Deze maan noemt men in de natuur religie, ook de sneeuwmaan met als thema: kiemkracht. Het is een super maan dus de uitwerking zal extra krachtig zijn. Kiemen: het ideale moment om stil te staan bij wat je wil oogsten dit jaar zodat je NU  kan bepalen welke zaden je dient te zaaien.

Wat wens je nu het hardst? Vrijheid, overvloed, toffe job, een nieuwe relatie, een kind, een antwoord op een bepaald thema… Focus je dan vanaf nu, gedurende 10d eenvoudig op dit thema. Ga het NIET gaan invullen maar denk gewoon een paar maal per dag aan ik wil dit jaar vrijheid oogsten of ik wil dit jaar overvloed oogsten, ik wil me dit jaar goed in eigen vel voelen……. Hou het even simpel als ik hier stel want het gaat over het zaad dat je nu plant. En om ervoor te zorgen dat je zaad van optimale kwaliteit is, is een rustige heldere formulering belangrijk.

Maan in maagd in huis 6

Een supermaan is altijd een maan die iets, in dit geval, een detail, zal uitvergroten. Er zal een sterke klemtoon liggen op dienstbaar handelen, er echt willen zijn voor elkaar. Een sterk onderstroom om te verbroederen is collectief aan het broeden.  Dit omdat er de een emotionele behoefte is aan orde en regelmaat. De sociale distance doet zijn werk en brengt de meerwaarde van sociale leefgemeenschappen weer in je bewustzijn. Je zal vanzelf de behoefte hebben om echt dienstbaar te zijn. Velen werken voor het geld maar de corona  kolder zal je helpen om je te wenden tot terug de echte waarden: gezin, familie, het vangnet van en levende gemeenschap. Het levend weefsel is de laatste 15 jaar vervangen door het computer en tv gebeuren. Het detail van deze maan zal zijn: leven vanuit verminding en met elkaar door het uitwisselen van energie en ervaringen.

De les is: Het leren ECHT richting geven aan je leven. Wat wil je en waarom. Met corona wordt elke vorm van eigen wil en sturing letterlijk de mond gesnoerd. En toch ben jij een levende mens. Gedraag je dan ook levend, ipv als een robot opdrachten aan te nemen.  Wie interesse heeft over de vrije mens, soevereine mens, kan me mailen isabelle@zichtbaar.be.
 

 Maan driehoek uranus

geeft meer zelfbewustzijn, de vrijheid, creativiteit en intuïtie om positieve veranderingen aan te brengen. Het helpt je om je flexibel en ruimdenkend open te stellen, zodat je kunt profiteren van opwindende nieuwe kansen. Dit zal ervoor zorgen dat de op handen zijnde verandering soepeler voor je zal verlopen.Dit is echt een hele positieve vibe.

Je kan ook een gevoel van prikkelende verwachting ervaren. Vanuit een innerlijk weten dat er iets staat te gebeuren. Ook kan je nu breken met ongezonde gewoontes en is het een goed moment om saaie of foute relaties stop te zetten.
 

Volle Maan quincunx Saturnus

kan het je moeilijk maken om dicht bij je gevoel te blijven omdat je een conflict ervaart tussen wat jij wil en wat de buitenwereld van je wil (eist/verwacht). Roept emotionele zekerheid nog een conflict bij je op? Laat jij je goed gevoel nog van de buitenwereld afhangen? Ben jij een egoist = dat is iemand die zichzelf wegcijfert voor de buitenwereld. Of hou je genoeg van jezelf om je goed te willen voelen en hiernaar te handen? . 

Beeld je eens in hoe de wereld eruit zou zien als elke mens zich goed zou voelen en niks meer van een ander zou eisen. DIt is mogelijk ! Het enige wat hiervoor nodig is, is dat elke mens eerlijk met zichzelf durft te zijn en zijn/haar gevoel als structuur gebruikt ipv de wetten die door anderen gesteld worden. Wetten versus weten

ALs je in liefdeloze relatie zit, zal de emotionele kilheid uitvergroot worden.  Schuldgevoel en angst kunnen voor verkramping zorgen en ook kunnen nieuwe verantwoordelijkheden nu zwaar op je drukken.   De beste manier om je innerlijke harmonie te herstellen is het beoefenen van zelfbeheersing. Kijk waar je niet loyaal aan jezelf bent, vergeef jezelf en zorg dat je keuzes maakt vanuit een trouw zijn aan jezelf. Verwar niet wat je denkt nodig te hebben met wat je een goed gevoel heeft. Jouw denken is NOOIT een goed raadgever !!! Je gevoel is altijd knal juist, je denken nooit.

Zon opposiet in vissen huis 11 brengt  een beweging op gang van willen verbinden met anderen = zich groeperen en de leiderfiguren onder de lichtwerkers, zullen zich nu sterk bezighouden met het inslaan van en nieuwe weg en proberen vorm te geven aan een nieuwe maatschappelijke invulling.

Daar ben ik idd mee bezig en ook anderen. Dus mail me zodat je kan aansluiten op dit gemeenschappelijk veld van vrije zelfbewuste mens (ik heb een energetisch krachtveld opgezet en elke mens die me mailde vrij te willen zijn, is daarin opgenomen. En met elke mens die aansluit wordt het veld krachtiger en machtiger). Via email kan ik jullie ook blijven bereiken mocht fb komen weg te vallen. Versterk verder je mind door dit boekje te herlezen totdat je het begrijpt en geen weerstand meer voelt.  Vanaf morgen (vrijdag) deel ik mijn documenten waarmee je nee kan zeggen tegen vaccin en je vrijwaren van elke boete. Het zal moed vragen om een soevereine mens te zijn. Maar van mij krijg je in elke geval zoveel mogelijk steun en info. Het kaf wordt nu van het koren gescheiden.

Wil jij ook maximaal profiteren van al deze power energieën en handvaten krijgen over hoe je dit het beste kan toepassen in je eigen leven, schrijf je dan zeker in voor de groepshealing tot 27 feb om 23U. De healing gaat door na 23.30u. Inschrijven enkel via isabelle@zichtbaar.be en kost maar 18€ incl verslag. De ervaring die ik vandaag ontving in antwoord op het laatste verslag: ♥Dag Isabelle , ik ben blij dat ik heb mee gedaan aan deze groepshealing . Ik kan mij daar helemaal in terug vinden .  Dank je alles krijgt vorm maar door die groepshealing gebeurd dit sneller en zonder hoofdpijn of niet slapen . Dit was mijn ervaring .Lees hier nog veel meer ervaringen 

Waardeer je mijn werk en steun kan je hier een gift (groot of klein, maakt niet uit) https://www.doneeractie.nl/steun-actie/-49944
:Isabelle: vdf lambrecht
healer, bewustzijnscoach, psychotherapeut,