Arbitrage trading is momenteel het neusje van de zalm in de crypto wereld. Dit is een 99% risicovrije manier om hoge winsten te behalen.

Hoe werkt het?

Elke crypto beurs (= exchange) noteert zijn coins aan een bepaalde waarde. Voorbeeld op exchange A staat bitcoin aan 8004$ en op exchange B aan 8009.789$ dan zal de bot trader coins kopen bij A en ze verkopen bij B. Hij heeft dus gegarandeerde winst behaald. Hier is dus geen sprake van speculeren maar gewoon het maken van winst via de verschillen in prijs, die voor eenzelfde munt gehanteerd worden. Dat wil zeggen dat elke transactie die de bottrader verricht, een directe winstgevende risicovrije, transactie is.

De pionier was de plus token, die in april 2018 op de markt kwam aan 0.40$ en die nu ergens rond de 235$ schommelt

Cloud token wallet

De opvolger van plus token is Cloud token  en die heeft als voordeel dat jij alleen de controle over je coins houdt. Je coins blijven altijd in jouw wallet. Bij plus token was dit zo niet.

Op 22 mei heb ik dus mijn bitcoins en etherums naar mijn cloudwallet token verzonden omdat ik via deze wallet mijn coins in de jarvis bottrader kan investeren. Elke dag zie ik daar nu mijn opbrengsten in verschijnen.

De opbrengsten worden uitbetaalt in een CTO coin of cloud wallet token. Hiernaast zie je hoe snel zijn waarde stijgt. Op vandaag 25/5/19, zie ik in mijn wallet, dat de waarde van de CTO 0.3698$ is. Dat wil zeggen dat de waarde van de CTO coin op 13d tijd 18.9% ⇑  gestegen is. Nu op naar de 235$ 😉

Er zijn maar 1 miljard CTO en de prijs wordt bepaald door 3 zaken :

– de winst die ze maken met de trade. Want die winst gaat in het reservefonds en backuped de CTO
– het aantal coins die dagelijks gewisseld worden door members, van CTO naar ETH. Hoe minder hoe sneller de waarde van CTO stijgt
– het aantal coins die dagelijks uitbetaald worden. Want hoe meer mensen investeren in de Jarvis bottrader hoe hoger de prijs  van de CTO zal worden, want de CTO zijn  beperkt tot 1 miljard. De dagwinst, die ik nu uitbetaalt krijg in CTO, schommelt tussen de 6% & 12% per maand.

De unieke voordelen van deze cryptowallet zijn:

 • zeer gemakkelijk.Gewoon de app downloaden op je gsm. Dan vragen ze een referal code. Geef referal code 4871651209 in en je wallet is actief. De rest wijst zich vanzelf uit. Lukt het niet, neem dan gerust contact met me op.
 • volledig transparant. Ik zie alle koop, verkoop en houdt orders in mijn historiek in de app zelf.
 • jij beheert je eigen wallet en bepaald zelf wat er met je coins gebeurd.  Een uniek gegeven binnen de investeringswereld.
 • elke dag kan je je coins terug uit de bottrader halen (enkel de 1ste maand betaal je 8.5% kosten, erna is het gratis)
 • je CTO”s kan je elke dag verkopen rechtstreeks vanuit je wallet. Dus geen gedoe via exchanges, maar rechtstreeks via je wallet
 • Maandelijkse winst: 6% tot 12%.
  Minimale investering: 500$, investeer wat meer want als de btc zakt je moet steeds aan je 500$ minimum blijven om te kunnen verdienen
  Contractduur: onbeperkt
  Principal return: 8% vergoeding indien <30 dagen
  Winstopbouw: dagelijks
  CTO converteerbaar naar ETH( Ethereum)
 • je zal dra ook aankopen kunnen verrichten met deze CTO, weeral rechtstreeks vanuit je wallet.

De adembenemende blockchain techniek achter CTO en Hoe de CTO en de app gebruikt gaan worden om snel mobiel te kunnen betalen.
– mobiele telefoons gekoppeld aan het netwerk
– confirmaties worden gedaan middels deze mobieltjes
– enorme snelheid
Wanneer ze dit in de markt kunnen zetten, gaat de CTO helemaal door het dak. https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=GbeU-9NjTVY

 

Digital Asset Management Platform

Cloud Token belongs to the new generation of digital asset wallet, different from the era of wallet 1.0 and 2.0.

One of the highlights is the establishment of the Cloud Token JARVIS intelligent trading system under the premise of ensuring the security of the user’s wallet.

The Cloud Token JARVIS intelligent trading system assets are managed by the hedge fund investment bank. Together, we have created a coin-saving function for investors to deposit coins in an intelligent and secure wallet. Cloud Token’s biggest profit point is the risk-free arbitrage spread.

Meer kan je lezen op hun website https://www.cloudtokenwallet.com/