DISCLAIMER
Ik ben geen financieel adviseur en niets van wat ik hier schrijf mag u opvatten als een financieel advies. Ik deel enkel waar ikzelf mee bezig ben en zelf in geïnvesteerd heb.

Dit is GEEN beleggingsstrategie of anderszinds financieel advies.

Alle bezoekers van deze crypto pagina”s nemen de verantwoordelijkheid voor hun eigen financiële beslissingen.

De cryptowereld is een volatiele & opkomende markt.

Er kan geen garantie worden gegeven dat enig eerder succes of getoonde resultaten kunnen worden gebruikt als een gegarandeerde indicatie van toekomstige prestaties.

Zoals met om het even welke bedrijfsinspanning, neemt u persoonlijk alle geïmpliceerde risico’s.

Investeren in HYIPs. | 10 Gouden regels

HYIP’s (High Yielding Investment Programs) kunnen fantastische winsten bieden, maar kunnen ook evenredig veel risico’s dragen. Het volgen van enkele basisregels zal u helpen om verliezen te voorkomen, en nog beter, om geld te verdienen. Mijn gouden regels zijn:

1. Investeer NOOIT meer dan je je kunt veroorloven om te verliezen.

Investeer alleen extra geld dat u normaal gesproken uitgeeft aan luxe artikelen in HYIP’s. 2. Riskeer nooit het geld dat u normaal gesproken uitgeeft aan essentiele goederen. Het is niet slim om geld te investeren in HYIP’s die gereserveerd  zijn om uw woon en levensonderhoud te betalen. High Yield Inkomensprojecten zijn altijd risicovol en het is gevaarlijk om het geld te riskeren dat je nodig hebt om jezelf te onderhouden.

2. Wees niet greedy of hebzuchtig.

Zelfs als je enkele maanden lang behoorlijke winsten blijft maken, is dat geen reden om te denken dat dit duurzaam is. Een hoogrenderend project kan op elk moment worden afgesloten. Niemand weet wanneer, zelfs de admin zelf niet. Geld dat je roekeloos uitgeeft kun je kwijtraken.

3. Zoek zo snel mogelijk een break-even.

Laat je niet verleiden om met winst te herinvesteren totdat je eerst je hoofdsom uit het programma hebt gehaald. Plannen waarbij de stortingen zijn inbegrepen in de dagelijkse betalingen hebben de voorkeur. Ze zullen eerdere break-evens mogelijk maken.

4. Differentieer

Verspreid je risico. Kies een scala aan programma’s met verschillende risiconiveaus, zodat u niet afhankelijk bent van zeer weinig investeringen.

5. Research ieder investeringsprogramma voordat u erin investeert. 

Er zijn een aantal controles die u kunt doen om de betrouwbaarheid van het programma te testen.

6. Gebruik het minimale investeringsbedrag om eerst te testen of een programma ook uitbetaalt. 

Check vooral dat ook het opnamemechanisme (withdrawal) ook werkt. Haal regelmatig geld eruit. Spaar niet voor één grote opname.

7. Blijf uit de buurt van projecten met slechte klantenservice.

Als je geen antwoord kunt krijgen van het supportteam, kun je waarschijnlijk beter niet investeren in dat project.

8. Voel u altijd zelf verantwoordelijk voor uw investeringen.

Volg periodiek alle informatie die u wordt aangeboden via webinars, websites, Telegram groepen, trainingen, etc.