Als ik al 1 ding geleerd heb, nu op mijn 50ste, dan is het

dat angst de slechtste raadgever is. 

Elke mens wordt als kind geprogrammeerd via angst. Wanneer je als kind geen gehoor krijgt op je gehuil om aandacht en eten of wanneer je later afwijzing krijgt op je  zijn en handelen , sluipt de angst ongemerkt je systemen binnen.  Als de appel van eva.

Angst voor gebrek, verlies en afwijzing

Angst voor gebrek, verlies en afwijzing zijn de grootste blokkades bij een mens.  De angst is maar een schaduw en jij bepaalt of je die toelaat of niet.

Wil jij je angsten laten weten dat ze niet meer bij je kunnen spoken dan kan jij deze loslaten via het  persoonlijke Zelfbevrijding 8-weken traject: Angst programmatie deleten

Wil jij uit de wurggreep en de spookbeelden van de angst, is er de  8 weekse begeleiding.  Gedurende 8 weken stuur je me om de 3 dagen een email met je recente angsten of zorgen.  Dan geef ik je feedback en tools om eruit te stappen. De kracht van deze begeleiding ligt hem in het feit dat er heel kort op de bal gespeeld wordt. De angst kan hierdoor nooit groeien. 

Na week 4 en week 8 is er telkens een coaching van 1u via skype en je krijgt achteraf een opname via email van de sessie, zodat je deze kan herbeluisteren. 

1550€  (Factuur + btw). 

De feedback van mensen is dat ze sneller rustiger worden, dingen beter begrijpen, hun energie hoger kunnen houden, houvast vinden, meer ruimte en een vrijheid ervaren