FINIKO is een financiële dienstverlener met 360 partnerkantoren en sterk groeiend. Hun expertise is gebaseerd op hoogrendements trading op de wereldmarkten.

24 Traders handelen fulltime voor Finiko, waaronder trading Superstar, Edward Sabirov, de Nr. 1 van Rusland.

CEO van Finiko is Kirill Doronin, een grote ondernemer uit Kazan. Na zijn studies wiskunde en economie heeft Doronin een vermogen verdient met een reeks conventionele bedrijven die hij oprichtte of overnam.

In 2017,  zocht hij contact met een drietal ervaren traders om hem te helpen zijn vermogen te beleggen. Allereerst ontwierp hij een mathematisch model om de risico´s daarbij te spreiden en het tradingproces te monitoren.

Dit model bleek bijzonder succesvol en samen met 3 partners werd Finiko opgericht als een financiële instelling die nu 360 partnerkantoren heeft door heel Rusland.

Finiko is groot geworden, niet enkel vanwege zijn fantastische trading resultaten, maar vooral door de producten die zij aanbieden op basis van die resultaten.

Het financieren van goederen

Luxe goederen financieren door enkel een voorschot te betalen tussen de 30% en 50%. Zelf heb ik al verschillende aankopen via dit proces verricht. Zonder dat je effectief producten MOET kopen. Is wat verwarrend maar eenmaal je het systeem kent begrijp j je het wel. Je geeft zogezegd aan dat je een product wil kopen, kiest je voorschot en dan krijg je op het eind van de periode het geld uitgekeerd en kan je er dan mee doen wat je wil.

Vb je wil een nieuwe auto van 20 000€. Dan heb je 3 opties: of je betaalt

  • 50% voorschot en na 4 maand krijg je de volledige som uitbetaalt en kan je je auto gaan kopen waar je wil(25% winst per maand)
  • 40% voorschot en na 5 maand krijg je de volledige som uitbetaalt  (30% winst per maand)
  • 30% voorschot en na 7 maand krijg je de volledige som uitbetaalt (36% winst per maand)

CTI het trading pakket

Sinds kort kunnen Europeanen ook investeren in hun CTI trading pakketten. Dit werkt via hun bottrader, waarmee zij met een team van 24 traders handelen in 41 verschillende producten op 4 verschillende beurzen, met name CHICAGO, MOEX, BITMEX & FOREX.

Een CTI pack aankopen doe je vanaf 3000$ en de opbrengst ligt per maand rond de 20% (zie de cijfers in onderstaande video, gebaseerd op 1000$ inleg). De aankoop gebeurt in BTC. Zelf heb ik op 14 juli 2  CTI pakket aangekocht en ik krijg idd elke dag tussen de 1 a 1,1% intrest op mijn account. En met deze winst koop ik producten aan totdat ik weer 3000$ heb, dan koop ik terug een CTI en met de winst weer producten en op 2jaar tijd is je inlegsom x 10

Ontdekt hieronder meer over dit schitterend bedrijf

Hoe kan je aanmelden?  

Mijn sponsor id is 150132, graag vermelden als je je aanmeld dan kan je ook rekenen op mijn hulp . Aanmelden voor je gratis account? Klik hier  ofwel mail me isabelle@zichtbaar.be dan maak ik je account aan en zorg dat je ID in orde komt, want zelf heb ik ook 5x moeten herdoen voordat het aanvaard werd.