Het getal 6: zoeken naar zekerheid

Het jaar 2022 stimuleert ons om een balans te vinden tussen enerzijds de belangen van de samenleving en anderzijds onze persoonlijke belangen. We gaan op zoek naar harmonie en proberen een compromis te bereiken met verschillende partijen in de samenleving. Er is veel aandacht voor onze financiën en onze relaties; samenwerking en verbinding staan hierbij centraal. Het is namelijk het jaar met het getal 6.

De 6 heeft betrekking op Venus, planeet van onder meer de liefde, harmonie, schoonheid en onze geldstroom. Venus is zowel de heerser van de Weegschaal als de Stier. Ieder die veel Weegschaal- of Stier-invloed in zijn of haar geboortehoroscoop heeft, reageert sterk op de veranderingen die dit jaar plaatsvinden.

Verder gaan we op zoek naar zekerheid: door het veilig stellen van inkomen en bezit. We kunnen bezig zijn met het creëren of vinden van een thuis/huis en we verbinden ons met mensen met wie we een thuisgevoel kunnen creëren. Mensen met wie we kunnen samenwerken, mensen die we vertrouwen en op wie we kunnen bouwen.