Als kind had ik al de instelling dat wat vanzelf komt, vanzelf weer gaat. Nu na 30 jaren zo leven, van zelfstudie en ervaringen, begrijp ik hoe ik dit werkt.

PS in al mijn artikels staan schrijffouten , waarom lees je hier

Het gaat inderdaad “vanzelf” weer weg, tenminste als je de disbalans aangepakt hebt (losgelaten). Vele pijnen, ongemakken, blokkades en gedeeltelijk verlamming heb ik door de jaren heen spontaan kunnen loslaten (dit wel na vele jaren van afzien en worsteling).  Datzelfde zelfherstelend vermogen, zie ik ook bij klanten tijdens coachingen en na healing.  

Daarom kan ik corona zien als een uitnodiging tot groei en verlichting en meer nog als onderdeel van het proces van collectief ontwaken en verlichting.

Elke disbalans ontstaat in de geest, zakt door in het fysieke en krijgt een fysieke uitwerking. Dankzij de germaanse geneeskunde is wetenschappelijk vastgelegd dat een emotionele shock inslaat in bepaalde delen van de hersenen. Elk deel in de hersenen is verbonden met een specifieke plek in je lichaam. De shock bepaalt dus de inslag of disbalans (ziektehaard) in je fysieke lichaam.  In het Oosten wist men dit al lang = meridianen, acupunctuur, ayurveda, … . Mindfullness, dat gebruikt wordt in ziekenhuizen, snapt ook hoe belangrijk de mind is bij fysieke disbalansen. Verder deed Dr Emoto een heel interessante ontdekking, in verband met de macht die water heeft. Ontdekt hoe water informatie opneemt, draagt en hiermee gestalte geeft = fysieke verandering realiseert.

Hoe werkt homeopathie

De stof die ziekteverschijnselen veroorzaakt, kan deze ook genezen.  In de homeopathie ontdekte men dat het middel dat prikkelde tot disbalans  je terug in beweging zal brengen als je het in het in verdunning toevoegt. Hierdoor kan je terugveren of terug in balans komen. Hoe meer je de stof verdunt, des te krachtiger is de werking. Dit is het principe van  homeopathie. Ik vernam ooit, dat je een kater het beste bestrijdt door de volgende dag te starten met hetzelfde drankje als waarmee je gestopt bent. Bah, niet mijn ding, zelf ben ik nog nooit zat geweest. Maar er kan waarheid inzitten omdat wat je ziek maakt je ook weer in balans kan brengen, al zou ik het drankje dan wel sterk verdunnen met water. 

Wat als we corona als homeopathisch middel bekijken?

Op datum van gisteren 18-03-2020, zijn er MAAR  van de 8 miljard mensen,  167 414 besmet zijn en er maar 6 507 dood. De gedachte die hier direct oppopte bij mij was:          ” Hé, werkt net als homeopathie. Zo een verdunning en toch mega effect”.  Ik dacht dat het veel rampzaliger was, gezien de overdreven maatregels. Is dat nu echt zo wereld schokkend op  8 miljard mensen? Ik denk dat dit eerder een normaal gegeven is dat er dagelijks zoveel of zelfs meer mensen ziek zijn of sterven over de gehele wereld aan andere dingen. En daar kraait geen haan naar?? Oorlogen, natuurrampen, ongevallen, moorden, …..

Surrealistisch maar de mensen hebben een shock nodig om uit de hypnose (bang van angst) van een eerdere shock(en) te komen. Om een onbewuste programma, denkpatroon te kunnen doorbreken, dient het eerst zichtbaar gemaakt te worden. We kunnen gerust stellen dat nu één en ander zichtbaar gemaakt wordt.  Is een understatement. Wie is bang van zichzelf, van de ander? Wat is de echte vijand? Iets buiten jezelf of enkel je denken ⇒ het hoe jij naar iets kijkt.

Dan ga ik verder mijmeren. Wereldwijde quarantaine???? Afzondering, mond en handen zijn een gevaar en deze zijn juist de tools waarmee je uiting van liefde kan geven. Hmm. Met je mond voedt jezelf…….. Wat als corona een middel is, een verdunning van de echte verzieking  ⇒ het gebrek aan liefde, aan echt contact, het vasthouden van verdriet en zelfafwijzing, het weggeven van onze energie en zelfbeschikkingsrecht, het copycat gedoe in plaats van uiting te geven aan onze authenticiteit, onze eigen plek niet innemen, ….. en daarmee een middel om de mens terug in beweging te krijgen. 

