Je ziele fluisteringen zichtbaar maken?

Wat is nu belangrijk voor jou, bezien vanuit het standpunt van je ziel. Als je geen contact kan maken, met de fluisteringen van je ziel, komt dat omdat je teveel in je hoofd zit.

Je gedachten zijn als ruis, die vele indrukken van je leven steeds weer opnieuw door je systemen laat zoemen. Net zoals een stoorzender, waardoor jij niet echt contact kan maken met je essentie.

Je ziel communiceert via gevoel, emotie en boven alles via jouw hart.  Ze fluistert je toe en geeft je tekens en zachte duwtjes in de juiste richting. Meestal  gebeurt dit in een onuitspreekbare taal, maar duidelijk begrijpbaar voor degene die  bereid is om te luisteren. De ziel spreekt via beeldende taal, via je rechterhersenhelft.

Beelden om je onbewuste mind te herprogrammeren

Dat is ook de werkwijze om je weerbarstig, kleinzielig ego te omzeilen. Je ego snapt geen beeldtaal, waardoor jij je mind kan herprogrammeren.

Wie met de juiste beelden zijn mind programmeert, kan reuzestappen zetten op haar zielepad.

Mijn dochter Stéphanie, is de taal van het beeld meester. Als nieuwetijdskind is zij al van haar 2 jaar bezig met kleur en het teken van aura’s. Pas  sedert een paar jaar terug, ontdekte ze dat ze een helend kanaal is dat via het oppikken van het noodzakelijke beeld, blokkades bij jou kan wegnemen. De zeer eenvoudige beelden zijn krachtige archetypische uitvoeren, die heel diep op jouw systeem inwerken. Elk beeld is uniek. Het gebruik van de vormgeving en kleuren zijn heel belangrijk voor jou om je onbewuste blokkade patronen zachtjes los te laten.

Hoe gebruik je jouw tekening?

Tijdens de healing ontvangt ze een beeld dat ze uittekent en een boodschap van je ziel. Erna ontvang je deze via email. Ideaal is als je je tekening in kleur uitprint.

  • Doe je tekening in een plastiek mapje en dan kan je je waterkan of je glas water erop plaatsen. Op die manier draag je de trilling ervan over op  je water. Emoto heeft duidelijk aangetoond dat water een geheugen heeft.
  • Stem je elke dag erop af. Kijk er minimaal 1 minuut naar op een ontspannen wijze en noteer wat bij je binnenkomt. Doe zoveel dagen (minimum 7) totdat je voelt dat de werking geïntegreerd is.
  • Mail naar stephanie@zichtbaar.be om jouw unieke, ziele tekening te bestellen.