Hé, hé, ik weet niet hoe zit met jullie, maar ik viel dik in de prijzen, met de mercurius retrograde in vissen van 17-2 tem 10-3. Hij stond garant voor heel wat ongrijpbare dingen en verwarring.

DISCLAMER er staan schrijffouten in mijn artikels, lees hier waarom dat ok is voor mij.

Ik heb mijn zon in vissen en genoot de volle lading. Het hielp dat ik wist wat er gebeurde, zo kan ik het rustig over me heen laten gaan. Mijn renovatie is volledig rond en op valentijn kon ik eindelijk mijn nieuwe kamer en stek betrekken. Echter het opruimen en in orde zetten van de berging en 2 van de 3 gastenkamers lukte me niet. Meer nog, ze zien eruit alsof er een bom ontploft is. Alles dus heerlijk spik nagelnieuw en toch 2 weken terug plots geur van de septic in de badkamers, levering frigo had vertraging omdat de afwasmachine er nog niet was (terwijl op de bestelling stond dat alles voorradig was), een waterlek in een wc, ik doe mijn aanvraag b&b licentie in de gemeente Denia en het bankcontact werkt daar niet en je kan er enkel via bankcontact betalen, een bestelling liep mis, een rechtzetting van telenet sleepte 3 weken aan, internet dat op en af ging, …..tja dan helpt het hoor als je wat afweet van astrologie. Vroeger zou ik geflipt zijn. Het gekke is dat ik tegelijkertijd ook meevallers had in het oplossen van dit alles + en paar heel fijne contacten, super mooie brocante meubeltjes voor weinig geld, ….. Door er rustig onder te blijven, kon ik het gelijk ook allemaal direct oplossen en was er een intens kunnen genieten van de situaties die ik als een geschenk ervaarde. Dat was vroeger anders. Toen was ik razend en ging in de weerstand. Met natuurlijk alle gevolgen van dien.

Vissen als laatste teken van de dierenriem. Elk teken in de dierenriem zorgt voor een uitdaging en in vissen komen die allemaal samen. Als jij de afzonderlijke thema”s nog niet beheerst dan zorgt dit voor chaos. Want in vissen buitelen als deze thema”s over elkaar en weet je niet waar eerst mee te beginnen. In vissen leer je om je persoonlijkheid los te laten, om 100% jezelf te zijn en te leven vanuit je volledige bronvermogen. Het 12d huis of het huis van de vissen toont je in je eigen horoscoop wat jij nodig hebt om tot rust te komen. Wil je weten welk teken jouw 12 huis heeft, stuur me dan een email isabelle@zichtbaar.be met als titel: 12 de huis. Ik heb je geboortedatum & plaats nodig & het uur.

Mercurius retrograde in vissen. Je emoties (die je anders diep kan wegstoppen) stromen volledig over, hierdoor krijg je de mogelijkheid om onbewuste patronen aan te pakken. Het maakt je juist super bewust van wat in jezelf speelt (emoties, vissen = waterteken = supergeleider).

Wat heb ik weer geleerd uit deze boeiende 3 weken? Dat ook al lijkt het leven ongrijpbaar of ook al lijkt het alsof je nergens grip op hebt, als je rustig blijft en dicht bij jezelf, lost alles zich vanzelfsprekend weer op. Als je leert om je focus zuiver te houden, is het ongelooflijk hoe exact het resultaat kan zijn. Een dom voorbeeld ik had een bepaald meubelstuk in mijn hoofd en ongelooflijk maar waar ik vind het in de brocante, perfect zoals ik het gevisualiseerd zag en dan nog de perfecte maat en de prijs was spotgoedkoop. Terwijl brocante hier in spanje stikduur is. Alsof ik het op maat had laten maken. Het was een periode waarin alle “zekerheden” wegvielen en dan kan je heel dicht tot bij jezelf komen. Dan heb je 2 keuzes of jezelf blijven gek maken door je zorgen te herkauwen of acceptatie en gerichte actie ondernemen door te focussen op je hart ipv op weerstand. Hierdoor is een mercurius retrograde een soort van tweede kans, die je krijgt om de dingen die je voor je uit schoof of afwees, toch nog aan te gaan.

Benieuwd hoe jullie het ervaren hebben. Welke zekerheden vielen weg de laatste 3 weken en hoe heb jij daarop gereageerd? Wat heb je over jezelf ontdekt?

De volle supermaan in maagd in 12de huis

De mercurius retrograde heeft ook de weg gebaand voor de supermaan van 9 maart en omdat het retrograde lopen zo goed als samenvalt met de volle super maan zal je echt verlichting en opluchting kunnen voelen en zin krijgen om er helemaal voor te gaan. Maagd wil orde scheppen in de chaos (vissen is chaos) en wil plannen maken die voor rust zorgen. De vorige 3 weken waren dus heel interessant om een inkijkje te krijgen in wat er voor chaos zorgt in je leven. Je zal nu plannen willen maken die rust brengen in het thema emotionele veiligheid en de verlammende irrationele angst om verlaten te worden. Het verlaten voelen ook in symbolische zin alsof vb niks meer lukt of klanten die wegvallen = je verlaten voelen door het leven. De beste bescherming is trouw blijven aan jezelf. Kijk hoe en waar jij jezelf steeds ontrouw bent. Lukt het niet, kan je altijd nog een zeer verhelderende coaching boeken bij mij ;-).