Corona zou inwerken op longen, keel en bronchiën. Een feit is dat de meerderheid van de mensheid in angst leeft, angst voor gebrek en afwijzing.  Hierdoor ga je oppervlakkiger ademen = je energiecentrale en accu, 2vingers onder je navel zit krijgt geen energie/zuurstof. Energie zal aan je lichaam onttrokken worden zodat enkel de vitale organen nog energie krijgen. Je kan jaren overleven. Krakende wielen lopen lang, maar of dit leuk is????

Corona, het spaans voor kroon. De kroon weer op eigen hoofd zetten? Zelfbewustzijn, zelfbeheer, een bewuste schepper zijn, de kruinchakra weer activeren? Jezelf kronen tot enige autoriteit in je leven? Sta zelf ook eens bewust stil bij wat je echt wil.

Ademen, jezelf de nodige zuurstof en ruimte geven. Ademen is voelen, voelen is leven. Maar wat als er alleen maar pijn in jou leeft? Dan zal je als je diep ademt deze helemaal voelen en dat wil de mens niet, uit angst. Omdat je niet weet wat je ermee aan moet en hoe je het kan healen.  

Iedereen moet thuisblijven ⇒ een symbolische uitnodiging om thuis te komen bij jezelf en aandacht aan jezelf te besteden?

LONGMERIDIAAN Werkt in op ademhaling, huid en neus. Ademhaling, zorgt dat je zuurstof krijgt (leven) maar ook dat je kan spreken (je uiten). Huid staat voor je grenzen en je contact met de buitenwereld. En met corona,  mogen we juist geen contact meer hebben met elkaar? Dit zal bij de mensen weer iets in beweging brengen namelijk hun kijk op contact en verbinding met anderen. Angst en oordelen vervangen door weer verbinding vanuit het hart;  Je neus staat voor je intuïtie en innerlijk weten cfr spreekwoord: dit zaakje stinkt = er klopt iets niet. Weer meer leren leven vanuit je intuitie.  Stel jezelf gerust volgende vragen: Uit jij jezelf? spreek jij vrijuit? respecteer jij je eigen grenzen? volg jij je eigen neus?

Functie Longmeridiaan: levenskracht De longmeridiaan zorgt via de inademing voor nieuwe levensenergie. Speelt een belangrijke rol bij het uiten en loslaten van verdriet en pijn. Disbalans Als de longenergie uit balans is, is er een gevoel van isolatie, melancholie, verdriet of je vindt het moeilijk je te uiten. Een chronische disbalans van de longenergie komt fysiek onder meer tot uiting in vermoeidheid, vooral in de bovenste helft van het lichaam, moeilijk ademen, hoest, bronchitis, regelmatige verkoudheid of griep en stijve armen.

LONGEN BEHOREN BIJ DE HARTCHAKRA

  • Medelijden vervangen door mededogen.
  • Kilte en afwijzing vervangen door warmte en hartelijkheid.
  • Angst vervangen door vertrouwen en overgave.
  • Kritiek vervangen door support.
  • Voorwaarden vervangen door onvoorwaardelijkheid.
  • Egoïsme vervangen door eigenliefde.
  • Van jezelf houden en thuiskomen bij jezelf.

Hoe fijn vind jij het om jezelf te zijn? Hoe fijn vind jij het om het goed te hebben en hoe fijn vind je het als de ander het goed heeft?

WAT HEB JE NODIG VOOR EEN STERKE IMMUNITEIT Levensvreugde zorgt dat je gezond blijft. Alles draait rond het feit dat de mens nu collectief mag/moet loskoppelen van dat zelfopofferend en zelfvernietigend gedrag. Leer vertrouwen op je gevoel, leer zelfstandig en authentiek te zijn en boven alles, vertrouw het leven. Alles wat gebeurt is correct want het is een afspiegeling. Adem diep in en uit en ga het leven met volle teugen aan. Elke mens is een schepper. 

