Wat bedoelt men met de wakkere mens?
Dat is :
– een mens die zich vragen stelt bij de onnatuurlijke ONVRIJE en MENSONVRIENDELIJKE maatschappij.
– een mens die vanuit het bewust contact met zichzelf voelt / intuïtief weet of iets klopt of niet met de essentie van het leven
– een mens die respect heeft voor een kiest voor een zo natuurlijk mogelijk kunnen functioneren
– een mens die voelt/weet dat hij meer is dan MAAR een burger.
– een mens die zich bewust is van de vrije wil, de innerlijke autoriteit en een innerlijk gezag
– een mens die verantwoordelijkheid neemt voor zichzelf met respect voor het leven

VERSCHIL IN RECHTSPERSOONLIJKHEDEN

Voor wie het verschil niet kent tussen een mens, natuurlijk persoon en een burger:
– Een mens ontstaat bij de conceptie,
– De Natuurlijk Persoon (NP) wordt gecreëerd uit de geboorteakte die wordt opgemaakt bij de aangifte bij de burgerlijke stand waar je rijksregisternummer krijgt en geen mens meer bent maar een nummer.
– De burger is het lid van de staat die blindelings volgt wat door de maatschappij wordt opgelegd.
https://vereniging.vrije-mens.org/wetgev…/natuurlijk-persoon

++ Wist je dat je geboortecertificaat een handelswaarde heeft van rond de € 650.000. In uw later leven, als u veel geld voor de Staat heeft verdiend kan dit oplopen tot enkele miljoenen. De mens is handelswaar geworden.
++ Wist je dat alle transacties die u doet geregistreerd staan op uw NP . Deze zijn dus niet van u, maar van uw NP. dat eigendom is van het staatsbedrijf. Daarom kan het staatsbedrijf ook zonder problemen beslag op uw spullen laten leggen. Ze waren al van haar. Maw alles wat je denkt te bezitten is technisch gezien van de staat !!!!

DE PIRAMIDE

ELke structuur is piramidaal, je hebt de scheppende ALmacht en zijn helpers en de verschillende werelden met op elke wereld weer een piramidaal systeem. Op aarde heb je het duaal systeem met vrije wil die bepaalt welke kleur de piramide krijgt. Dwz dat er 2 krachten zijn = eerlijk en oneerlijk, goddelijk en duivels, god en satan, daarboven staat de scheppende ALmacht. Dus JA er is een groter concept BOVEN de aarde.

Het moge duidelijk zijn dat de huidige aardse piramide duister is. De aardse top is een top van machtsmisbruik, corruptie en eigenbelang, waarbij elke burger de slaaf of werkmier is voor die 1% top burgers. De rockefellers en rothschilds hebben de FED opgericht (zie die gerust als de wereldbank) en hebben elke staat verplicht om een centrale bank op te richten, die gekoppeld is aan de FED. Dus elke staat is in handen van die duivels en olé olé olé kassa kassa voor de voor eigenbelang levende wereldtop die elk een eigen vermogen hebben van biljoenen $ waarbij elke burger een hoofdelijke schuld draagt van 650 000€ (of meer). Komaan zeg wat ben je nu met al dat geld? Is dat nu echt nodig? AAAhhhh juist , dat geld is minder belangrijk, is enkel een MIDDEL om de baas te spelen en de wereld er mee te controleren en te manipuleren https://www.zichtbaar.be/de-spelende-bloedlijnen-cabal-str…/

DE BAAS ZIJN

Ene klopt dat wel dat zij de baas zijn? Hmm ze vergeten 1 ding, we zijn meer dan een mens, we zijn een bezield wezen. Dat wil zeggen dat er inderdaad iets boven deze aardse machten staat.

Hoe graag ook de satanisten de natuur willen beheersen, misbruiken en onderwerpen, dat is onmogelijk. Je mag dan een natuurlijk persoon zijn, je bent meer dan je persoontje en persoonlijkheid. Je bent een bezield, energetisch wezen, onderdeel van de ALMACHT met een PERFECT natuurlijk werkend fysiek systeem. Elke mens is in het beziT van een uniek, wonderbaarlijk eigen immuun systeem die volgens een feilloze bio-logische logica ervoor zorgt dat je in leven blijft. Of je gezond bent hangt af van je denken, die je lichaamsprocessen aanstuurt.

Je kan jezelf nu volgende vragen stellen:
– kan/ wil jij een corrupte structuur en gezag vertrouwen?
– wil jij trouw blijven aan een gezag dat je misbruikt en niet-respecteert?
– wil jij dat ze blijven klooien met de natuur, plant, dier en mens?
– wil jij blijven je blauw betalen voor de natuurlijke hulpbronnen en energie?
– wil jij blijven fungeren op maar 5% van je hersencapaciteit en spirituele mogelijkheden?
– wil jij blijven fungeren als slaaf en handelswaar zonder stemrecht? (en kom niet af dat we mogen gaan stemmen hé, als je de bende corrupte politiekers ziet dan kan je dat moeilijk een stem noemen???? toch in elk geval niet mijn stem noch een eerlijke stem pfffff)

WAT WIL JIJ ECHT?

