Het is de 2de supermaan van dit jaar, en deze maan zal dat wat bij je leefde bij de vorige supermaan van 19/2, nog zal versterken. Maar meer in de zin van de zaadgedachte te beschermen, zodat die echt zal kunnen ontkiemen. Deze maan noemt men de lentemaan en die staat voor bescherming.

Volle maan, een zon oppositie maan, wil zeggen dat je je ook meer bewust kan zijn van de dualiteit in je leven. Het denken versus gevoel of werk versus thuis, wat je nodig hebt versus wat je wil. En dat zal met deze volle maan sterk benadrukt worden omdat ze in weegschaal staat. De kunst is om beide polen te verenigen.

Volle maan in weegschaal, in huis 9

Het 9de huis handelt over je hogere visie en waarden, het meer gericht zijn op het geestelijke dan op de fysieke waarden. Het is ook het huis van je dromen, wijsheid, inzicht en het zaad van je toekomst. Dat wat jij naar buiten wil brengen. De energie van de weegschaal is ontspannen, elegant, charmant, smaakvol, vriendelijk, zachtaardig en ze houden van harmonie en balans. Wel kan de weegschaal niet met kritiek om en als ze een beslissing genomen heeft komt ze er niet meer op terug.

Bezin je dus over je waarden, over je visie op het leven en vergelijk deze met je dromen. Onder de weegschaal energie kan je de dingen op beide schalen leggen zonder oordeel. De energie of de lading van de dingen zelf zal de balans van de weegschaal laten doorslaan. Als er nog veel weerstand op de schaal komt, dan zal de balans verbroken zijn. Ontdek hoe jij je eigen leven lelijk maakt door je gelijk willen halen, door plichten, schuldgevoel en schaamte en hoe weinig gewicht jij in de schaal van je dromen legt.

Oef: noteer gedurende 10d alle ja-maar’s die je afhouden van je dromen of van het leven vanuit harmonie en geluk. Bekijk elke ja maar en je zal ontdekken dat het enige wat je remt angst en controle is.

Geef je dromen gewoon de ruimte om naar boven te komen. Je hoeft er nog niks mee te doen en je mag die voor jezelf houden zodat de buitenwereld er geen gehakt van kan maken. Koester dat droomzaad, voedt het en geniet van het goeie gevoel dat je erbij krijgt. Het zal je helpen je levenslust te laten ontbranden en jezelf open te stellen voor de fijnere dingen des levens. De dromen die je nu wil toelaten zullen heel veel kracht bezitten.

 

 

 

 

 

 

Maan oppositie chiron in ram

Is de oeroude geboortewond, het geboren worden op aarde via een gekwetst moederkanaal waardoor we allemaal een gebrek aan eigenwaarde hebben. De mensen die dit artikel lezen, hebben allemaal een kritische, afwerende moeder gehad of waren ongewenst. Ook was er weinig samenhang in het gezin onderling omdat er een kille, afstandelijke moeder was. Er werd wel aan alle fysiek behoeften voorzien maar het was liefdeloos. Dat zorgde ervoor dat je jezelf steeds weer wegcijferde. In de maan mag jij eindelijk het besluit nemen om jezelf op de eerste plek te zetten. De kilte die in je moeder en in anderen leeft hoef jij niet meer mee te dragen of te proberen te verlichten. Je mag warmte toelaten en jezelf op de eerste plek zetten. Pas als jij leeft vanuit eigenliefde in plaats vanuit egoïsme, zal jij de kilte bij anderen kunnen wegnemen. De egoïst, handelt vanuit de drijfveer te willen helpen en redden om zo liefde en erkenning te krijgen.

Neem eens de tijd om af te wegen. Hoe goed voel jij je met dit jezelf wegcijferen en het de ander proberen te behagen? Hoe belangrijk is het anderen te willen redden en helpen? Hoeveel fijner en gemakkelijker zou je leven kunnen zijn als jij een bron van licht en warmte was waaraan anderen zich spontaan konden laven? Redden en helpen is sleuren en trekken aan de ander, stralen is geven. Wie dit begrijpt en egoïsme kan transformeren tot eigenliefde zal het ware leven aangaan.

Aspect maan uranus is behoorlijk uitdagend.

Kan voelen als een emotionele rollercoaster en alsof sommige emoties nu echt willen uitbarsten. Je slaap en eetpatroon is ook totaal uit balans, en je kan echt laten gaan nu in ongezonde voeding (chocolade, chips, brood, lekkere pizza, pasta en groentjes en fruit kunnen precies naar de maan).

Je kan je onzeker voelen door vreemd gedrag van iemand dichtbij. Spanningen met moeder, gezin, zus of enig ander vrouwelijk persoon, uit je intieme kring. Als zich dat voordoet dan is dat een oude karmische relatie die je nu in balans kan brengen.

