Hoi, wil jij ook investeren in cryptocurrency maar zie jij het bos door de bomen niet meer ? Ik snap je maar al te goed, met de nu ongeveer 1000 coins die er op de markt zijn, is het inderdaad zowat koffiedik kijken om er een goeie uit te pikken.

Belangrijk is natuurlijk ook je focus; korte termijn en speculeren of lange termijn visie en al slapende je coin het werk voor jou laten doen. Of slapend rijk worden zoals men dat zegt.  Oh nee denk je nu, daar gaan we weer met het

slapend-rijk-worden verhaaltje. Ja en nee, want alleen een wakkere mens of maw een mens met de juiste focus en mindset,  kan een goeie investering eruit halen waardoor je op je 2 oren kan slapen. Of zoals Warren Buffet zegt

 Als je geen manier vind om geld te maken terwijl je slaapt, zal je werken tot je sterft.

Je huis bouwde je ook op een (hopelijk) stevige ondergrond en structuur? Wel, persoonlijk heb ik een lange termijn visie en is mijn focus,, gericht naar een serieus onderbouwde structuur met een mooie garantie voor de toekomst. Al dat speculeren is niet echt mijn ding (geeft enkel stress). Bij toeval (niks is natuurlijk toeval, want als je openstaat voor een gouden investering komt die naar je toe), tijdens mijn zoektocht naar een goeie investering stuit ik dus op de ormeus coin.  Eerst had ik zoiets van, allée nog één om op de hoop te gooien, maar een kennis van me hield hardnekkig vol dat het een meer dan beloftevolle parel is. 

Hmm, tja wie houdt nu niet van parels dus werd ik steeds nieuwsgieriger naar deze mogelijke parel. En ja, hoe meer ik mijn research deed, hoe enthousiaster ik werd over deze coin parel, ormeus coin (ORME). De ormeus coin noteert sedert 17 okt 2017 op 4 exchanges. Hij bungelde onderaan maar staat vandaag al op de 299ste plaat. Wat een record op zulke korte tijdspanne!

Het bedrijf achter de ormeus coin

De expertise of kennis van dit bedrijf bestaat uit het feit dat ze: 

– gespecialiseerd zijn in de digitale munt (coin), daar ze  buiten hun ormeus coin nog  oa bitcoin, ethereum en litecoins zelf minen. 
– gespecialiseerd zijn  in het traden ofwel verhandelen van valuta en coins, en in het geven van opleidingen in het beleggen of traden 

– gespecialiseerd zijn in marketing en netwerking

De fantastische draagstructuur van de ormeus coins

De ormeus coin wordt door 5 peilers ondersteund en onderbouwt

 • de opbrengsten van hun mining programma’s
 • 40% van hun mining opbrengst wordt opnieuw geïnvesteerd in nog meer miningcapaciteit
 • de mining gebeurt met groene energie 
 • de verkoop van hun eigen ormeus pakketten en tokens, gedragen door een gigantisch netwerk van verdelers
 • een gigantische eigen reserve aan bitcoins, ethereum, litecoin en dash die ze als reserve aanhouden
 • fantastische winstgevende projecten waarin ze participeren

In hun whtite paper lees je :  De munt is cryptografisch gekoppeld aan een openbaar identificeerbare valutakluis die wordt gefinancierd door een USD $ 250 miljoen Noord-Amerikaanse miningactiviteiten aangedreven door groene energie.

Wat bieden de IQ CHAIN pakketten je EXTRA? 

 • de garantie dat je na 308d je investering terug hebt. Dagelijkse terugbetaling via je mining contract dat 308d loopt
 • + de garantie, direct bij aankoop gratis coins ter waarde van 57% extra (afhankelijk van je inlegsom)
 • + de garantie, direct bij aankoop extra mining ts de 5%-100%  (afhankelijk van je inlegsom)
 • + de garantie; direct bij aankoop een extra som ts de 500$ & 1500$ die gedurende 1 jaar voor je belegd wordt in coins

♥ dd 22 april  2018 werden de investeringspakketen vervroegd uitbetaalt met een winst van 106%  over amper 2 maand, voor de super gelukkige investeerders. Grijp deze kans met beide handen en investeer in hun nieuwe projecten greenx en ormeus cash coin. Via de pakketten minimaal extra 67% vanaf dag 1 JAWEL MENSEN je leest het goed.

Via de telegram app kan je alle nieuw heet van de pers meevolg. De IQ CHAIN telegram groep is de grootste binnen de cryptowereld. Klik hier

Enthousiast over dit potentieel, stuur me dan een emailtje isabelle@zichtbaar.be. Hier lees je nog wat meer over de pakketten

De ongelooflijk audit door  James Edward Mc Donald, Barrister-at-law

Het ormeus bedrijf is zo zeker van de kracht en zuiverheid van zijn business , dat zij  hun  ORME-WhitePaper-02062018(is een doorlichting) hebben laten opmaken door niemand minder dan advocaat James Edward Mc Donald, uit Londen . Hij blijkt een (de)  fervente strijder tegen financiële fraude te zijn, die in zijn laatst gepubliceerd artikel beweerd dat 80% van de aangeboden coins op de markt pure fraude zijn.  Straf als je dan deze man je bedrijf laat doorlichten.

Welke gedurfde prognoses voorzien ze voor de ormeus coin?

Op blz 19 van de white paper kan je lezen :

BEGIN QUOTE
“Bij de eerste kennismaking was de auteur sceptisch over Ormeus Coin en de onderliggende industriële 
crypto-miningactiviteiten. Echter, na de nodige research en het verzamelen van validatie door derden 
met betrekking tot aankoopbewijzen, het organiseren van locatiebezoeken ter plaatse, het controleren 
van de geautomatiseerde mining resultaten en Reserve Vault (kluis) Technologie, kan niet anders gezegd 
worden dan dat Ormeus een van de meest winstgevende en technisch meest geavanceerde industriële 
cryptocurrency mining activiteiten in de wereld kan worden."
EINDE QUOTE

Het bedrijf achter de ormeus coin , hebben op basis van hun intrinsieke base value waarde, die gestoeld is op de zekere inkomsten die ze hebben via hun mining. (zie white paper waar alle cijfers en hun gemaakte winst in vermeld staan.)  een aantal koersdoelen naar voor geschoven.   

Meer dan gewaagd, was mijn eerste gedacht. Maar als de bitcoin van 5000$ naar 20000$ kan, dan kan orme zeker haar prognose waarmaken.

Koersdoel ORME eind 2018: $ 20- $ 32
Koersdoel ORME eind 2019: $ 48- $ 125
Koersdoel ORME eind 2020: $ 200 - 900$
Voor wie wil investeren in de ormeus pakketten! Wil je investeren of heb je vragen mail me dan gerust, dan help ik je verder met het aanmaken van je account; zodat jij ook kan genieten van deze schitterende opportuniteit! De mogelijke investeringspakketten zijn: $999 $2 999 $4 999 $9 999 $29 999 $49 999 $500 000 €950 €2 750 €4 550 €9 100 €27 300 €91 000 €210 000 

Dankzij ORMEUS COIN ontvang je in 1 dag wat je anders na 20 jaar bij je klassieke bank krijgt !!!   

Groot verschil bij de klassieke banken nu waar je maar  0.10% intrest op jaarbasis krijgen (straks mag je geld betalen)

OF

Na 308 dagen je volledige investering terug en bij instap direct de 10-30% winst.

 

Waar ligt je focus op, op winst of op je angst voor verlies? In het leven is alles een risico. Het resultaat hangt af van je focus.