– wil jij ook de mogelijkheid om in overvloed te leven?
– wil jij ook de mogelijkheid om je op natuurlijke wijze te voeden ipv voeding die genetisch kapot gemaakt wordt en chemisch bewerkt?
– wil jij ook een gezonde evenwichtige natuur
– wil jij ook dat de vrije energie = electriciteit (tesla) gratis wordt voor elke mens?
– wil jij ook de baas zijn over je lichaam, kinderen, gezondheid?
– wil jij ook en samenleving waarbij het collectief belang primeert?
– wil jij ook een samenleving zonder indoctrinatie en waar we in alle vrijheid kennis kunnen verwerven? op school en in de media leer je enkel wat de satanisten dicteren.
– wil jij jezelf maximaal tot ontplooiing brengen alsook je spirituele gaven (telepathie, telekinesis, teleportatie, healing,….

++ Op school heb ik NOOIT geleerd hoe ik mezelf geestelijk en fysiek gezond kan houden, dat heb ik door zelfstudie en al doende geleerd. Op school heb ik nooit geleerd om een zelfbewust wezen te zijn, dat zelf mag nadenken ontdekken en experimenteren. Ik ben dan ook stopt met het leren van onzin op mijn 19de zodat ik eindelijk het leven kon beginnen te bestuderen. Dat is het voordeel van een vrijdenker en autodidact te zijn.
++ kijk hoe vaak geprobeerd werd om de natuurkunde geneeskunde en levenswijze te verbannen: heksen, sjamanen, druiden, natuurgenezers op de brandstapel. ALs je natuurlijke geneesmiddelen verkoopt mag je sedert een paar jaar NIET meer erbij vermelden waarvoor je dit middel kan gebruiken??????? Straks bannen en verbranden ze alle boeken over homeopathie en co.
++ als homeopaat en alternatief geneeskundige wordt je oogluikend toegelaten en o wee als je te goed bent dan wordt je geroyeerd.
++ als je wetenschappelijk bewijs levert voor het ZELFGENEZEND vermogen van het lichaam, waardoor medicijnen en operaties in 85% van de gevallen ONNODIG zijn wordt je levenslang vervolgt. ZIe dokter Geert Hamer = https://www.zichtbaar.be/de-germaanse-geneeskunde-bio-logi…/
++ voor alles maken ze een orde waarbij je moet aansluiten, tenminste als je terugbetalingen van de mutualiteit wil !!! Maw als je hun regeltjes volgt op onder het mom de KWALITEIT te bewaken; AHUM snap je hem??? Ze bedoelen de indoctrine te bewaken. Dat is de reden dat ik nooit aansluit bij geen enkele orde, ik bepaal zelf wel HOE ik werk en leef.

KUNNEN EN WILLEN

Het enige wat ze ons niet kunnen afpakken is ons denken (hoe hard ze ook in de voor hen juiste richting proberen te sturen) Jij mens, hebt hersenen en gezond verstand, er is alleen een beetje bereidwilligheid nodig. Het enige wat je blokkeert is de angst dat je de foute keuze zal maken. ONTHOUD dat angst de slechtste raadgever is.

Wie een beetje kan en WIL doordenken zal op en duur begrijpen dat de maatschappij er alles aan doet om een gezond, natuurlijk, zelfbewust vrij leven in overvloed op alle mogelijke manieren DWARSBOMEN ten te VERBIEDEN !!!!!!
https://www.zichtbaar.be/stelling-innemen-versus-keuzes-ma…/

VERLICHTING

Dit is voor de mens een angstaanjagende en uitdagende tijd omdat alle VALSE zekerheden op zijn kop staan en komen weg te vallen. De illusie wordt doorprikt omdat de tijd ONTMASKERT wat sluw spel verhult. Dit is een tijd van verlichting, van herstel van misbruiken, correctie van corruptie. eerherstel van vrijheid…. En dat dit voor velen een vervelende periode is klopt. Maar als je een wond hebt dan ontsmet en reinig je deze toch ook, ondanks dat dit pijn doet?????

Wel elke mens wordt uitgenodigd om het denken te reinigen en te ontsmetten van elke vorm van angst, zelfafwijzing, machteloosheid, schuld en schaamte.

De verlichting is in volle gang, wie bewust is zal WETEN welke actie nu nodig en wenselijk is.

Hier een intervieuw met huisarts en homeopaat Chris Gaublomme, de moeite waard om te beluisteren https://www.facebook.com/watch/?t=0&v=2600253163570594

Isabelle Lambrecht
healer/bemiddelaar /psychotherapeut / bewustzijnscoach
www.zichtbaar.be