Dat corona ontwikkelt is in een labo met als bedoeling om de mens schade te berokken, is wat ik vermoed. Doch alles keert als een boemerang terug naar afzender en als je een put graaft voor een ander val je er zelf in. Ik bedoel maar dat de mens er geen schade van hoeft te ondervinden als je bereid bent om de eigen verantwoordelijkheid te nemen. In dit kader wijs ik elk vaccin af.

Het lichaam uit balans

Ziekte is een teken van verstoring van de gehele mens. Energetisch, psychisch en fysiek. De mens is onlosmakelijk verbonden met alles wat bestaat, onderdeel van de totale schepping. De mens kan dus niet zonder aarde, kosmos, medemens en andere levende wezens, zoals planten en dieren.

Er bestaat een levenskracht of  energie die overal aanwezig is en voor evenwicht zorgt.  Je lichaam beschikt over een zelfgenezend vermogen en zal via bio-logische processen, de disbalans proberen te herstellen. Dit proces kan je versnellen door de juiste geestelijke en fysieke voeding. 

Homeopatische geneesmiddelen, bachbloesems kunnen lichaam en geest dan het noodzakelijke duwtje in de rug geven om de oorzaak van de klachten aan te pakken en de balans terug te brengen. Zie gerust corona als een homeopatisch middel. Wat heb je erbij te verliezen? Je angst? Kan maar positief zijn voor je ;-).

TE Geestelijke disbalans en je energieniveau

De enige manier om ziek te worden is via de emotioneel disbalans angst en onrust.  TE  ONTHOUDEN  Angst zorgt ervoor dat je oppervlakkig ademt, waardoor de levensenergie niet meer tot je energiecentrale kan = plek 2 vingers onder je navel.  Je energiecentrale of je accu geraakt leeg en je wordt ziek. Leer je terug bewust te zijn van je lichaam, dat doe je door te voelen.  Breng rust aan in je leven, adem diep in en laat de levensenergie toe in je lichaam. De wil om te leven en de acceptatie om de uitdagingen aan te gaan zorgen voor de nodige rust, die je ook kracht zal geven. Je bent van jezelf vervreemd = verziekte situatie, omdat je niet wil voelen.

Je kan het genezingsproces van jezelf en de wereld mee ondersteunen door met smaragdgroen te werken. Smaragd is de kleur van de hogere hartchakra. Smaragdgroen is een heilige kleur in de werelden van licht. Het is een genezende trilling, die balancerend inwerkt op scheefgegroeide verhoudingen van welke aard dan ook. Wie een smaragd juweel heeft, draag het dan nu. Smaragd helpt bij druk op de maag, griep, jicht, reuma, hoofdpijn, oogklachten, geeft het lichaam kracht, versterkt het hart en maakt zelfontplooiing mogelijk. Hoe het werkt lees je hier

Wil je graag een positieve vibe de wereld insturen doe dan mee met mij en draag genezende energie over op de aarde. Elke persoon kan energie overdragen. Visualiseer de kern van de aarde, zie de groene diamant en voedt ze met jouw healing power (dat doe je door er gewoon je aandacht op te richten). Hoe meer mensen aansluiten op deze groene diamant hoe krachtiger het veld van healing zal zijn. Waak je ervoor om een intentie uit te zetten met een oordeel vb verwijder het virus is een oordeel. Wat je kan doen is de intentie van vrede, zelfbeschikkingsrecht, vrijheid, zuivering
Ik zal vanaf nu elke avond om 21.30u mij afstemmen op deze groene diamant en zijn helend licht versterken. Ik nodig zoveel mogelijk mensen uit om hun steentje bij te dragen. Eéndracht maakt macht. Erna ga buiten nog een luchtje scheppen of slapen ipv nog te werken of tv te kijken. Dit helpt om dieper te slapen en het natuurlijke bioritme te herstellen.
DEEL DIT BERICHT ONDER ZOVEEL MOGELIJK MENSEN zodat we met zoveel mogelijk de helende energie van de groene hartkristal versterken

Ik  hoop met mijn artikels het corona fenomeen van zoveel mogelijk zijden te belichten omdat het mijn ervaring is dat kennis angst wegneemt. 

Durft diep te ademen en te voelen en je zal als herboren zijn.  Lukt het je niet zelf, dan kan je het 8weken angst traject bij mij lopen. Meer dan de moeite waard. 

Artikel hoe je via woorden schept

Isabelle Lambrecht

healer & coach