FINIKO is een financiële dienstverlener met 360 partnerkantoren en sterk groeiend. Hun expertise is gebaseerd op hoog rendements trading op de wereldmarkten.

24 Traders handelen fulltime voor Finiko, waaronder trading Superstar, Edward Sabirov, de Nr. 1 van Rusland.

CEO van Finiko is Kirill Doronin, een grote ondernemer uit Kazan, een stad met 1,2 miljoen inwoners, oostelijk van Moskou.
Na zijn studies wiskunde en economie heeft Doronin een vermogen verdient met een reeks conventionele bedrijven die hij oprichtte of overnam.

In 2017,  zocht hij contact met een drietal ervaren traders om hem te helpen zijn vermogen te beleggen. Allereerst ontwierp hij een mathematisch model om de risico´s daarbij te spreiden en het tradingproces te monitoren.

Dit model bleek bijzonder succesvol en samen met 3 partners werd Finiko opgericht als een financiële instelling die nu 360 partnerkantoren heeft door heel Rusland.

Finiko is groot geworden, niet enkel vanwege zijn fantastische trading resultaten, maar vooral door de producten die zij aanbieden op basis van die resultaten.

Meest gewild in Rusland is het beschikbaar stellen van geld voor de aankoop van kapitaalgoederen zoals onroerend goed en auto´s. Na een eerste aanbetaling van 35% wordt contractueel binnen een periode van 4 maanden het volledige bedrag van 100% uitgekeerd.

Sinds kort kunnen Europeanen ook direct deelnemen in hun CTI beurs index, via hun bottrader, waarmee zij met een team van 24 traders handelen in 41 verschillende producten op 4 verschillende beurzen, met name CHICAGO, MOEX, BITMEX & FOREX.

Een CTI pack aankopen doe je vanaf 3000$ en de opbrengst ligt per maand rond de 20% (zie de cijfers in onderstaande video, gebaseerd op 1000$ inleg). De aankoop gebeurt in BTC. Zelf heb ik op 14 juli een CTI pakket aangekocht en ik krijg idd elke dag tussen de 1 a 1,1% intrest op mijn account.

Ontdekt hieronder meer over dit schitterend bedrijf

Hoe kan je aanmelden?  

Aanmelden voor je gratis account? Klik hier

Lukt het niet om aan te melden kan je me altijd emailen isabelle@zichtbaar.be