HET VERSLAG VAN DE GROEPSHEALING VAN 24 JUNI
MET KRACHTIGE BOODSCHAP

Zoals jullie al weten, gaat er elke 2 weken met volle en nieuwe maan een groepshealing door. Dit al sedert 2016.

Tijdens die healing ontvang ik altijd een symbolisch beeld dat aangeeft wat nu speelt of wat nu belangrijk is. Het blijkt nu dat die verslagen een echte leidraad zijn in wat het leven ons biedt.

Ben pas klaar met het verslag van vm in steenbok van 24 juni en vond dit zo krachtig dat ik dat wil delen met jullie.

Velen zijn moe en verliezen de hoop. Met de nieuwe maan morgen 10 juli in kreeft dan dit moedeloze sterk spelen. Daarom zal dit verslag jullie een positieve vibe geven ipv in jullie schulp te kruipen.

Ik deel enkel het belangrijkste, de rest is voor de mensen die meegedaan hebben met de healing zelf.

HET ZIELEBEELD DAT AANGEEFT WAT NU SPEELT

Ik zag iemand naar rechts kijken, een gevechtshouding aannemen met benen wijd open en handen voor zich. En van rechts kwam en stoet mensen onder een draak (zoals je ziet met chinees nieuwjaar)

DUIDING SYMBOLIEK ZIELEBEELD

Het naar rechts kijken betekent dat je teveel bezig bent met de toekomst met dingen die nog niet actueel zijn maar waar jij over speculeert of waar jij bang voor bent dat ze komende zijn.

Je zit al in de verdedigende houding en in het oordeel dat de toekomst enkel gevaar te bieden heeft.

De chinese draak heeft voor de chinezen volgende betekenis:
_ De drakendans wordt vaak bij feesten zoals het Chinees nieuwjaar gedanst, De draak verdrijft symbolisch boze geesten, net zoals het lawaai van vuurwerk dat doet.
– De Drakendans is een sport tijdens de Aziatische Indoorspelen. Als sport wordt de draak sierlijk op de maat van trommels en ander slagwerk bewogen. De draak wordt dan bewogen door negen personen die allemaal een stok dragen waaraan de draak bevestigd zit. Een persoon loopt voor de groep uit en geeft de bewegingen aan.

Het beeld toont ons dat wat er op ons afkomt iets is wat de boze geest, die van buitenaf komt, zal verdrijven. De maan stond in steenbok en steenbok is structuur of de vorm die de autoriteit aanneemt dus een prachtig beeld dat toont dat onze structuur in POSITIEVE richting gaat, ondank wat we nu denken dat op ons afkomt.

Het is een chinese draak die op ons afkomt en de chinese draak staat voor kracht en geluk. Dus er zal iets gebeuren dat jouw juist in je kracht zal zetten en je gelukkig maken. Vandaar dat het goed is om ernaar uit te kijken net zoals de chinezen uitkijken naar hun nieuwjaar vanweg het feest.

Met de draak voeren ze een dans uit waar behendigheid en beheersing een rol spelen dus gebruik je behendigheid (creativiteit) en zorg dat je beheerst blijft (de controle in eigen handen en rustig vorm geeft aan dat wat jij echt wil en waarbij jij je goed voelt).

Jouw mindset is nu heel belangrijk. De nieuwe maan van morgen 10 juli staat in kreeft dus wat je nodig hebt om je veilig en geborgen te voelen. Wel gebruik wat hier in het verslag staat om de

Hartelijke levendige groet

isabelle lambrecht Ⓢ
healer, bewustzijnscoach, psychotherapeut, bemiddelaar
www.zichtbaar.be
voortrekker van de soevereine beweging: de goddelijke orde
www.levende-gemeenschap.site