Iets of iemand kan je gevoelensleven totaal op zijn kop zetten en mooie onverwachte dingen kunnen je pad boeiend maken.

Aspect maan ceres

Dit aspect streeft naar de perfectie, het zoeken naar de perfecte vrouwelijke energie. Vrouwen willen er zo mooi en vrouwelijk mogelijk uitzien of ze willen de perfecte vrouw zijn. Mannen zoeken naar die ene perfecte vrouw waardoor ze rusteloos van de ene naar de andere vrouw fladderen. Sedert vorig jaar zijn we collectief intensief bezig met het herstellen van de vrouwelijke energie. Maar dit aspect overdrijft dat en zoekt naar perfectie. Leer contact te maken met de vrouwelijk energie, door te voelen, te strelen en te ervaren. Vrouwelijk energie is het je openstellen en kunnen ontvangen. Net zoals de vrouw de man gewillig ontvangt, zo mag de mens zich gewillig openstellen voor haar ziel. Vrouwelijke energie is empathie (de weegschaal is daar een meester in), het is de 2 kanten van een verhaal samenbrengen.

VRAAG waar sta jij echt voor open? Liefde of is er het ja maar dat ben ik niet waard! Overvloed of is er het dat is onwaardig of niet voor mij weggelegd! Vriendschap of is het ik ben

Wil jij een liefdevolle handreiking, dan kan je je inschrijven voor de groepshealing. Die gaat door vanop afstand na 23.30u. Er zijn heel veel gidsen aanwezig tijdens deze groepshealing en zo wordt er een heel krachtige groepsziel gevormd die als een moeder, haar liefde en koestering naar elk lid stuurt. De impact van de healing is tot 10d voelbaar en wordt volledig geïntegreerd door het verslag dat je ontvangt. Inschrijven enkel via email isabelle@isahealing.eu, tot 21/03 om 23.30u. kost maar 15€ incl verslag. Welke impact groepsleden ervaren ontdek je hier. 

 

Aspect mercurius neptunus je zal makkelijker uiting kunnen geven aan je innerlijke stem. Mercurius in vissen is de christus kracht in jezelf die zal spreken.

Aspect mercurius saturnus zal de vulkaan uranus kunnen temperen omdat je richting zal kunnen geven aan je emoties. Je zal ze kunnen begrijpen vanuit je hogere weten. Goed moment voor examens en voor zakelijke deals.

Aspect mercurius pluto zal voor zeer diepgaande gedachten en gesprekken zorgen. Versterkte intuïtie die leugens zal blootleggen. De leugens van zelfafwijzing en minderwaardigheid zijn dewelke die je mag aanpakken. Velen zullen zich nu veilig genoeg voelen omdat dat in zichzelf aan te pakken.

Aspect Mars driehoek pluto wil conflicten vermijden en met de maan in weegschaal zal je conflicten vermijden en oplossen omdat je openstaat voor de realiteit van je ziel, in plaats van te verzanden in het persoonlijk gelijk willen krijgen. Ook is er hier extra passie beschikbaar. Je hebt de kracht en de passie om op te staan en vanuit eigenliefde succesvol dingen aan te pakken en in balans te komen.

Aspect venus vierkant mars kan voor seksuele frustratie zorgen, wat door uranus kan versterkt worden met ongeduld. Seksualiteit is de 2de chakra en is ook levenslust. Als je geen contact hebt met jezelf voel je vaak een leegte in jezelf. Seks wordt veel te vaak gebruikt om die leegte te vullen in plaats om de verbinding te bevestigen. Goeie seks is iemand die zichzelf deelt met de ander, maar daarvoor dien je eerst wel contact met jezelf te hebben.

Venus sextiel jupiter ideaal om gebroken relaties te herstellen of om verliefd te worden. Jupiter is de grote geluksbrenger en overvloed en venus is de liefde. Zowel liefdes- als financieel geluk ligt hier voor die mensen die hier echt voor openstaan.

Al bij al een schitterende volle super maan die je uitnodigt om met volle teugen te genieten van het leven. Stel jezelf open voor de meevallers zowel op liefdesvlak als op financieel vlak. Ontdek je innerlijke stemmetjes die je hierin remmen en transformeer ze. Zolang die innerlijke stemmetjes er zijn is je vrouwelijke, ontvankelijke energie geblokkeerd.

Weet je niet hoe? Gun jezelf dan 1 coaching sessie met mij en je zal een ander mens zijn. Enkel voor die mensen die echt willen ja zeggen tegen zichzelf en kiezen voor eigenliefde . Anderen gingen je reeds voor 

Je leest me terug met de nieuwe maan van 5 april.

Warme, passionele 😉 groet

Isabelle Lambrecht

healer & coach