Als ik al 1 ding geleerd heb, nu op mijn 51ste, dan is het

dat angst de slechtste raadgever is. 

Elke mens wordt als kind geprogrammeerd via angst. Wanneer je als kind geen gehoor krijgt op je gehuil om aandacht en eten of wanneer je later afwijzing krijgt op je  zijn en handelen , sluipt de angst ongemerkt je systemen binnen.  Als de appel van eva.

Angst voor gebrek, verlies en afwijzing

Angst voor gebrek, verlies en afwijzing zijn de grootste blokkades bij een mens.  De angst is maar een schaduw en jij bepaalt of je die toelaat of niet.

Wil jij je angsten laten weten dat ze niet meer bij je kunnen spoken dan kan jij deze loslaten via het  persoonlijke Zelfbevrijding 8-weken traject: Angst programmatie deleten

Wil jij uit de wurggreep en de spookbeelden van de angst, is er de  8 weekse begeleiding.  Gedurende 8 weken stuur je me om de 3 dagen een email met je zorgen en angsten zodat we heel kort op de bal kunnen spelen.Dan geef ik je feedback en tools om eruit te stappen. De kracht van deze begeleiding ligt hem in het feit dat er heel kort op de bal gespeeld wordt. De angst kan hierdoor nooit groeien en verliest zijn impact.

Na week 4 en week 8 is er telkens een coaching van 1u via skype en je krijgt achteraf een opname via email van de sessie, zodat je deze kan herbeluisteren. 

1550€  (Factuur + btw). 

De feedback van mensen is dat ze sneller rustiger worden, dingen beter begrijpen, hun energie hoger kunnen houden, houvast vinden, meer ruimte en een vrijheid ervaren.

Hieronder alvast wat reply 

♥Hoi Isabelle,

Echt wel een revolutie. 1,5 jaar bijna dagelijks zitten mailen met een psycholoog en nu ook al ruim een jaar op gesprekken gekomen en al dat verdere gezoek van me, in workshops, studies, lezingen…en nu in 1 fucking week (sorry voor het woord) maar echt in 1 week (ik kan er gewoon niet over uit)..ik zit al een jaar naar de bedrading van mijn auto te kijken….zoals mijn therapeute het verwoord…de bedrading onder de motorkap en die is kapot, zei ze…en in 1 klap zit ik gewoon weer achter het stuur en mijn bedrading is verre van kapot!

♥Hoi Isabelle,

Zo wat onwijs fijn hoe je zo reageert in de mail en wat een power komt er uit zeg en bij me binnen door je manier van reageren, zo lekker rechtstreeks…hoe fijn!! Ik ben nu al zo blij ermee. Zo anders dan het traject dat ik al bijna 2 jaar bij een psycholoog loop…echt super, dank je! Voelt zo direct al dat dit me echt wat gaat brengen, echt iets wezenlijks ipv gewoon hard werken en analyseren… Warme, blije groet C

♥Hay Isa, Ik lees nog wat van je vragen die me enorm triggeren later in de mail, maar die ga ik in een andere mail stoppen…dus voor zo voelt het even als genoeg (en ik ben uitgeput omdat ik er zo volledig ineens inzit, ik ben er nu al uren zo mee bezig…wel fijn dat mijn view ineens van mijn klachten en kijken naar mijn ademhaling en in dat ziek zijn zitten ineens naar dit opengaan is geschoten! Voelt een stuk constructiever!) En heel erg bedankt weer..ja dat ga ik vast vaker zeggen…groetjes P

Hallo Isabelle, wat mij zo ontzettend geholpen heeft is je rust omdat jij zo neutraal bent en over niks een oordeel velt.  Je bent zo direct en zo no-nonsen maar tegelijkertijd zo liefdevol. Een hele warme ervaring die voor veel opluchting gezorgd heeft. Tegelijk is er die kracht en speelsheid bij jou, terwijl je toch serieus en echt naar me luistert. Dit voelde heel geborgen aan.  Maar ook hoe je je visie kon overbrengen dat ik ok ben, dat ik er mag zijn. Je laat het allemaal zo gemakkelijk en eenvoudig lijken, waardoor er ook heel veel rust komt. Het gaf me kracht om te durven experimenteren en om op mezelf te vertrouwen en je eenvoudige methodes werken echt. Ik ben super blij dat jij door mijn afweer en angsten heen kon. Ik voel me als herboren en het leven lijkt me best wel boeiend nu. Ik heb er meer zin in en merk dat mijn angsten en onzekerheden tot minimale proporties teruggeschroefd zijn. Verder heb ik het traject als heel leuk en boeiend ervaren, een waar geschenk voor mezelf. Maar ook voor mijn omgeving want ik ben een totaal ander mens nu. Of beter gezegd ik durf meer mezelf te zijn en maak geen olifant meer van een mug.  Dikke knuffel I