ja lieve mens, volg je gevoel. Hoe onlogisch het ook is, als het goed voelt is het je innerlijke weten die je stuurt.

Venus conjunct jupiter, super love en luxe, alles is zoet en roze en vol rijkdom. Pas op voor een teveel van het goede. Overdrijving is nooit aangenaam.

Mars driehoek jupiter gemakkelijker meevallers en spontaan succes, bescherming

Jupiter vierkant neptunus de ideale die je leven vergiftigen en je essentie verstikken worden zichtbaar

Venus Tweelingzielen en diepere verbindingen mogelijk

Sedert vorig jaar is er heel veel gaande op het gebied van tweelingzielen en diepere verbindingen. Venus met jupiter: Door de liefde in jezelf te versterken word je meer en meer jezelf . Hierdoor kan je innerlijke schoonheid en warmte naar buiten komen en kan deze beantwoord worden. Deze energie zorgt ervoor dat je genereus kan zijn vanuit harmonie. Agressie wordt vervangen door erkenning, want de pure vreugde van het bestaan sijpelt door.

Ondersteund door neptunus met je dromen als creatieve scheppend kracht en mars het vuur van je passie. Dit alles zorgt voor een gigantische aantrekkingskracht maar je kan hier ook vastlopen in het blijven dromen over je tweelingziel. Als je tijd rijp is komt die maar tot die tijd mag jij enkel focussen om de liefde voelen in jezelf. Teveel mensen willen de ander dwingen in hun droom of ideaalbeeld van het tweelingziel gebeuren. Neptunus uit balans is illusie of waan, in balans is het een sterke creatieve kracht die van alles het beste maakt.

Maansverduistering in leeuw

Het kan met de verduistering allemaal wat overweldigend en teveel aanvoelen. Je gevoel van onveiligheid en niet- gehoord of niet-erkend worden zal de rode draad zijn. Een leeuw is de gekroonde koning, die zich handhaaft vanuit zijn positie. Met andere woorden hij heeft een fundament of koninkrijk. Dan stelt zich de vraag, welke heerser hij is? Eerlijk, loyaal en rechtvaardig ?

In deze periode tot de volgende nieuwe maan mag jij bij jezelf kijken waaraan jij loyaal bent, waar jij waarde aan hecht, waaraan jij toegewijd bent. Zijn de waarden die jij meekreeg van je moeder inzake het leven, relaties en gezin voor jou waardevol? Of hoe zou jij jouw wereld kunnen verbeteren en waardevoller maken? Ben jij je bewust van je ego en dominantie en ben jij al bereidt om deze te transformeren tot een bewuste bron van levensvreugde en liefde?

Collectief hummelt de stille roep naar een betere of andere wereld, steeds luider en luider. Het zaad van verlichting, die gelegd werd in de 18de eeuw, de eeuw van de rede of verlichting, onder Descartes en Spinoza is aan een groeispurt bezig.

Volle Maan in leeuw op de leeuw-waterman as: schitteren versus vrijheid

De Maan is gekleurd door de leeuw. De tweespalt of uitdaging hier zal liggen in of jij een gekroonde leeuw wil zijn of dat jij een ongekroonde leeuw kan zijn. En dit is tevens de vraag waarover jij zelf mag mijmeren. Het antwoord komt dan in de volgende nieuwsbrief te staan. Wil jij je antwoord delen, mail me dan isabelle@zichtbaar.be en de goeie antwoorden maken terug kans op een gratis groepshealing.

Maan vierkant Uranus geeft aan dat er grote behoefte is aan frisse lucht en een frisse wind door je leven. En ja hoor, je wil je lekker uitleven tot op het rebelse en roekeloze af. Je wil je eigen leven leiden in plaats van “een” leven te lijden. Je wil je voelen leven, de fun van het vol gas geven, wat er ook gebeurt. Laat jezelf maar zien zoals je echt bent dus geen brullende leeuw gedoe maar zijn vanuit het contact met je innerlijke warmte en meerwaarde.

Een goeie affirmatie hier is: ‘ Ik wil dat elk blik, woord en handeling van mij, gedragen is door liefde.

Deze affirmatie is belangrijk omdat binnen dit aspect met uranus diepe oude pijnen die je remmen, inzake het je niet gehoord, gekleineerd en onveilig voelen, zich een weg naar buiten zullen banen.

Maan oppositie mercurius zal je confronteren met het hoe jij je probeert te conformeren of aanpassen aan de buitenwereld. Je relatie met de buitenwereld of anders gezegd je nood aan informatie opdat je politiek correct gedrag kan vertonen. Maar onder deze speciale maan zal de discrepantie tussen wat je zegt en doet duidelijk zichtbaar worden. Zorg dat je één taal spreekt in plaats van met gespleten tong. Laat je woorden en handelen dezelfde taal spreken. Kritiek en meningsverschillen zullen spelen als jij nog uit balans bent.

Maan driehoek cheiron geeft aan dat er veel verlichten en healing zal plaatsvinden. Op het je op aarde welkom voelen, op gevoelens van je diep alleen te staan voelen, de verstarring en verslavende patronen zullen plots kunnen oplossen.

Inschrijven groepshealing, die doorgaat vanop afstand.

De groepshealingen blijken voor heel veel mensen een krachtige hulp te zijn om hun persoonlijk groei te versnellen en te laten aansluiten op het grotere geheel. Overtuig jezelf https://www.zichtbaar.be/klantervaringen-groepshealing-op-afstand/

 Zelf hoef jij niks te doen, want de healingen gaan altijd door na 23.30u omdat de energie dan rustiger en zuiverder is omdat de meeste mensen dan slapen. 

Inschrijven enkel via email isabelle@isahealing.eu, kan tot 21/01 om 23,30u kost 15€ incl of promo 4+1 gratis = 60€

Van harte en tot de volgende op nieuwe maan 4 februari

PS ik kreeg vele vragen waarom mijn maanartikels niet meer aangeboden worden via nieuwetijdskinderen. Het klopt dat ik sedert 1 november niet meer schrijf voor nieuwetijdskinderen.  Zoals alles in het leven is er een tijd van komen en gaan. Het loslaten van nieuwetijdskinderen heeft voor mij nieuwe wegen geopend. Wil je anderen een hart onder de riem steken verspreid dit artikel maar naar hartenlust.

Isabelle Lambrecht,

healer & coach