Water, 70-80% van ons lichaam en onze aardbol bestaat eruit en eigenlijk is de lucht/zuurstof die we inademen ook gedragen door water.  Dat zal wel geen toeval zijn. Het beklemtoont het grote belang en zijn grote (draag)kracht.  volgens mij zullen we nog veel kunnen ontdekken over deze speciale vorm van energie.

Wat op vandaag reeds ontdekt is, is dat water een super geleider is en een drager van informatie. Dankzij het lichaamsvocht worden de frequenties (= informatie) van onze gedachten manier doorgegeven aan elke cel van ons lichaam. Elke vorm op aarde en de aarde zelf, bestaat uit frequentie, een golflengte en is  daardoor zowel een zend-als ontvangststation. Hierdoor communiceert alles met elkaar en is alles met elkaar verbonden. Als jij angst uitstraalt, zal jij angstaanjagende dingen aantrekken.

Water heeft een geheugen, is hierdoor een informatiedrager

Masaru Emoto (1943-2014) een Japanse onderzoeker, die studeerde aan de Universiteit van Yokohama  deed onderzoek naar water. En kon fotografisch vastleggen dat water informatie draagt. Hij toonde het effect aan van woorden, gedachten en muziek op water.  Door gebruik te maken van hoge resolutie fotografie kon hij de waterkristallen vastleggen en hun verandering.

RIJST experiment

Dr. Emoto deed ook een experiment met vaste materie, nl met rijst.  Het helpt je begrijpen hoe DE KRACHT VAN GEDACHTEN EN EMOTIES werken. Dit experiment, die niet wetenschappelijk bewezen is, is al diverse keren toegepast en iedere keer met succes. 

In 2 steriele identieke potjes doe je droge gekookte rijst. Op het ene potje plak je een briefje met lieve woorden (vrede, acceptatie, ik hou van je, …..) en op het andere negatieve woorden (ik haat je, idioot, stomme rijst, ….). Zet de potjes zeker halve meter van elkaar en ga elke dag naar de potjes en bevestig de woorden en gedachten per potje. Leg er al je emotie in en kijk wat er gebeurt. Na een paar weken zal de rijst die negatief behandelt wordt gaan beschimmelen en zwart worden. De liefdevolle rijst blijft intact en stralend wit. 

 Hij ontdekte dat de waterkristallen volledig veranderden naargelang de energie waaraan het water blootgesteld werd. Prikkels met een positieve trilling (zoals liefde en mooie muziek en klassieke muziek) lieten mooie, harmonieuze waterkristallen zien, in tegenstelling tot prikkels met een negatieve trilling (zoals het woord ‘haat of  heavy metal’).  Je kan je lichaam met positieve gedachten dus zeker healen en zuiveren. Dat is hoe ik healing, doe ik stuur helend licht naar de blokkades die ik bij je voel. Door me te focussen op jouw naam, kom ik in jouw energieveld terecht en voel ik je blokkade in mijn eigen lichaam. Al mijn healingen zijn vanop afstand, via overdracht.  Lees hier klant ervaringen  divers    botbreuken       atlascorrectie

Zie  het onderstaande filmpje 

     

Isabelle Lambrecht

healer & coach