Welke angst of onzekerheid, trof je als een moker? Opgeruimd staat netjes, welke oude koeien kwamen er uit de sloot en mogen uit de sloot blijven? Welke acties kan je nu ondernemen om schoon schip te maken? Wat heb je nu nodig om terug rust te verkrijgen. Je zal tot rust komen als je ruimte maakt voor ontspanning en zelfexpressie. Ontspanning zal je helpen om te vertrouwen en trouw te zijn aan jezelf. Plan tijd in voor deze zaken. Maak ruimte, zet muziek op, maak leuke dozen, kijk eens of je je kasten niet wat creatiever kan indelen. Zorg dat het opruimen en plezier is. Stel orde op zaken in je pc, mobiel, bureau, en zorg voor ME-time. Plan dit zorgvuldig in, dat is je geschenk voor dit jaar.

Uitwerking is je projecties die je in anderen zal ontmoeten. Dat zal je helpen om los te laten, mee te gaan met de stroom en het beste halen uit wat op je afkomt. Belangrijk hier is om te onthouden dat de belangrijkste relatie die met jezelf is en dat de relaties met anderen enkel dienen om jezelf beter te leren kennen. Natuurlijk dienen relaties ook om te genieten van contact & uitwisseling. Elke vorm van contact is een vorm van liefde.

Maan oppositie neptunus: gaat over verwaarlozing van je innerlijke kind, losbandigheid, issues binnen het gezin, zwak geheugen, aan het dagelijkse leven willen ontsnappen, verslaving, vluchtgedrag, zonderling gedrag, geheime relaties . Heel wat onderhuidse dingen die nu kunnen opspelen en die al lang voor onrust zorgen in je leven. Pak ze maar aan nu.

Maan driehoek jupiter : oeps de kilootjes kunnen eraan vliegen, maar ook je geslaagd voelen, sociaal succes, extra mogelijkheden en stimulansen liggen nu voor het rapen. Valkuil is opscheppen, gokken, van alles beloven en niks doen, iemand die zich beter voordoet, optimisme en soms onrealistische verwachtingen. Maar ook een tijd waarbij je je enkel wil richten op het positieve en de negatieve dingen wil loslaten.

Maan driehoek mars: je geniet heel wat werklust, voelt je assertief en daadkrachtig, je kan kordaat handelen. Dus heel wat leven in de brouwerij. Ps haal ook maar je sexy lingerie uit, het is het juiste moment voor wat extra verleiding. Mannen, verras je partner met iets leuks en wie weet is ze je heel dankbaar achteraf ;-).

Maan driehoek pallas: zorgt voor meer begrip van je vrouwelijke macht. Ook zal je meer inzicht krijgen in emotionele patronen. Je kan doorkrijgen hoe jij jezelf beter emotioneel en fysiek kan voeden.

Venus conjuct uranus kan zorgen voor een boost in je sociaal en liefdesleven. Liefde op het eerste zicht kan zich aandienen en zorgen voor ongelooflijke romance met toch genoeg persoonlijke vrijheid. Grote positieve veranderingen zowel op liefdes als op financieel gebied. Flexibiliteit is belangrijk.

Zon conjuct neptunus, ofwel wordt je de hemel ingeprezen ofwel verdacht van alles en nog wat. Je mag je bewust worden van wie je echt bent (zon) en wat de mensen denken dat je bent (neptunus). Wie of wat wil je zijn? Wat wil je ten dienste stellen van de wereld?

Al bij al, zal het voor velen een verademing zijn, na de laatste 3 weken. Geniet ervan en maak goed gebruik van het aangeboden potentieel.

Let wel het is een supermaan dus wie gevoelig is zal het merken. Bij een supermaan staan je chakra”s ook meer open dus wie blokkades heeft zal die versterkt ervaren. Je kan extra energie hebben, hierdoor slecht slapen of weinig slaap nodig hebben, druk in je hoofd, duizeligheid, hartkloppingen, griepachtige toestanden en dat alles omdat je meer van jezelf kan vrijmaken.

Wil je er het maximum uithalen dan kan je zoals gewoonlijk weer deelnemen aan de groepshealing met de volle maan. Je maakt het jezelf gemakkelijker, zorgt voor verheldering en geeft jezelf een boost met de deelname aan de groepshealingen volgens de leden. Gaat door vanop afstand, na 23.30 u en achteraf krijg je een verslag waarmee je dan zelf aan de slag kan in je persoonlijke leven. Inschrijven kan tot 9 maart om 23u enkel via isabelle@zichtbaar.be en kost maar 18€ ofwel een abonnement van 125€ (7+3 gratis). Verslag dan 10d na de healing.

Isabelle Lambrecht

healer & bewustzijnscoach

Ik ontvang graag de 2 wekelijkse GRATIS nieuwsbrief